Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Апрель » 5 » 12:05:25

Прем’єр-міністр України особисто ознайомився із проектом будівництва Житомирської меблевої фабрики     Реклама  

05.04.2017, 12:05:25 3207 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Прем’єр-міністр України особисто ознайомився із проектом будівництва Житомирської меблевої фабрики

В ході робочого візиту до м. Житомира, прем’єр-міністр Володимир Гройсман провів зустріч із представниками регіонального бізнесу, на якому також були присутні і віце- прем’єр-міністр Геннадій Зубко, губернатор Житомирської області Ігор Гундич та мер міста Житомира Сергій Сухомлин.

Одним із важливих питань зустрічі було ознайомлення із новим інвестиційним проектом по будівництву сучасної меблевої фабрики у місті Житомирі, яку представляла її генеральний директор  Катерина Самчук. Нова меблева фабрика - це 2500 робочих місць із середньою заробітною платою 8000 гривень, сотні мільйонів відрахувань до бюджетів всіх рівнів та найголовніше: відродження славетної історії виробництва меблів в місті Житомирі та зміцнення промислового потенціалу як Житомирщини, так і України в цілому.

Прем’єр-міністр позитивно оцінив створення нового сучасного проекту та пообіцяв сприяти, в тому числі на законодавчому рівні, у подоланні перешкод, що стоять перед бізнесом та інвесторами щодо надходження та впровадження інвестицій, зокрема і в деревообробний кластер Житомирщини.

Прес-служба ЖМФ


 

Тэги: Гройсман, мебельная фабрика, ЖМФ

Схожі новини:


Комментариев: 1
victorio
1 Виктор (victorio)   • 19:27:03, 09.04.2017 [Материал]

если это будет гос. предприятие то вопрос - нафига (историю житомирской мебельной фабрики все знают) а если часное то какого фига сдесь делать премьеру и всем остальным. Бизнес должен жить своей жизнью, независимо от чиновников... даже если они умрут все в один день.
Оголошення на ЖЖ інфо: