Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Октябрь » 6 » 09:58:43

Житомирська область гуртом допомогла зібрати необхідне для чергової поїздки волонтерів на війну

06.10.2016, 09:58:43 2676 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирська область гуртом допомогла зібрати необхідне для чергової поїздки волонтерів на війну

Із  настанням холодів гостро постає питання забезпечення наших хлопців на передовій теплим одягом, предметами першої необхідності, взуттям тощо.

І добре, що є волонтери, які озвучують цю проблему на загал і є люди, які можуть не лише зорганізуватись, а й  організувати навколо себе небайдужих для надання такої потрібної допомоги.

І вже цієї п’ятниці черговий вантаж із гуманітарною допомогою поїде в зону АТО.  Медикаменти, термобілизна, ліки, миючі засоби та засоби особистої гігієни, кава, чай, різні смаколики  майже з усіх куточків нашої області протягом 2 тижнів організовано привозили до Житомирської обласної ради.

Ця акція була організована головою обласної ради Володимиром Ширмою після того, як він прочитав пост Олександра Таргонського у соціальній мережі «Фейсбук».  Волонтер закликав громадськість відгукнутись і допомогти зібрати вантаж для наших захисників Вітчизни. Переговоривши особисто з паном Олександром та уточнивши перелік найнеобхіднішого, Володимир Ширма звернувся з проханням допомогти відомому житомирському волонтеру до голів районних рад. Таким чином було зібрано вантаж, який 5 жовтня голова обласної ради передав для наших захисників на східних кордонах держави.

 «У моїй практиці, це вперше, коли представник влади телефонує і пропонує допомогу. Ми возимо вантажі двічі на тиждень. Я думаю, що в суботу вже всі ці речі будуть передані нашим хлопцям на передову», - сказав Олександр Таргонський.

Володимир Ширма запевнив, що дана акція не носитиме одноразовий характер, адже війна на території країни триває і військовослужбовці щодня потребують нашої допомоги та підтримки. «Обласна рада не стоїть осторонь, є фінансування, є програми, але ми всі розуміємо, що цього, на превеликий жаль, недостатньо. Тому спасибі волонтерам за їхню діяльність, а ми в свою чергу будемо і надалі допомагати», - зазначив голова обласної ради.

Прес-служба Житомирської обласної ради





 


Тэги: облсовет, АТО, волонтеры, ширма

Схожі новини:


Комментариев: 6
Voice
1 soon2017 (Voice)   • 10:39:10, 06.10.2016 [Материал]

Із настанням холодів гостро постає питання забезпечення наших хлопців на передовій теплим одягом..."
А как же новая форма ? Деньги выделили, дизайнеры разработали, портные пошили, военные примеряли, оценили- "Люди, как увидят, они будут с нас смеяться... Мы называем это: телепузики возвращаются", - говорит военный. " вместе с волонтерским секонд-хендом .
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 10:56:53, 06.10.2016 [Материал]

У наші буремні воєнні часи деякі пАлітічєскіє барци с каррупциєй собі квартири по пів-мільона баксів купуют, а тут для воїнів-героїв не вистачає...
Voice
3 soon2017 (Voice)   • 11:10:00, 06.10.2016 [Материал]

некоторые, как зубко, на новопечерских липках , где мин цена за кв метр стартует от 110 $ , квартиру в сто кв м приобрел за пару лет у власти. Ну а борцам с "каррупциєй"- сам бог велел
Koron
4 Koron (Koron)   • 11:26:48, 06.10.2016 [Материал]

Так и живем: там воруют и живут без забот, а тут дают последние копейки на войну.
Mira
5 Irina (Mira)   • 12:36:36, 06.10.2016 [Материал]

Такое впечатление,что власть полностью самоустранилась от снабжения армии.А где же деваются деньги из бюджета на эти цели???
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 20:00:29, 07.10.2016 [Материал]

"Осваиваются" и уходят "по назначению"... Ссссуки!...
Оголошення на ЖЖ інфо: