Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Июнь » 8 » 08:10:40

Юлія Тимошенко у Житомирі: тримаймося за землю, як за найбільший скарб     Реклама  

08.06.2017, 08:10:40 4332 28 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Юлія Тимошенко у Житомирі: тримаймося за землю, як за найбільший скарб

Партія ВО «Батьківщина» планує провести в Україні народний референдум, під час якого зібрати щонайменше 10 мільйонів підписів проти продажу сільськогосподарської землі. Наразі вже мають ініціативну групу - 10 тисяч осіб, які готові займатися збором підписів, тож закликають українців заявити публічно про свою позицію щодо розпродажу національного багатства – землі.

Про це під час робочого візиту в Житомир 1 червня повідомила лідер партії Юлія Тимошенко. Вона також пояснила, що подібні зустрічі пройдуть у всіх регіонах країни. Збір підписів – це наступний крок після заборони проводити Всеукраїнський референдум офіційно.
 

«Суддя Конституційного суду, залежний від Адміністрації Президента, маріонетка в руках посадовців, підписав Ухвалу, якою заборонив 42 мільйонам українців прийти на Всеукраїнський референдум. Це тест на те, яке у нас правосуддя і як в країні ставляться до думки людей, - відзначила Юлія Тимошенко. - Ми розуміємо, що Центрвиборчком не пропустить цей референдум, тому хочемо підняти Україну на народний референдум. Ми не питаємо проводити нам референдум чи ні, ми питаємо людей, чи хочуть вони дозволити продаж сільськогосподарських земель. Ми маємо консолідувати людей, щоб не дати таким чином знищити Україну. Це армія, яка захищатиме національні інтереси в тилу.
 

Чи готові українці позбавляти себе товару, який у світі вже не виробляється? Кому готові і чи готові взагалі продати свою землю за безцінь? Бажаючих купити українську землю сьогодні багато. Звичайно, політики з телеекранів переконуватимуть, що продаж землі – це наше все. У світі вже давно держава скуповує землю в людей і лише в Україні доводиться захищати право керувати своєю землею та розпоряджатися нею, аби вона не потрапила до рук аграрної мафії».

У контексті цього лідер «Батьківщини» нагадала, що у ВРУ депутати БПП внесли законопроект щодо продажу землі. Разом з тим, до Конституційного суду надійшла заява від деяких депутатів «Самопомочі», «Радикальної партії», БПП і «Народного фронту» щодо відміни мораторію на продаж землі в Україні.

Такі дії Тимошенко вважає злочинними. Каже, що у цих політичних сил є більшість, щоб приймати закони, тим паче, що частина «народних обранців» накопичили у своїх руках великий обсяг земельних ресурсів і лише чекають, коли зможуть це все скупити в людей.
 

«Більше 70 % території України займають сільськогосподарські землі - 42 мільйони га. У людей цю землю вже купують. Дають 600-700, максимум тисячу доларів. У Європі за один гектар землі такої якості сплачують 70 тисяч доларів, - додає під час прес-конференції в Житомирі Юлія Тимошенко. – Українців грабують і хочуть цей процес узаконити. Ми не можемо цього допустити. Треба триматися за землю, як за національний скарб. Не вірити пропаганді, обіцянкам, а вірити реальним цифрам, шукати шляхи для розвитку, дивитися в майбутнє. Ринкова ціна сільськогосподарської землі в Україні на сьогодні – 3, 5 трильйони євро. ВВП країни - 90 мільярдів доларів. Тобто, продаж землі дасть нам ВВП за 40 років. І що далі? Наша стратегія – фермерський уклад аграрного комплексу. Це 2,5 мільйони фермерських господарств, які ми маємо побудувати, це сільськогосподарська земля, яка має бути віддана в оренду фермерам довгостроково. Це абсолютно інша податкова система – єдиний посильний податок на 1 га землі для фермерських господарств, і це лояльна кредитна політика для фермерів. Ніякої мови про продаж землі і бути не може. Нам треба захистити наше право бути господарями у власній державі. Ми йдемо до людей, щоб пояснити, що можемо втрати. Віримо, що разом переконаємо нинішніх політиків не робити трагічні та історичні помилки».

Юлія Тимошенко відзначила, що над Україною нависла велика загроза, пов’язана з намірами влади будь-що продати сільськогосподарську землю. «Батьківщина», об’єднавшись з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України, вже зібрала більше 600 тисяч підписів тих, хто проти продажу.

Також Юлія Володимирівна додала, що, окрім підписів, у бланках зазначають паспортні дані, адресу і номер телефону.

«Дякую тим, хто збирає підписи. Дякую тим, хто долучається до нашого народного референдуму і ставить свій підпис. Команда «Батьківщини» об’їде всю Україну та об’єднає людей у супротиві проти продажу сільськогосподарської землі», - звернулася Тимошенко.

За її словами, шукатимуть союзників і серед парламентарів. Особливо сподіваються на співпрацю із депутатами-мажоритарниками, адже їм дивитися в очі селян, яких так зухвало нині намагаються обікрасти.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»


Тэги: ВО Батьківщина, Тимошенкo, рынок земли, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 28
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 08:30:37, 08.06.2017 [Материал]

В 2008 році в парламент вноситься законопроект 2143, в якому дозволяється продавати землю не тільки юридичним особам (що вже є абсурдом), а й ІНОЗЕМНИМ ДЕРЖАВАМ.
І ініціатором його була (барабанний дріб) - Юлька.
Робіть висновки.

Стаття 3. Суб’єкти та об’єкти ринку земель
1. Суб’єктами ринку земель є власники та покупці земельних ділянок (прав на них):
...
іноземні юридичні особи...
іноземні держави.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=31852
Admiral8
2 Papa (Admiral8)   • 08:32:55, 08.06.2017 [Материал]

рассчитано на темноту. вбивается в головы то что все земли у нас выкупят пиндосы а мы станем рабами и не будет украины. по факту ЗЕМЛЯ НИКОМУ НЕ НУЖНА и надо еще будет попотеть чтобы убедить прийти сюда инвесторов чтобы они хоть немного земли у нас купили и что-то на ней посттроили. ВСЕ РАЗВИТЫЕ СТРАНЫ ПРОДАЮТ ЗЕМЛЮ. более того, к нам не идут инвесторы потому что они не могут купить себе кусочек земли под завод и боятся что очередной янучара отожмет этот завод. более того, если бы на донбассе были проданы участки и на них были заводы иностранных инвесторов - путлер туда не сунулся бы потому что это права людей из стран где РАБОТАЕТ ЗАКОН за которых могут дать по морде реально. более того, если у нас земля не продается - она ничейная и такой землей можно крутить вертеть какому олигарху как захочется - очень удобно обворовывать народ украины.
viewer
5 Name Surname (viewer)   • 08:38:51, 08.06.2017 [Материал]

"у світі залишилось тільки 5 країн, в яких діє мораторій на продаж землі – Північна Корея, Венесуела, Куба, Конго, Україна"

Яка прекрасна компанія

http://fakty.ictv.ua/ua/ukraine/20170202-prodaty-zemlyu-ukrayiny-hto-zarobyt-ta-chy-treba-boyatys-kytajtsiv/
viewer
3 Name Surname (viewer)   • 08:33:56, 08.06.2017 [Материал]

А ви ж спитаєте, а що це наша "велика борчиня за справедливість" так стала переживати за селян. А відповідь проста, від так званого мараторію на продаж с/г земель найбільше виграють орендатори земель, але аж ніяк не її власники - селяни. От вони взяли і проспонсорували нашу Юлечку, ось і все. Більше детально ось розписано про те, як орендарі землі грабують селян

https://www.facebook.com/notes/антон-колесник/кому-вигідний-мораторій-на-продаж-землі-в-україні/1052415284798394
viewer
4 Name Surname (viewer)   • 08:36:20, 08.06.2017 [Материал]

А ось про політичний зиск та причини цирку, який влаштовує Юлька, та його бенефіціарів, як то кажуть: як Юля суміщає приємне з корисним

http://hvylya.net/analytics/politics/yuliya-timoshenko-vyihodit-na-tropu-zemelnoy-voynyi.html

відеоверсія

https://youtu.be/0H3khgor5Cs
viewer
6 Name Surname (viewer)   • 08:41:38, 08.06.2017 [Материал]

А знаєте що саме цікаве: всі хто волають про те що заборона на продаж землі це прекрасно, самі не є власниками с/г землі. Селяни якраз за скасування цього дебільного мараторію: "Natalia Kazakova Мои близкие вырвали с боями свои паи у фермера, ругались на всё село, фермера проклинают тех,кто выводит с аренды паи. Теперь третий год они нанимают технику для посадки- уборки, но в итоге ежегодно минимум 30 000 грн у них доход дополнительный. Понимаете , выход в сёлах один - все просто ждут этот рынок, чтоб заставить фермера платить нормальную цену за аренду (ведь там мега прибыли ,они зерно на экспорт сдают,а платят за землю по украинской оценке), или рынок поднимет стоимость земли, люди смогут объединиться в маленькие корпоративчики и под стоимость земли взять в кредит технику для обработки. Тогда будет занятость, каждый двор в селе будет иметь доход , имея своё зерно опять наконец то станут выращивать птицу, поросят,телят , цены на рынках с/х продуктов будут адекватные и качество лучше. Все кто против рынка земли добивают и так обнищавшее село, там люди бегут от безработицы , а такие как Тимошенко просто лобирует крупных фермеров чтоб у них стоимость аренды не выросла. Они подсолнух садят на одном и том же поле по пять лет, все в стране радуются как дети, а то что он землю высасывает напрочь , и нельзя его сажать два года подряд на одном и том же поле, никто же не думает о качестве земли, уже семечка пустая родит.А мне как паевщику тысячи вкладывать потом на восстановление моей земли. В общем,кто не из села, тот против нас )"

https://www.facebook.com/rospiv/posts/1410710322323478?comment_id=1411646568896520&comment_tracking=%7B"tn"%3A"R"%7D
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 08:43:41, 08.06.2017 [Материал]

яке личко жалісне! як дбає про народ! вибори близько.
kaktus_x
8 Мойша (kaktus_x)   • 08:47:16, 08.06.2017 [Материал]

Мабуть у Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» з лаве проблеми - багіня приїздила 1.06, а кошти за статтю скинули лише 07.06.... ;)
Лаг у тиждень - забагато....
Або ж ВО "Б" партійні цільові кошти через овернайти прокручує ;) (цілком вірогідно - кеш для підкормки масовок завжди треба мати)
viewer
9 Name Surname (viewer)   • 08:55:36, 08.06.2017 [Материал]

Ви сильно не переживайте, зараз пані "справедливість" покращить своє фінансове становище, вона знайшла прекрасних спонсорів - агрохолдинги, які через цей "мараторій" мають прекрасну можливість орендувати землю у селян за безцінь

https://youtu.be/0H3khgor5Cs?t=415
Ezh
10 Владимир (Ezh)   • 08:56:22, 08.06.2017 [Материал]

> "Ніякої мови про продаж землі і бути не може. Нам треба захистити наше право бути господарями"

Як же можна бути "господарем" чогось, якщо ти навіть не маєш права це "щось" продати, використати у якості статутного внеску в юр.особу або застави для кредиту? Тобі все що залишається - або самому ставати з сапкою її обробляти, або здавати в оренду за копійки. Тимошенко працює на олігархів-аграріїв.
Юрко
11 Градовський (Юрко)   • 09:05:39, 08.06.2017 [Материал]

Звар'ятувала баба остаточно
yahimsol
12 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 09:27:31, 08.06.2017 [Материал]

Когда же это политическое б/у уже уйдет в прошлое
viewer
14 Name Surname (viewer)   • 09:36:10, 08.06.2017 [Материал]

Коли за неї перестануть голосувати.
1-10 11-17
Оголошення на ЖЖ інфо: