Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Декабрь » 4 » 09:09:07

Юрій Павленко: Завдання влади зробити так, щоб кожна людина мала робоче місце     Реклама  

04.12.2016, 00:28:49 2868 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Юрій Павленко: Завдання влади зробити так, щоб кожна людина мала робоче місце

Підтримка Опозиційного блоку на Житомирщині зростає На цьому наголосив народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Опозиційного блоку Юрій Павленко під час зустрічі з активістами у Новограді-Волинському, що на Житомирщині.

3 грудня Новоград-Волинський стало третім містом Житомирщини, яке перейняло естафету проведення мирної акції протесту "Справедливість і захист". За цей день тут вдалося зібрати 174 підписи. Загалом, на Житомирщині від початку акції зібрано понад 1061 підпис на підтримку пакету законопроектів Опозиційного блоку, спрямованих на зниження комунальних тарифів, соціальний захист громадян та розвиток економіки.

У робочій поїздці народного депутата супроводжували депутат від Опозиційного блоку в Житомирській обласній раді Наталія Рибак, керівник фракції у Новоград-Волинській міській раді, голова міської організації Опозиційного блоку Олег Журбенко, голова районної організації Опозиційного блоку Микола Лосовський.

Депутати поспілкувались з активістами, пройшлися містом та поговорили з людьми про найбільш хвилюючі питання.
 

"Жителі міста активно підтримують соціальний захід Опозиційного блоку "Справедливість і захист" та підписують звернення до Верховної Ради, до Президента про негайне зупинення тарифного геноциду. Адже тарифи мають бути такими, щоб люди змогли їх опплатити. Вони вимагають підвищення пенсій. Тим більше, що тут дуже багато військових пенсіонерів, які відслужили Батьківщині, а сьогодні залишилися сам на сам зі своїми проблемами, своїми хворобами. Люди вимагають зупинити війну, встановити мир. Ніхто краще не розуміє, що таке мир, а що таке війна, ніж військовослужбовець, який багато років відслужив. Тому люди вимагають від влади зробити все, аби війна закінчилась. І, звичайно, неможливо говорити про соціальний захист, соціальну підтримку, коли не працює малий, середній бізнес. Коли сьогодні не будуються підприємства, а, навпаки, скорочуються робочі місця", - сказав Павленко.


Під час зустрічі з жителями міста народний депутат наголосив на непрофесійності нинішньої влади та недосконалості проведення реформ.

"За цей рік наша країна стала ще біднішою. Окрім того, слабне міжнародна підтримка країни. Верховна Рада продовжує працювати у вузькополітичних інтересах, а не в інтересах українського народу. Усе частіше закони приймаються в інтересах певних груп. Таким чином, особливістю влади за останні два роки стала катастрофічна непрофесійність. Чиновники вже не знають, що вони роблять і для чого вони це роблять. Вони навіть не розуміють відповідальності за сказане слово. Звісно, помилятися може кожна людина, але якщо помиляється так званий "професіонал", наприклад, міністр, та ще й якщо його слово вносить розкол у суспільство, то він повинен піти. А те, що сьогодні називають реформами, це прості зміни, від яких жити стає ще гірше", - наголосив Юрій Павленко.

Політик зазначив, що найбільш пріоритетними сьогодні повинні стати питання захисту прав дітей.

"Завдання влади зробити так, щоб кожна людина мала робоче місце, щоб мала можливість працювати і отримувати достойну заробітну плату і виховувати своїх дітей. Адже якщо упустимо виховання наступного покоління, то ми будемо жити в злиднях, бо нікому буде прийняти правильне рішення. Переконаний, якщо влада не почує жителів Новограда-Волинського, вона просто піде геть. І не буде іншого виходу, як дострокові парламентські вибори", - акцентував Юрій Павленко.

На переконання народного депутата, сьогодні продовжує зростати підтримка Опозиційного блоку як всередині країни, так і з боку міжнародних партнерів.
 

"Опозиційний блок – це політична сила, у пріоритеті якої є забезпечення миру та широкого національного діалогу. Ми доб’ємося відновлення справедливих цін та соціальних стандартів, відновимо національну промисловість. Саме тому жителі Житомирщини не залишаються байдужими, а активно підтримують акцію "Справедливість та захист", - підсумував політик.


Юрій Павленко: Підтримка Опозиційного блоку на Житомирщині зростає

Юрій Павленко: Підтримка Опозиційного блоку на Житомирщині зростає
 
Юрій Павленко: Підтримка Опозиційного блоку на Житомирщині зростає

Юрій Павленко: Підтримка Опозиційного блоку на Житомирщині зростає

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: