Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Май » 16 » 13:27:02

В рамках співпраці студенти Житомирського технологічного університету приїхали на екскурсію на Коростенський завод МДФ. ФОТО     Реклама  

16.05.2016, 13:27:02 3889 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
В рамках співпраці студенти Житомирського технологічного університету приїхали на екскурсію на Коростенський завод МДФ. ФОТО

Кілька десятків молодих людей крокують цехами - студенти Житомирського державного технологічного університету приїхали на екскурсію на Коростенський завод МДФ. Молоді спеціалісти ознайомились з безпосереднім предметом навчання у ВУЗі - новітнім обладнанням, яке використовують на виробництві. Викладачі Житомирського державного технологічного університету, які приїхали на екскурсію разом зі студентами переконані: робота на подібному підприємстві - це добра перспектива для будь-якого молодого фахівця. 

“Ми побачили сьогодні побачили обладнання, якому ми фактично навчаємо, побачили системи керування, яким ми навчаємо, мікроелектроніку побачили і промислові контролери. Сьогодні ми привели багато людей з різних курсів, найкращих наших студентів, які можуть тут потенційно приходити і різного роду практики, і потім потенційно працевлаштовуватись. І потім себе реалізувати як майбутні фахівці.”, - каже заступник декана факультету інформаційно-комп'ютерних технологій ЖДТУ Олександр Підтиченко. 

Студенти після екскурсії зізнаються: їм не доводилось бувати на подібних підприємствах. 

“Є сенс проводити такі екскурсії. Коли бачиш подібне виробництво, то бачиш з чим будеш працювати в майбутньому, і це мотивує”, - розповідає студент 3-го курсу ЖДТУ  Олег Гордійченко. 

“По-перше вражає сам розмір підприємства, кількість продукції, яку вони виробляють, кількість новітнього обладнання. Тобто, всі ці виконавчі механізми, преси, тобто, все обладнання просто вражає. А я, особливо як студент технологічного ВУЗу, не завжди мав нагоду побачити таке. А тим більше детально ознайомитись з цим обладнанням”, - ділиться враженнями студент 4-го курсу ЖДТУ Дмитро Осіпов.

Фінансовий директор Коростенського заводу МДФ Катерина Самчук каже: такі екскурсії - це лише перші кроки в рамках співробітництва з Житомирським державним технологічним університетом. В подальшому молоді фахівці зможуть проходити практику на виробництві та в лабораторіях на підприємстві. Кращі ж можуть і працевлаштуватись на Коростенський завод МДФ. 

“Ми б хотіли, щоб ці дітки, які приїжджають до нас на екскурсію, завжди бачили, що будується дійсно європейське підприємство. Ми б хотіли, щоб ці діти, студенти наші, майбутні працівники нашого підприємства бачили, що ми сьогодні будуємось. Тому ми їх запрошуємо не тільки на роботу, а навіть на екскурсії, щоб вони знали історію, як будується це підприємство”, - каже фінансовий директор Коростенського заводу МДФ Катерина Самчук. 
На Коростенському заводі МДФ переконані, молоді фахівці - це майбутнє деревообробної галузі. Тому на підприємстві готові і далі розширювати співпрацю з Житомирським державним технологічним університетом. 

Євген Герасимчук
























 

Тэги: МДФ, политех, Коростеньский завод

Схожі новини:


Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 16:59:41, 16.05.2016 [Материал]

Бывал я на деревообрабатывающих предприятиях,где стояло на то время современное оборудование ведущих иностранных фирм,а на фотографиях такое ощущение что я вернулся на 30 назад ,но то такое.Что они могут предложить молодым специалистам кроме работы?
Оголошення на ЖЖ інфо: