Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2017 » Июнь » 22 » 16:05:23

Депутати Житомирської облради погодили внесення змін до бюджета та збільшення премії ім. Огієнка

22.06.2017, 16:05:23 2101 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Депутати Житомирської облради погодили внесення змін до бюджета та збільшення премії ім. Огієнка

21 червня відбулося засідання Постійної комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Зокрема, депутати погодили заявки військової частини 3047 Національної гвардії України щодо використання ними коштів на суму 200 тис грн та Житомирського обласного військового комісаріату на суму 106 тис грн, - повідомляє прес-служба обласної ради.

Також депутати дали згоду на збільшення розміру премії ім. Івана Огієнка. Вітепер переможці Всеукраїнської премії отримуватимуть по 10 тисяч гривень. Водночас, обговорюючи це питання, депутати зазначили, що вказана премія -  всеукраїнського рівня, тому доцільно, щоб винагорода виплачувалась з державного бюджету, а не з обласного, і запропонували звернутися з такою пропозицією до Кабінету Міністрів України.

З-поміж іншого  постійна комісія розглянула звернення управління охорони здоровя облдержадміністрації щодо спрямування коштів для закупівлі медичних препаратів для лікування хронічної ниркової недостатності.

Як поінформував депутатів керівник управління Микола Суслик, оскільки комунальна установа «Обласна база спеціального медичного постачання» наразі перебуває у стадії припинення, а ліки вкрай необхідні жителям області, то для їхньої закупівлі потрібно перевести 5,6 млн грн. на рахунки вже новоствореної комунальної установи «База спеціального медичного постачання».

Також депутати розглянули питання розподілу субвенції та погодили внесення змін до обласного бюджету. В область надійшли дві субвенції, зокрема, понад 55 млн грн для погашення різниці в тарифах і 13,7 млн грн на придбання 21 квартири для сімей загиблих учасників АТО та інвалідів 1, 2 груп з числа учасників АТО.

Окрім цього, профільна комісія опрацювала питання зміни виконавця аудиту комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж».


Тэги: облсовет, бюджет, премия им. Огиенко

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: