Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Декабрь » 19 » 11:51:34

Діти Житомирської області від щирого серця разом з батьками зробили подарунки дітям Луганщини, – Юрій Павленко     Реклама  

19.12.2016, 11:51:00 2427 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Діти Житомирської області від щирого серця разом з батьками зробили подарунки дітям Луганщини, – Юрій Павленко

Діти Житомирщини дарують новорічні подарунки маленьким жителям Донбасу і мріють, щоб на українську землю прийшов мир.

Минулого тижня у смт Озерному, що у Житомирському районі, стартувала ініційована народним депутатом України, головою Житомирської обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрієм ПАВЛЕНКОМ благодійна акція, у рамках якої діти Житомирщини збирають новорічні подарунки своїм ровесникам з охопленого війною Сходу країни. 

Цілі пакунки іграшок та подарунків, зроблених власними руками, вихованці Центру розвитку дитини та їх батьки передали народному депутат України, лідеру ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрію Бойку, який разом з Тетяною БАХТЄЄВОЮ та Юрієм ПАВЛЕНКО перебував з робочим візитом на Житомирщині. Юрій Анатолійович пообіцяв передати їх дітям з прифронтових районів.

А вже минулої неділі до акції долучилися маленькі жителі Коростеня. У  Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії», яким з перших днів його існування опікуються депутати ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Житомирщини,   народному депутату України, меру колиски Донбасу, міста Лисичанська (2009-2012 роки) Сергію Дунаєву, директор закладу Євгенія Новицька передала м'які іграшки для дітей Луганської області. Частину з них діти зробили самі за допомогою батьків та реабілітологів, інші - принесли з дому. За словами Євгенії Іванівни, для дітей важливо, щоб їхні луганські однолітки теж відчули свято. 
 

«Я вдячний дітям Житомирщини та їхнім батькам, що вони не байдужі. Це дуже важливо. Ці зроблені своїми руками подарунки ми передамо в реабілітаційні центри Луганської області. Також є інтернати, які знаходяться практично на лінії розмежування в місті Гірську. І там їх особливо потребують. Їм буде дуже приємно отримати подарунки від дітей Житомирщини», - підкреслив Сергій Дунаєв.


У свою чергу Юрій Павленко додав, що такий вчинок коростенських дітей - це те, що об'єднує країну.
 

«Діти Житомирської області пам'ятають, що сьогодні на сході країни багато дітей не просто знають, що таке війна, вони живуть на війні. Це діти, які дуже швидко стали дорослими і кожен день стикаються з обстрілами, бідами і горем. Сьогодні діти Житомирської області від щирого серця разом з батьками зробили подарунки дітям в Луганській області. Те, що маленькі громадяни України - жителі Житомирської області, простягають руку допомоги і підтримки своїм маленьким одноліткам в Луганській області - це, я переконаний, те краще, що об'єднує країну, робить нашу країну непереможною. І ми віримо, що і на Луганській, і на Донецькій землі в наступному році буде мир», - підкреслив Юрій ПАВЛЕНКО.


Цього ж дня у Коростенському міському Палаці культури ім. Шевченка відбулося грандіозне святкове дійство для більш як 300 маленьких коростенців, з казковими персонажами, веселими розвагами і солодкими подарунками. Його ініціаторами і спонсорами вже котрий рік поспіль стають представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, - керівник фракції у обласній раді Анатолій МЕЛАШЕНКО, депутати місцевих рад.

Сергій ДУНАЄВ та Юрій ПАВЛЕНКО стали почесними гостями свята. Вони щиро привітали коростенців та побажали їм міцного здоров’я, родинам - достатку і любові, а всій Україні – мирного неба.

Участь  у благодійних святкових заходах у Коростені також взяли депутати обласної ради Наталія РИБАК, Володимир САМЧУК, Володимир НАГОРНЯК, керівники місцевих партійних організацій - Роман КАЛІНІН (міської), Віктор КУТІШЕНКО (районної), депутати Коростенської міської та районної рад – Віктор ХОДАКІВСЬКИЙ, Ольга ГРЕЧКО, Андрій ГУРІНЧУК, Вадим ДІДКІВСЬКИЙ.

Цього ж дня народні депутати зустрілися з мером Коростеня Володимиром Москаленком, передали йому подарунки з Лисичанська – краєвиди Коростеня, виконані у склі методом сучасних цифрових технологій на відродженому після військових дій Лисичанському слозаводі та обговорили перспективи співпраці між Коростенем та Лисичанськом.



















Тэги: Павленко, Опозиційний блок

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: