Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Ноябрь » 21 » 13:34:49

НАБУ та ВРЮ перевірять причасність суддів до рейдерського захоплення Житомирської кондфабрики - прес-служба ТДВ «ЖЛ»     Реклама  

21.11.2016, 13:34:49 2655 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
НАБУ та ВРЮ перевірять причасність суддів до рейдерського захоплення Житомирської кондфабрики - прес-служба ТДВ «ЖЛ»

Заступник Голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Віктор Чумак направив звернення Директору національного Антикорупційного бюро України Артему Ситнику, а також Голові Вищої ради юстиції Ігореві Бенедисюку з проханням перевірити дії суддів і можливе використання ними рейдерських схем з метою захоплення майна ТДВ «Житомирської кондитерської фабрики ТДВ «ЖЛ».
 
До списку потрапили більше 20 суддів Житомирського та Тернопільського окружних адміністративних судів, Рівненського та Львівського апеляційних господарських судів, а також ВАСу. Серед списку значаться Житомирські судді Нагірняк М. Ф. та Тимошенко О. М., який увійшов до сотні найбагатших суддів України.







27 листопада 2015 року ТДВ «Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» була виключена с Єдиного реєстру фізичних та юридичних осіб, що послужило початком її рейдерського захоплення, в якому керівництво підприємства звинувачує нардепа він НФ Сергія Пашинського, Міністра Юстиції Павла Петренка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Замість ТДВ «ЖЛ» з’явилося нове підприємство з неіснуючою юридичною формою (ЗАТ) та самопризначеним директором, по якому ведеться слідство.  30 грудня на підприємство було здійснено ряд збройних нападів невідомих в масках, поліція при цьому не чинила жодної протидії. Сьогодні підприємство знаходиться під контролем рейдерів, випускаючи продукцію для «Конті». У зв’язку із такими подіями, станом на сьогоднішній день і вже майже рік повністю зупинена господарська діяльністю Товариства. Про ситуацію з фабрикою вже обізнана Єврокомісія на чолі з Дональдом Туском, а також новообраний Президент США Дональд Трамп, - заявляє прес-служба ТДВ «ЖЛ».


За інформацією  прес-служби ТДВ «ЖЛ»



Тэги: Житомир, ласощи, кондфабрика

Схожі новини:


Комментариев: 3
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:21:00, 21.11.2016 [Материал]

А де прожывають данни судьи?
babay
2 Вася (babay)   • 14:31:32, 21.11.2016 [Материал]

Иных уж нет, а те далече...
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 22:27:30, 21.11.2016 [Материал]

"И вновь продолжается бой,
И сердцу тревожно в груди..." (с)
Оголошення на ЖЖ інфо: