Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Сентябрь » 20 » 11:35:38

«Народний фронт» звернувся до СБУ щодо перевірки діяльності «Інтеру» та його проросійських працівників – Шувалова та Столярової     Реклама  

20.09.2016, 11:35:38 1966 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Народний фронт» звернувся до СБУ щодо перевірки діяльності «Інтеру» та його проросійських працівників – Шувалова та Столярової

Антиукраїнську інформаційну політику, яку провадить телеканал «Інтер», має детально перевірити СБУ, а громадяни РФ Ігор Шувалов та Марія Столярова, які є активними пропагандистами та прихильниками «русского мира», мають бути депортовані з України, із подальшою забороною на в’їзд до нашої країни. 

На цьому наголосив депутат Верховної Ради фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик під час ефіру на обласному телебаченні. За його словами, діяльність вищезазначених осіб, як і телеканалу зокрема, має на меті дестабілізувати ситуацію в Україні. Також народний депутат розповів й про підривну діяльність «Інтеру», спрямовану проти лідерів НФ. 

«Я думаю, що всі бачили інформаційну політику телеканалу «Інтер»: все пропало, все погано, краще було, як ніхто нічого не робив, все, що не робиться – все для олігархів і т.д. Розумієте, дійсно є певні моменти, які не влаштовують населення і їх необхідно змінювати. Але, не потрібно нагнітати ситуацію та спекулювати на болючих та проблемних темах. Тим паче, всім відомо, що ця «інформаційна політика» розроблена країною-агресором та впроваджується у дію агентами Кремля – Ігорем Шуваловим та Марією Столяровою. Як приклад, можемо згадати їх історію про те, як нібито Яценюк вкрав приблизно 17 млрд грн. Пройшло півтора року і ця інформація не була підтверджена, хоча ці всі голослівні заяви вивчалися відповідними органами. Очевидно, що це один із прикладів того, як телеканал «Інтер» намагався дестабілізувати ситуацію в Україні», - розповів народний депутат. 

Підтвердженням фактів антиукраїнської позиції російського політехнолога Шувалова та креативного продюсера «Інтеру» Столярової стало їх листування, яке було оприлюдненого у соцмережах. Планування та підготовка телесюжетів, вигідних Кремлю та поливання брудом всього українського – ось головні завдання, які стояли перед даними особами. Розуміючи реальну небезпеку, яку несуть собою подібні новини, «Народний фронт» звернувся до СБУ з вимогою видворити за межі України Столярову та Шувалова. 

«Народний фронт» має чітку та принципову позицію – СБУ повинне зайнятися процесом депортації даних осіб з України і подальшою забороною на їх в’їзд на нашу територію. Ми будемо й надалі виступати тією рушійною силою, яка боротиметься проти будь-яких сил, які матимуть на меті розхитувати ситуацію у нашій держав», - резюмував нардеп.

Прес-служба «Народного фронту»


Тэги: Дзюблик, русский мир, Народный фронт

Схожі новини:


Комментариев: 4
Voice
1 soon2017 (Voice)   • 12:10:20, 20.09.2016 [Материал]

фраза на всі випадки життя-".. не потрібно нагнітати ситуацію та спекулювати ..." или
"Шеф, всё пропало гипс снимают, клиент уезжает."
Для висловлювання депутата Верховної Ради Фракції «Народний фронт» Павла Дзюблика, з приводу інформаційної політики, яку проводить телеканал «Інтер», фраза теж підходить
Вывод, если мерещатся враги , ищи среди них своих друзей
SlavaNibiru
2 Святослав (SlavaNibiru)   • 12:10:47, 20.09.2016 [Материал]

"все пропало, все погано" = антиукраїнські погляди? Умовивід Геббельса. Всіх зрадофілів і критиків Норотного Фронту вислати за межі України?
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 09:23:07, 21.09.2016 [Материал]

Нє, бля, "все погано! все пропало! нам триндець! навіщо розсердили Путіна? навіщо був цей Майдан? всі на Майдан-4 проти влади!" - це проукраїнські патріотичні погляди. Так, медведчушко?
SlavaNibiru
4 Святослав (SlavaNibiru)   • 10:58:50, 21.09.2016 [Материал]

Декілька разів дивився новини Інтеру, але жодного разу не чув про "навіщо Путіна розсердили" чи про "всі на Майдан-4". А про те що критика НФ і БПП у вишиватних летентних сраліністів прирівнюється до українофобії, мені давно відомо.
Оголошення на ЖЖ інфо: