Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Май » 12 » 16:58:31

Робитиму все можливе, аби держава підтримувала цих жінок на гідному рівні, – Борислав Розенблат

12.05.2017, 16:58:31 3358 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Робитиму все можливе, аби держава підтримувала цих жінок на гідному рівні, – Борислав Розенблат

14 травня Україна відзначатиме День матері. Саме напередодні цього свята народний депутат ВРУ Борислав Розенблат зустрівся з матерями загиблих на Сході учасників АТО, аби привітати їх, вручити подарунки і найголовніше – в черговий раз подякувати за виховання синів-героїв.

Про це "Журналу Житомира" повідомила прес-служба нардепа.

«Зустріч вийшла емоційною і дуже зворушливою. Багатьох з цих жінок вже ніхто не назве мамою... Маємо підтримувати їх! Адже вони зуміли виховати синів, які стали мужніми і хоробрими воїнами, одними з перших пішли захищати свої родини, рідну землю, усю Україну від окупантів і загинули на Сході. Проте ці жінки не зламались, допомагають одна одній, працюють, доглядають онуків, мало не щодня їздять до своїх синочків на Смолянське кладовище. От і після нашої зустрічі, знаю, понесли подаровані квіти до них, своїх найрідніших –дітей», – наголосив нардеп Борислав Розенблат. 

 

«Ми обговорили з Бориславом Соломоновичем проблему соціального захисту родин загиблих. Наші сини йшли воювати не за гроші, а за свої сім’ї, свою Батьківщину. Сьогодні від держави родини отримують мізерні доплати до пенсій і Борислав Розенблат підкреслив, що це питання треба вирішувати, тому він говоритиме про це в Уряді», – розповіла Світлана Абрамович - мама загиблого військовослужбовця 30 бригади, Народного Героя України Артема Абрамовича.

Під час зустрічі з нагоди Дня матері Борислав Розенблат передав подарунки для Лілії Ільницької. Жінка, яка у 2014 році втратила на Сході єдиного сина – десантника 90 батальйону Дмитра Ільницького, місяць тому народила трьох доньок.

«Нам приємно, що про нас пам’ятає Борислав Соломонович, завжди робить нам подарунки, вітає зі святами, підтримує, висловлює свою повагу. Ми його слухаємо і слідкуємо за його діяльністю. Він чудово ставиться до нас, мам загиблих хлопчиків», – розповіла Лілія Ільницька.«Знаю про те, що в нас в місті немає пам'ятника нашим Героям. Будемо вирішувати це питання! Ми в боргу перед синами цих жінок. Робитиму все можливе, аби держава підтримувала їх на гідному рівні», – підкреслив Борислав Розенблат.







 


Тэги: Розенблат Борислав, День Матери

Схожі новини:


Комментариев: 4
comments
1 Сергей Иванович (comments)   • 19:31:50, 12.05.2017 [Материал]

Поражаюсь Розенблату, он не только не забил на округ, а и встречается с простыми людьми.
А всем этим женщинам низкий поклон и вечная память подвигам их ребят.Извините нас на все...
Колесник
3 Колесник (Колесник)   • 12:20:51, 13.05.2017 [Материал]

Да нет, это обычный пиар на чужом горе.
malanec
2 Антон (malanec)   • 20:46:45, 12.05.2017 [Материал]

На1 А за что нас извинять, дорогой любитель Розенблата?!Лизнул,молодец-кило тебе сосательных конфет Рошен.
Колесник
4 Колесник (Колесник)   • 20:04:30, 13.05.2017 [Материал]

К стати, Розенблат за разбазаривание земли глотку дерёт.
https://www.youtube.com/watch?v=DeKVSKBn0Pc
Оголошення на ЖЖ інфо: