Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2016 » Октябрь » 24 » 16:03:07

Медичний центр «Актив-Мед» в Житомирі - комплексне лікування патології хребта та суглобів     Реклама  

24.10.2016, 16:13:59 13168 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Медичний центр «Актив-Мед» в Житомирі - комплексне лікування патології хребта та суглобів

Втрачаєш голову від болю? - курс лікування в «Актив-Мед» повертає рухливість суглобів, уповільнює розвиток хвороби та зміцнює організм. Медичний центр Актив-Мед пропонує своїм пацієнтам комплексний підхід до лікування ортопедичної патології хребта та суглобів.

Профільний медичний центр «Актив-Мед» – один із лікувальних закладів Житомирської області, який спеціалізується виключно на комплексному консервативному лікуванні ортопедичної патології хребта та суглобів. 

В закладі використовують медичне обладнання вітчизняного та іноземного виробництва, яке необхідне для встановлення точного діагнозу та проведення процедур. Це повний набір аналізів, комплекс профілактично-лікувальних масажів, фізіотерапевтичних процедур, таких як ультразвукова терапія, магніто-лазерна терапія, електроміостимуляція. Групування процедур індивідуально підібраного комплексу лікування для кожного пацієнта дозволяє отримати всі процедури в одному кабінеті. Віднедавна у клієнтів медичного центру «Актив-Мед» з'явилася змога отримати консультації для дітей та дорослих від висококваліфікованих досвідчених психологів. Робота проходить у рамках співпраці  з психодіагностичним центром «Аніма».

Можливість бігати, стрибати та ходити ми часто сприймаємо як данину, доки не зіткнемося з проблемами зі здоров’ям. Лише тоді ми починаємо цінувати свободу руху. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, більша частина населення планети в різній мірі страждає від хвороб суглобів та хребта. Артрити, артрози, плоскостопість та інші хвороби опорно-рухового апарату значно погіршують життя людини. Без своєчасного лікування вони призводять до серйозних, а інколи до незворотніх наслідків. Нажаль, ці хвороби не залежать ні від віку, ні від соціального статусу людини.

Хвороби суглобів та хребта розвиваються поступово і не відразу викликають сильний дискомфорт, тому радимо терміново звернутися до спеціалістів медичного центру Актив-Мед при перших проявах болю опорно-рухового апарату.

Отже, якщо Вас турбують: болі в кистях рук, плечах, ліктях, поясниці, ступнях, колінах, або хрускіт при повороті тулуба, ламкість в тілі при зміні погоди, головні болі та психологічна навантаженість - відразу телефонуйте до медичного центру «Актив-Мед». Команда спеціалістів центру знайде індивідуальний підхід до кожного пацієнта та надасть повний спектр медичних послуг найвищої якості, створивши умови максимального комфорту.

Саме зараз в клініці діють акційні пропозиції для вигідного вирішення проблем зі здоров’ям людини, яка живе у сучасному ритмі життя.
 

Актив-Мед:
Ваше здоров’я працює на Вас, ми - на Ваше здоров’я!

 

Контактна інформація


Графік роботи: Пн - Пт 8:00 - 20:00, Сб 9:00-14:00
Медичний центр «Актив-Мед» розташований в центрі міста
по вулиці Перемоги, 73 (навпроти ТЦ «Дастор»).
Телефони для запису: (068) 858 22 42; (063) 857 19 12.

 


Тэги: Житомир, медицина, Здоровье

Схожі новини:


Комментариев: 5
mammamia
1 mammamia (mammamia)   • 07:27:22, 25.10.2016 [Материал]

Кто-то там был?Какие отзывы,стоит ли идти?
aleks290463
2 Aleksandr (aleks290463)   • 16:14:28, 25.10.2016 [Материал]

не полная инфо. Надо указывать место постоянной работы врачей и их фамилии. Что бы знать ху из ху.
Active-Med
5 Active-Med (Active-Med)   • 12:26:56, 26.10.2016 [Материал]

Доброго дня, Олександр!
Дякуємо, що залишили Ваш відгук, візьмемо до уваги.
Більш детальну інформацію про команду лікарів Ви можете отримати на сайті http://active-med.com.ua/ та соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/activemedua/
З повагою, адміністрація медичного центру "Актив-Мед"
(0412) 555-100
Katya_Katerina
3 Katya_Katerina (Katya_Katerina)   • 11:00:22, 26.10.2016 [Материал]

Я лікувала в цьому центрі грижу. Зробила МРТ і не знала куди подітися зі своїми проблемами. Знайомі порадили звернутися в "Актив Мед" до Дмитра Валентиновича, типу лікує без операції. Дійсно, за 5 днів поставив на ноги. А тепер у них є така класна штука - сертифікати на послуги. Придбала собі на комплекс масажів.
Рекомендую!
Mad_Max
4 Max (Mad_Max)   • 11:22:07, 26.10.2016 [Материал]

Мучали головные боли, пошел в районную поликлинику, они там меня пару дней гоняли мол просквозило, помажьте мазью пройдет, не помогло.. Посоветовали в Актив Мед, записался и сразу диагноз что у меня отеохондроз, прошел курс лечения и все ОК. На себе прочувствовал что лучше оплатить и нормально вылечится нежели обращаться к нашей "бесплатной медицине", теперь лечусь только там :)
Оголошення на ЖЖ інфо: