Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2016 » Май » 6 » 10:51:30

У Житомирській обласній раді обговорили проблемні питання освіти

06.05.2016, 10:51:30 4740 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирській обласній раді обговорили проблемні питання освіти

У Житомирській обласній раді 5 травня під керівництвом голови обласної ради Анжеліки Лабунської відбулася нарада з питань діяльності комунальних вищих навчальних закладів. У засіданні наради взяли участь перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма та перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко.

Про це інформує прес-служба обласної ради.

Перед початком засідання голова обласної ради Анжеліка Лабунська оглянула виставку - презентацію трьох вищих навчальних закладів, які представили свої досягнення.

Відкриваючи нараду, очільник депутатського корпусу зазначила, що реалії сьогодення вимагають термінових змін в усіх галузях, у тому числі, освітній.

«Раніше всі отримували державне фінансування, і ніхто не думав, які професії потрібні. Сьогодні ж фінансування навчальних закладів перекладено на обласний бюджет. Лише на коледжі потрібно виділити 198 млн. грн.. Це колосальні кошти для області. Тому ми маємо вивчити, які напрямки та спеціальності потребує ринок праці і з урахуванням цього виробити механізм оптимізації навчальних закладів», - наголосила Анжеліка Лабунська.

Під час наради його учасники обговорили функціонування комунальних вищих навчальних медичних, педагогічних закладів та закладів культури і дійшли згоди, що на наступне засідання підготувати конкретні пропозиції щодо концепції реорганізації і реформування освітньої галузи області.








Тэги: обласной совет, образование, Житомирская область, ПТУ

Схожі новини:


Комментариев: 3
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 10:59:37, 06.05.2016 [Материал]

говорили балакали сіли заплакали
garold
2 Кonstantin (garold)   • 11:09:54, 06.05.2016 [Материал]

А на первом фото это проблемный вопрос образования?
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 13:45:48, 07.05.2016 [Материал]

Судя по действам власти, нам профессионального образования не надо: придут китайские специалисты.
Оголошення на ЖЖ інфо: