Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Май » 31 » 14:51:19

Житло у новобудові: як обрати?     Реклама  

31.05.2017, 14:51:19 5680 18 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житло у новобудові: як обрати?

Купуючи житло у новобудові, всі хочуть отримати його вчасно та без зайвих проблем. Експерти з нерухомості радять перед придбанням квартири пошукати інформацію про забудовника, переконатися у його відмінній репутації та перевірити необхідні для будівництва документи.

Найкраще про те, як обрати житло у новобудові можуть розповісти люди, які його вже купили. 

Житомирянка Ілона Дубєнцова два роки мешкає у житловому комплексі європейського зразка «Фаворит». Жінка розповідає, що обрала його саме через репутацію.

«Ми дуже довго шукали квартиру. Для нас важливо, щоб забудовник був добросовісним. До «Фавориту» претензій не було: документація в нормі, будівельні норми дотримані, все законно. До того ж, перший будинок здали в експлуатацію вчасно, а квартири розкупили досить швидко, – говорить жінка. – А ще жителям комплексу пропонують власну інфраструктуру, цілодобову охорону та безліч приємних бонусів – наприклад, дуже зручну візочну кімнату на першому поверсі».


За словами керівника відділу продажу ЖК «Фаворит» Ірини Струтинської, люди дійсно цікавляться документацією. Переконавшись, що все законно та відповідає державним будівельним нормам (ДБН), вони обирають цю компанію.

«Про високий рівень довіри свідчить те, що в будинку, який зараз зводиться, 75 % квартир уже продані, – повідомляє Ірина. – На приклад,  одна молода пара рік чекала поки ми почнемо будувати новий будинок. Подружжя хотіло придбати трикімнатну квартиру, а в перших двох будинках квартир відповідної площі вже не було. Договір на придбання оселі молоді люди уклали відразу, коли почали зводити новий будинок».


Співвідношення ціни та якості будівництва

За статистикою найчастіше економлять, використовуючи дешеві будматеріали: що гірша у них якість, то нижча вартість квадратного метру. 

«Перш ніж нести гроші забудовнику, поцікавтеся у нього, чим покрили дах будинку, утеплили фасади, що з системою вентиляції та димовидалення», радить Ірина Струтинська.

 Вона запевняє, що згідно з ДБН у базову комплектацію квартири також має входити й розводка електрики та системи опалення, стяжка підлоги, сертифіковані протиударні та протипожежні вхідні двері з межею вогнестійкості 30 хвилин, а не, як це буває, дешеві «гаражні». 
 

«У ЖК «Фаворит» замість традиційного руберойду дах покритий якісною німецькою полівінхлоридною мембраною. Фасади замість легкозаймистого пінопласту утеплені негорючою мінеральною ватою, дорожчою у 5 разів. Система вентиляції та димовидалення тут німецька, з терміном експлуатації 100 років і 30-річною гарантією, – пояснює Ірина Струтинська. – Тому і ціни відповідні. Для тих, хто інвестує у власне житло, це дуже важливо».



ЖК «Фаворит» - якісне і надійне житло у Житомирі3 (1)


Ми поцікавилися, за якими критеріями обирали квартиру в новобудові «Фавориту» його мешканці.
 

Безпека – понад усе

Житловий комплекс цілодобово перебуває під охороною та відеонаглядом, що дозволяє мешканцям багатоповерхівок почуватися захищеними.

 Максим Назаренко півроку орендував помешкання  в ЖК «Фаворит», а тепер придбав тут власну квартиру. Він підкреслює, що у «Фавориті» основною перевагою для нього є гарантія безпеки.

«Мені подобається і розташування, і інфраструктура в комплексі, і стан двору, прибудинкової території. Влаштовує і якість побудови. Величезною перевагою є те, що все необхідне поряд. А ще тут гарантують безпеку. Закрита територія, цілодобова охорона, відеонагляд – для людей з дітьми це ідеально, адже не страшно відпускати їх гратися», – ділиться враженнями чоловік.

ЖК «Фаворит» - якісне і надійне житло у Житомирі5
 

Затишний двір та під’їзд

Велике значення має й щільність забудови у дворі, адже жити «вікно у вікно» з сусідом – малоприємна перспектива. Добре, якщо забудовник облаштовує не лише під’їзд, але й прибудинкову територію. Дуже зручно, коли достатньо паркомісць, у дворі є зони відпочинку, великі дитячі та спортивні майданчики.

«Я живу у ЖК «Фаворит» півтора роки. Скарг не маю, мене все влаштовує. Увечері повертаєшся додому, поставив машину, і йдеш з дитиною гуляти на майданчику – що ще потрібно для комфортного життя?», – говорить житомирянин Сергій Дяченко.


ЖК «Фаворит» - якісне і надійне житло у Житомирі6
 

Кредитування та купівля житла на виплат


Будинки ЖК «Фаворит» беруть участь у державній програмі «Доступне житло», яка передбачає оформлення кредитів на придбання помешкань під 3% річних.

Також у «Фавориті» діє програма поетапного інвестування та є індивідуальні умови кредитування: якщо людина хоче купити квартиру, а їй не вистачає певної суми, можна відтермінувати цей платіж. Кожне таке питання розглядають індивідуально.

Микола Павлович розповідає, що купував квартиру у «Фавориті» саме за програмою поетапного фінансування.

«Зручно було купувати квартиру – з відтермінуванням платежу, та й взагалі – це новобудова, з сучасними технологіями, це не може не приваблювати. Мені подобається тут усе – починаючи від економ-режиму комунальних платежів і закінчуючи облаштуванням, паркінгом, зручностями. Дуже добре, що в нашому місті є забудовники такого рівня. Нехай продовжують свою справу, щоб ми могли ще й дітям житло тут придбати», – жартує чоловік.

У ЖК «Фаворит» створюють середовище, комфортне та затишне для життя. Тут сучасні будинки, на якості яких не економлять, власна інфраструктура, куди входять дитячий та спортивний майданчики, парковка, відділення банку, аптека, сучасна тренажерна зала та зона відпочинку. Аби забезпечити мешканців комплексу якісними послугами, територію обслуговує приватний ЖЕК. У планах – відкрити в ЖК кафе та приватну поліклініку, аби якість життя мешканців стала ще вищою.


ЖК «Фаворит» - якісне і надійне житло у Житомирі2


Отже, купуючи помешкання, не варто поспішати. Треба ретельно перевірити забудовника та всю документацію, звернути увагу на якість будматеріалів та послуг, які вам пропонують. Обирайте тих, кому можете довіряти. Інвестуйте в своє майбутнє.

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ продажів за адресою: м.Житомир, вул. І.Сльоти, 49-д, або за  телефоном: (0412) 418-926; моб. (098) 461-65-69.

  ЖК «Фаворит» - якісне і надійне житло у Житомирі4

Тэги: новостройка, Житомир, купить квартиру, квартира в житомире, ЖК Фаворит

Схожі новини:


Комментариев: 17
lucky773
1 Marina (lucky773)   • 15:01:03, 31.05.2017 [Материал]

Забыли написать о недостатках.
В квартирах не предусмотрены кладовки, в однокомнатных квартирах очень маленький коридор, метр на метр.
На площадке всегда очень ветрено. В жаркую погоду на детской площадке нет тени нигде. Нет ни одного деревца на территории.
current_user
2 Current User (current_user)   • 15:05:23, 31.05.2017 [Материал]

І забули вказати ціну за квадратний метр(https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0%BA-%D1%84%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%BE% D0%BC%D0%B8%D1%80). За таку ціну можна придбати житло в більш кращому районі.
Алліса
3 Аліса (Алліса)   • 15:16:59, 31.05.2017 [Материал]

А для чого реклама, якщо все вже розкупили? )))))
Плюсів у Фавориту більше, скажу чесно, але є ряд суттєвих мінусів, які вибішують сильно.
kmitliva
4 Galina (kmitliva)   • 15:29:12, 31.05.2017 [Материал]

зато охранник жизнерадостный..))))
RaID
5 Сергій (RaID)   • 15:30:24, 31.05.2017 [Материал]

Може мені хтось пояснити чим фаворіт кращий за інших, що їх ціна до 50% більша за інших? Чисто технічно, без води.
Алліса
9 Аліса (Алліса)   • 16:02:19, 31.05.2017 [Материал]

могу только как обыватель и своей квартире:
- тепло, светло, просторно, у меня не солнечная сторона, и в любую жару прохладно, хорошая инфраструктура, центр города, территория освещается, каждый день убирается и весь подъезд в том числе. Лично я в восторге от балкона открытого типа. Дом спокойный, (но это потому, что все работают по 10-12 часов ))). Пянок не бывает. Мамочки транспортные средства спокойно оставляют на первом этаже. За каждой квартирой закреплено одно охраняемое паркоместо.
минусы - звукоизоляция отсутствует, иногда слышу храп соседа, а если он рано-утром за стенкой пол моет, хочу убить его шваброй. Гулкий коридор, низко посажена входная дверь, (с половичком проблема дверь открыть), неадекватно дорогие трубы и при этом самые дешевые на них заглушки. Отсутствие кладовки либо гардеробной (но в 9 этажке гардероб уже есть), не могу поставить большой холодильник, поскольку счетчик на газ мешает, ужасно шумный двор за счет того, что девяти и пяти этажка создают бетонную чашу, а звук ничем не поглощается ввиду отсутствия зелени. И оооооочень существенный минус - рядом какое-то говно-производство часто дымит.
Mira
13 Irina (Mira)   • 19:37:19, 31.05.2017 [Материал]

Хочу спросить - с каких это пор дома Фаворита (р-н Промавтоматики) стали центром города? Может я что-то пропустила?
sofi
10 Ksenia (sofi)   • 16:52:27, 31.05.2017 [Материал]

З плюсів 9-поверхівки можу назвати 1. приміщення на першому поверсі для колясок і велосипедів 2. реально великий (на фоні старих радянських) ліфт, у який у нас влізали меблі, диван, матрас і т.д., 3. насос для води у підїзді і як наслідок дуже сильний тиск води у будь-який час доби. 4. я не знаю як у інших новобудовах, але у нас гарно квартира тримає тепло взимку не дивлячись на великі вікна, відкриті балкони і тд, утеплення реально хороше. 5. дрібниця але всі лічильники (крім газу) винесені у підїзд, показники передавати не потрібно самому. 6. просторий освітлений двір без алкашні і бомжів, де купа місця для дітвори і не страшно вийти ввечері 7. парковочне місце (щоправда платне), на газонах не стоять. 8. кожного дня (по будням) прибирається двір і підїзд.
Ну і сама квартира простора і з гарним плануванням, але це вже "на вкус и цвет".
Сказати що фаворит кращий за інші новобудови я не можу, бо я не порівнювала, та й не бачу сенсу, бо кожна жаба своє болото хвалить, але тут точно значно краще ніж у старих радянських будинках, де нам довелось жити до того...
lucky773
6 Marina (lucky773)   • 15:36:32, 31.05.2017 [Материал]

Думаю надежность - это немаловажно. Дома свои они сдают и вводят в эксплуатацию и в срок.
sofi
12 Ksenia (sofi)   • 19:22:07, 31.05.2017 [Материал]

Ну щоб не було ні в кого рожевих окулярів, то скажу, що ми ключі отримали через декілька місяців після офіційного відкриття з пресою і т.д., бо на ділі був готовий тільки 1-й підїзд, який власне всім і показували. І ще півроку десь всі чекали на запуск ліфта. Більше ніж рік тому на зборах обіцяли, що посадять дерева у дворі, а замість них через рік посадали лише кущі, які звісно симпатичні але в жару толку від них мало. Ну короче крім надійності їм би ще трішки "расторопности" не завадило.
viewer
7 Name Surname (viewer)   • 15:55:07, 31.05.2017 [Материал]

По-перше проясніть для себе, що викупуєте.
Якщо Вам відразу дають правовстановлюючі документи на квартиру, то ви купили квартиру.
А якщо ви підписуєте так званий інвестдоговір, то вам забудовник дає свою обіцянку, що по фінішу будівництва і здачі будинку в експлуатацію вам дадуть квартиру

www.pravda.com.ua/rus/articles/2006/02/17/4397007/

тобто ви граєте у рулетку, і можна в кінці-кінців нічого не отримати, ще й на гроші попасти

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=338425329827014&id=100009786483318
viewer
8 Name Surname (viewer)   • 15:57:00, 31.05.2017 [Материал]

Якщо все-таки наважились купити квартиру в новобудові, то щоб мати хоч 50% гарантії, що по фінішу не виявиться, що Ваш будинок не підключений до жодної комунікації, чи побудований на чесному слові, треба перевірити наступне

https://www.facebook.com/alexey.tikhonov.31/posts/1401183896612885
comments
11 Сергей Иванович (comments)   • 16:55:09, 31.05.2017 [Материал]

Мне детская площадка там нравится, большая и точно лучшая в городе.
ip1982
14 Igor (ip1982)   • 22:59:56, 31.05.2017 [Материал]

Можу помилятися, але це єдиний забудовник, що робить нормальне утеплення стін суцільним контуром.
Дивився як будували багатоповерхівку через дорогу від Фавориту і щось я там суцільного контуру утеплення стін не помітив.
RaID
15 Сергій (RaID)   • 14:27:35, 01.06.2017 [Материал]

Ще як мінімум жк домашній робить суцільний шар утеплювача - 12см мін. вати, плита між підвалом і першим поверхом збоку підвалу утеплена (тобто підлога на першому буде тепла), дах десь 30см пінопласту і перший і останній поверх додатково поверх вати по стіні декоративно пінопластом елементи, для придання 3д фактури, але це також утеплювач...
https://www.facebook.com/ZHKdomashniy
comments
16 Сергей Иванович (comments)   • 20:38:58, 02.06.2017 [Материал]

Гавно ваш ЖК Домашний. Дурят людей на ровном месте)) Спросите где они материалы берут)))))
RaID
17 Сергій (RaID)   • 09:25:35, 04.06.2017 [Материал]

Че это он мой вдруг? То что я его видел делает его моим? Ууу... неплохо, когда забирать свой ЖК? :D Ну и раз просили, то спрашиваю - где они материалы берут?
Оголошення на ЖЖ інфо: