Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Июнь » 2 » 10:57:53

Працівники ТДВ «ЖЛ» досі не отримали відповідей від нового начальника поліції Житомира - прес-служба підприємства     Реклама  

02.06.2016, 10:57:53 3007 8 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Працівники ТДВ «ЖЛ» досі не отримали відповідей від нового начальника поліції Житомира - прес-служба підприємства

Де поділись викрадені автомобілі, готова кондитерська продукція та сировина – з такими питаннями до головного управління Нацполіції в Житомирській області прийшли представники ТДВ «ЖЛ». На відміну від минулого разу, журналістів на зустріч не пустили. Але юристи та представники трудового колективу ТДВ «ЖЛ» розповідають, обіцяного вирішення питання люди поки що не отримали.

«Є ряд кримінальних проваджень, які порушено за нашою заявою: щодо крадіжки автомобіля, щодо крадіжки готової продукції, щодо певних службових злочинів посадовими особами області. Начальник слідства також не готовий відповісти, чому заяви подані ще взимку, а до сьогоднішнього дня не проведено жодної слідчої дії. Звісно, нам пообіцяли, що нам викличуть слідчих, нам дадуть можливість запитати у слідчих. Тобто, після минулої зустрічі ми не отримали жодної відповіді. Є злочини вчинені певними особами, зокрема, вони носять ознаки як шахрайства, так і викрадання майна та заволодіння майном, які ніким в Житомирській області не розслідуються», - розповідає адвокат ТДВ «ЖЛ» Катерина Нікітюк.

У поліції ж переконують – готові надати письмові пояснення стосовно кримінальних проваджень і головним своїм завданням бачать саме підтримання правопорядку .

«Як і раніше було наголошено, що Головне управління Національної поліції та працівники поліції Житомирської області не сприймають ні одну зі сторін цього спору чи конфлікту. Наше завдання головне – це не допустити порушень громадського порядку та якихось безладів», - каже начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Втім, адвокати та трудовий колектив ТДВ «ЖЛ» у судах оскаржуватимуть дії правоохоронців і готові надалі боротись за свої робочі місця на підприємстві.

Прес-служба ТДВ "ЖЛ"









Тэги: полиция, кондитерская фабрика, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 8
Сalikusu
1 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 11:44:00, 02.06.2016 [Материал]

де? де? миші з"їли!
прощавайте Ласощі!
вітаємо якийсь сраний торгівлельний центр.
volia
2 влад (volia)   • 12:18:31, 02.06.2016 [Материал]

Стесняюсь спросить- а какому конкретно предприятию, а то их вроде несколько и все вроде в "законе".
Stass
3 S.t.а.s.s. (Stass)   • 12:27:57, 02.06.2016 [Материал]

Ну почему часть бывших сотрудников работает на фабрике, а остальная часть, бегает и пытается, что-то доказать?
sashokru
7 Саша (sashokru)   • 19:19:12, 02.06.2016 [Материал]

Ну наверно по тому , что благодаря нашим судам и решалову одно предприятие есть на бумаге - но не владеет имуществом да и к томуже не может существовать юридически (упразднено по закону ), а второе не существует по бумагам - но владеет имуществом. Вот такой у нас закон. Интересно как ЗАТ сплачивает налоги если такая форма предприятия не существует. И как оформлено имущество фабрики если ТДВ ЖЛ нет в реестр . Короче вопросов больше чем ответов. А лохами будут простые работники как ЗАТ так и ЖЛ.
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:33:13, 02.06.2016 [Материал]

Сотрудники не работают на фабрике, а работают штрейбрехеры. Наша песня хороша начинай сначала.-это я за нового начальника.
tonn
6 tolik (tonn)   • 17:24:41, 02.06.2016 [Материал]

Пахоже на то.Он простой"служака",дали приказ выполняет.А думы думать,принимать даже законное решения,а тем более разобратся,где оно ,именно-не его,категорически!ХотЯ,действительность требует ,элементарных знаний-что законно что незаконно.Сейчас он служит,выполняет незаконные действия,возможно приказы(незаконные) руководящей "элиты".Печально или печалька.
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:35:06, 02.06.2016 [Материал]

Правду сказала Савченко скоро ворюгам прийдет писец. Титаник подходит к своему финишу.
Marine
8 Marine (Marine)   • 11:09:22, 03.06.2016 [Материал]

Да они документы на другого собственника оформляют.
Оголошення на ЖЖ інфо: