Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Октябрь » 15 » 11:32:17

На Житомирщині пройшов бізнес-форум для інвесторів

15.10.2016, 11:32:11 3180 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Житомирщині пройшов бізнес-форум для інвесторів

Понад 100 представників із Житомирщини та Республіки Польща взяли участь в Українсько-польському бізнес-форумі, що відбувся 14 жовтня на території ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир». Більшість із учасників – представники бізнес-кіл, інвестори, які успішно розвивають бізнес у нашій області.

 Т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич упевнений: такого роду заходи дозволяють детально знайомити потенційних інвесторів із Житомирщиною. Адже влада – відкрита і створює всі можливості для залучення в область інвестицій. Про це сьогодні повідом

 «Сьогоднішній форум неспроста проходить на європейському підприємстві  «Кромберг енд Шуберт». Адже це конкретний приклад роботи інвесторів на Житомирщині», – заявив Ігор Гундич.

 Також т.в.о. голови облдержадміністрації акцентував увагу на співпраці Житомирщини із Польщею, між якими вже підписано 12 угод про співробітництво на рівні район-повіт, та 2 – область-воєводство.

 «Польща є одним із найбільших зовнішньоекономічних партнерів області. 35 підприємств області утворено за участю польських інвесторів. Ми співпрацюємо з Польщею та переймаємо досвід у втіленні головної реформи країни – децентралізації», – підкреслив керівник області.

 Міський голова Сергій Сухомлин під час форуму повідомив, що Житомир тісно співпрацює із польськими містами – нещодавно було підписано угоду про співробітництво із м. Битом, на прикладі якого Житомир переймає досвід створення індустріального парку. Крім інвестиційної співпраці, тісно відбувається культурних обмін – у рамках Днів Європи в обласному центрі велика увага приділятиметься Дням польської культури.

 Інвестиційний потенціал Житомирщини із конкретними успішними прикладами роботи підприємств з іноземним капіталом презентував учасникам форуму директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило. 

Генеральний директор ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир» Олександр Шаварський підтвердив, що на Житомирщині підприємство успішно розвивається, виготовляючи продукцію для відомих автомобільних брендів. Нині на підприємстві працює понад 1800 осіб.

Під час форуму учасники ознайомилися із презентаційними матеріалами, що демонструють інвестиційні можливості районів Житомирщини, а також пройшли екскурсію на виробництві підприємства.














Тэги: Инвестиции, бизнесмены, Житомирская область, форум

Схожі новини:


Комментариев: 4
ГЕВИТЕР
1 Гена (ГЕВИТЕР)   • 11:39:17, 15.10.2016 [Материал]

Украина в этом плане загнала себя в тупик:
Все хотят европейских зарплат, но именно украинские нищинские зарплаты - это единственная замануха для инвесторов. Вот и 2 варианта: или сосать лапу мечтая о европейских зарплатах или пахать как папы Карло за копейки.
ГЕВИТЕР
2 Гена (ГЕВИТЕР)   • 13:07:18, 15.10.2016 [Материал]

Мне что нравится - аргументов против сказанного нет, по этому просто злобно минусуем. )))

Паны минусаторы, назовите мне ещё хоть одну весомую причину для инвесторов кроме мизерной зарплаты украинцев?
V-I-T-A-L-Y
4 Виталий (V-I-T-A-L-Y)   • 21:35:48, 16.10.2016 [Материал]

1. Низкая оплата труда
2. Дешевая утилизация отходов
3. Наличие сырьевой базы
4. Географическое расположенность
5. Относительно просто выбить разрешение на запуск предприятия

ЗЫ. К вашей репутации не имею отношения)
ГЕВИТЕР
3 Гена (ГЕВИТЕР)   • 14:42:21, 15.10.2016 [Материал]

Пока что только минусы в перу и угрозы в личку и ни одного ответа. ))) Да, Хасан? )))
Оголошення на ЖЖ інфо: