Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Июнь » 16 » 08:35:19

Депутати обласної ради розглянули питання незаконно перереєстрованих кількох підприємств Житомирщини

16.06.2017, 08:35:19 2547 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Депутати обласної ради розглянули питання незаконно перереєстрованих кількох підприємств Житомирщини

Вчора, 15 червня, на засіданні робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств  розглядались звернення щодо незаконної перереєстрації прав власності на майно кількох підприємств.

У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, заступник голови облдержадміністрації Олексій Ясюнецький, представники підприємств, правоохоронних органів, управління юстиції, районної влади, -  повідомляє "Журналу Житомира" прес-служба Житомирської обласної ради

Робоча група розглянула та обговорила звернення на предмет виявлення ознак протиправного поглинання та захоплення підприємств. Зокрема, ВАТ «УКХ УКРХМІЛЬ», «Кремнянського крохмального заводу», ТОВ «Стиль» та ТОВ «Інтерстиль».

Представники підприємств повідомили, що, на їхню думку, державним реєстратором протиправно були перереєстровані права власності на майнові комплекси на підставі підробних свідоцтв про придбання майна з прилюдних торгів. Водночас членам робочої групи повідомили, що проводиться перевірка дій реєстратора і, у разі виявлення ознак злочину, матеріали будуть направлені у правоохоронні органи.

За інформацією правоохоронців, за цими фактами наразі триває розслідування кримінальних проваджень.

Свою думку з цих питань висловив перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко: «Правоохоронні органи повинні надати відповідну правову оцінку по усім цим фактам, вжити відповідних заходів для того, щоб унеможливити продаж майна підприємств, і поновити права справжніх власників. Водночас, для того, щоб обмежити рух майна, потрібно звернутися до суду з клопотанням про заборону відчуження майна до закінчення розслідування кримінальних проваджень».

Насамкінець, після обговорення, робоча група запропонувала напрацювати пропозиції щодо змін до законодавства для недопущення фактів незаконної перереєстрації прав власності.








Тэги: облсовет, предприятие, нарушение законодательства

Схожі новини:


Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 19:19:24, 16.06.2017 [Материал]

А чего они так всполошились? Что, без них раздеррибанили?...
Оголошення на ЖЖ інфо: