Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Октябрь » 11 » 10:02:57

Лікарні Житомирщини отримали чергову благодійну допомогу. ВІДЕО

11.10.2016, 10:02:57 2508 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Лікарні Житомирщини отримали чергову благодійну допомогу. ВІДЕО

Вже вдруге за сприяння Благодійного фонду «ФАРМВАРТА» та народного депутата Борислава Розенблата приймальні відділення першої та другої центральних міських лікарень, міської дитячої лікарні, онкологічного диспансеру та Новоград-Волинської районної лікарні безкоштовно отримали ліки на суму 270 тисяч гривень. Головний ЦМЛ №2 Віктор Павлусенко запевняє: для пацієнтів його закладу така допомога є дуже важливою.

«Кожна упаковка ліків, яку хтось там нам дає для хворих, то це дуже великий має резонанс по-перше в населення, по друге - приносить величезну користь, бо той, хто не може купити, їх отримує безкоштовно. Тому, те що сьогодні відбувається, що ми вивозимо тут декілька ящиків ліків – це дуже велика справа для наших хворих», - запевняє Віктор Павлусенко, - повідомляє "Житомир.інфо".

Тішиться безкоштовною партією медикаментів і заступник головного лікаря ЦМЛ №1 Андрій Волков.

«Препарати ведучих світових виробників, вони більше стосуються амбулаторної допомоги. Тобто, для тих наших пацієнтів, які відвідують поліклініку. Це препарати – гіпотензиви, ті що знижують артеріальний тиск, це препарати, які підвищують імунітет - це актуально зараз, коли починається чергова хвиля грипу, це табутовані антибіотики. Тобто, це такі препарати ходові, які дуже потрібні для наших пацієнтів. Я думаю, що і ця партія, як і наступна розійдеться дуже швидко», - розповідає заступник головного лікаря першої міської лікарні Андрій Волков.

Народний депутат України Борислав Розенблат зазначає: підтримуючи плідну співпрацю з благодійниками «ФАРМВАРТИ» медикаментна гуманітарна допомога нині стане доступною не лише міським, а й районним лікарням.

«Перший раз передали допомогу на 500 тисяч гривень, на цей раз я розраховував на близько мільйона гривень, але дійсно, ще просто іде такий початок. Тобто, іще не всі знають, не всі звертаються і тому сьогодні ми передаємо тільки на 270 тисяч. Але у мене є сподівання, що ми цю допомогу будемо нарощувати і я очікую, що вже в листопаді ми будемо передавати ліків десь на мільйон гривень. Заразу нас іде така програма і «ФАРМВАРТА» нам доручила по всіх лікарнях області вже давати таку допомогу, тому всі лікарні області, практично, на наступному тижні додатково будуть отримувати і по всім нашим районам. Тобто, всі районні лікарні нашої області. Тому я дуже радий, що є така можливість, є такі компанії, є такі люди, які дійсно дають цю допомогу. А наше завдання, щоб усе це потрапило до людей, щоб це не за кошти було, а дійсно безкоштовно», - зазначає нардеп.
 


Тэги: помощь, больницы, лекарства, Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 1
Ивасик
1 Телесик (Ивасик)   • 17:56:49, 11.10.2016 [Материал]

Что-то тема с ценами на лекарство как-то подзаглохла. Обещали пакращення, законы якобы меняли, упростили доступ на рынки медикаментов иностранного производства (условия не уточняю, сейчас это не предмет разговора), сказали что это должно будет удешевить медикаменты. Спасибо за дешевые медикаменты! Ждем еще больше таких законов))
Оголошення на ЖЖ інфо: