Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2016 » Сентябрь » 8 » 17:46:44

Діяльність голови Коростишівської РДА Василя Купрійчука знову викликає скарги місцевих мешканців

08.09.2016, 17:46:44 3025 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Діяльність голови Коростишівської РДА Василя Купрійчука знову викликає скарги місцевих мешканців

Діяльність голови Коростишівської РДА Василя Купрійчука знову викликає скарги місцевих мешканців
Правомірність дій голови Коростишівської РДА Василя Купрійчука  просить перевірити депутат Верховної Ради України Вадим Кривенко. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook

- Продовжуємо наполягати на розслідуванні можливих корупційних дій голови Коростишівськоі РДА Житомирської області. Ми розуміємо, що на Житомирщині не має голови ОДА але можливо вже час втрутитись в.о. голови ОДА, - написав Кривенко та опублікував депутатське звернення, підписане ним та іншими парламентарями.



Цього разу, як йдеться у документі, Василь Купрійчук надав в оренду 68 невитребуваних паїв, що складають 120 га сільськогосподарських земель на території Слобідської ради Коростишівського району.

Занепокоєння ж у місцевих жителів викликає той факт, що дані землі, протягом тривалого часу обробляв інший орендар, якому по невідомій причині було відмовлено Василем Михайловичем в укладанні договору оренди.

Від так, громадяни звернулись до народного обранця з проханням розібратися у справі. У свою чергу, Вадим Кривенко надіслав депутатський запит на ім’я: Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Генерального прокурора Юрія Луценка, Голови СБУ Василя Грицака та Директора НАБУ Артема Ситника.

У документі, народний депутат просить провести комплексну перевірку розпоряджень та зокрема роботу на посаді голови Коростишівської РДА Василя Купрійчука, в діях якого вбачається корупційна складова. Також, Вадим Валерійович закликав відреагувати на ситуацію, яка складається у Коростишівському районі, й в.о.  голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича. 

Детальніше з депутатський запитом можна ознайомитись нижче:







Нагадаємо, 29 серпня 2016 року, народний депутат України Павло Дзюблик також направив депутатський запит на ім'я Директора НАБУ Артема Ситника з проханням перевірити можливе правопорушення Василем Купрійчуком, а саме,  вимагання коштів у підприємців Коростишівського району на відзначення Дня Незалежності. 

Тэги: Кривенко, Куприйчук, Коростышев, чиновник, правонарушение

Схожі новини:


Комментариев: 2
babay
1 Вася (babay)   • 17:57:56, 08.09.2016 [Материал]

он как и все...пока у корыта нужно брать...
bobrikov
2 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 18:46:35, 08.09.2016 [Материал]

взял бабки - дал другому, капусту собирает пока еще возможность есть!
Оголошення на ЖЖ інфо: