Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Май » 18 » 09:54:13

Фабрика ЗАТ "Житомирські ласощі" працює та продовжує нарощувати свої потужності. ВІДЕО     Реклама  

18.05.2016, 09:54:13 7345 7 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фабрика ЗАТ

Відрахування до бюджетів усіх рівні на суму понад 5 млн грн, майже 1000 працівників та загальнодобовий обсяг виробництва більше 100 тон – це показники роботи кондитерської фабрики ЗАТ «Житомирські ласощі». Такі результати господарської діяльності підприємство показало всього за 4 місяці своєї роботи. 

Олександр Рогаль, в.о.  голови правління ЗАТ «Житомирські ласощі»: «Завдяки тому, що підприємство працює злагоджено, в нормальному трудовому ритмі, нам далося налагодити зв’язки з постачальниками сировини. Відновили стосунки із 14 країнами: це і ближнє зарубіжжя, і європейські країни, і близький схід. Підприємство має майбутнє, перспективи та забезпечує себе усім необхідним, не маючи боргів. Ми сплачуємо своєчасно податки, заробітну плату».

Не тільки потоки неправдивої інформації та десятки судових засідань «дарує» колишній власник ТдВ «ЖЛ» новому керівництву. Мільйонні борги – ось, що залишив після своєї роботи Ігор Бойко. 

Олександр Рогаль, в.о.  голови правління ЗАТ «Житомирські ласощі»: «Що стосується його боргів по вітчизняним постачальникам, то вони становлять більше 50 млн грн. Частину боргів ми вимушені були сплатити, на загальну суму – більше 3 млн грн. Сюди входить: плата за газ; електроенергію; частково борги по заробітній платі, яку він не виплатив тим людям, які перейшли на роботу до ЗАТ «Житомирські ласощі» по переводу. Ми взяли на себе ці зобов’язання». 

Що ж стосується улюбленого міфу, створеного Ігорем Бойком, а саме – про чисельних безробітних працівників фабрики, то засідання трудового колективу повністю його розвінчали. Варто зазначити, що самі робітники якщо й згадують колишнє керівництво, то тільки у розрізі питання невиплачених коштів.

 
Зінаїда Бура, робітниця цеху №6: «Фабрика працює, усе добре. І дай Боже, що і дальше все було добре. Ми коли при Бойку працювали, то отримували заробітну плату 2000-2200 грн, а зараз він ще й з мільйонними боргами за нашими спинами судиться, а ми навіть не отримали гроші  за листопад та грудень, за 2014-15 рік не отримали 13-ту заробітну плату. Також, не отримали відпускних і т.д. І він сьогодні говорить, що все у нього по правді? То це все – брехня».

Аналізуючи останні виступи та дії зі сторони Ігоря Бойка, то не тільки працевлаштування робітників кондитери турбує його. Привласнення майна фабрики – ось, що у пріоритеті на сьогодні. Але, як наголошує начальник юридичного відділу ЗАТ «Житомирські ласощі» Олена Губерт, у нього на це немає жодних прав. 

Олена Губерт, начальник юридичного відділу ЗАТ «Житомирські ласощі»: «Вказане майно належить ЗАТ «Житомирські ласощі», відповідно до відомостей, які містяться в єдиному державному реєстрі прав на нерухоме майно. Із застосуванням двохсторонньої реституції, все майно що передавалося у 2011 році від ЗАТ «Житомирські ласощі» до ТдВ «ЖЛ», автоматично повертається власнику, а саме ЗАТ «Житомирські ласощі», яке з 1993 року володіло вказаним майном. Те рішення суду, на яке посилається Ігор Бойко, воно стосується юридичної особи ТдВ «ЖЛ», державна реєстрація якого скасована. і відомості про вказану юридично особу не містяться єдиному держреєстрі». 

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»











Тэги: Лещинский, Житомир, кондитерская фабрика, ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 7
ZatVZad
1 Oleg (ZatVZad)   • 10:30:03, 18.05.2016 [Материал]

ой ой ой как забегали.
знают что работают по криминалу.
знают что цеха бастуют.
знают что людей мучают.
знают что продукция мешками растаскивается.
тырят продукцию предыдущих хозяев))))
tonn
2 tolik (tonn)   • 10:44:35, 18.05.2016 [Материал]

Тупо,тупо окозамыливание.Все эти горе "руководители"-фикция,"временное правительство!"А юрист,как не печально.Перекручивает факты-спекулирует .Очевидно же,общеизвестно-такой хозяйственной организационной формы правления как "зат"несуществует,несуществует в принципе.Отменено законам Украины уже более 5 лет тому назад.к тому же все эти рэестрации (внесения в едыный рэестрационный рэестр)признаны недействительными,так как был незаконный вход в базу с копьютеров служащих без их ведома,в отдельных случаях исполнялся преступный -незаконный приказ вышего руководства мин юста.,за что ,к слову уволен руководитель житомирского управлеия юстиции! Вот как говорят:"думайте сами решайте сами,быть или не быть!"
alexandr_r
3 Александр (alexandr_r)   • 11:18:24, 18.05.2016 [Материал]

из 7-ми цехов только 5-й показали, а остальные работают?
tonn
4 tolik (tonn)   • 11:38:27, 18.05.2016 [Материал]

Отвратительна,неправдободобна,подла -пошло!
петров(васечкин)
5 vorobey djek (петров(васечкин))   • 12:31:12, 18.05.2016 [Материал]

Господин, Рогаль! "Почём опиум для народа?" Зарплату платите в конвертах и ту мизерную. Цеха работают не стабильно. Люди не довольны да и работают так как вы им платите. Людей не обманывайте,, ведь Житомир - это большое село. Кто же на самом деле ваш хозяин, что вам всё сходит с рук? Уж точно не господин Лещинский, который и носа в Украине не показывает.
sashokru
6 Саша (sashokru)   • 13:33:10, 18.05.2016 [Материал]

Ну а у кого из власть имущих в последнее время удаются захваты и отжимы :) ? На того пан и работает :)
Легионер
7 Александр (Легионер)   • 09:10:36, 19.05.2016 [Материал]

Вот мне пофиг на корпоративные разборки собственников. Но купить житомирские конфеты последние пару месяцев реальная проблема. Соответственно - статье не верю..))
Оголошення на ЖЖ інфо: