Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Июль » 18 » 08:46:52

Житомиряни отримують безкоштовну юридичну допомогу у громадській приймальні Борислава Розенблата     Реклама  

18.07.2017, 08:46:52 3289 10 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомиряни отримують безкоштовну юридичну допомогу у громадській приймальні Борислава Розенблата

80-річна житомирянка Анастасія Удод-Туткевич уже 5 років судиться за спадщину. Останні кілька років відстоювати права жінки та її родини у суді допомагає юрист Громадської приймальні Борислава Розенблата, Володимир Красовський.
 

«Ми з чоловіком прожили разом 53 роки, але за увесь час нашого подружнього життя таких проблем не було. З’явились люди, які претендують на спадщину мого чоловіка - квартиру. Він дуже хворий, тому його інтереси відстоюю я. За 5 років куди тільки не зверталась – правди добитись не могла. Тоді я пішла до нашого народного депутата Борислава Розенблата, він мене вислухав і сказав, що мені буде безкоштовно допомагати його юрист, Володя Красовський. Це дуже сильний правозахисник, він тепер представляє наші права у судах. Скільки вже туди виходив! Я дуже дякую Бориславу Соломоновичу за допомогу, такого депутата в нас ще не було», - каже житомирянка Анастасія Удод-Туткович.


Юрист приймальні, Володимир Красовський, розповідає – вдалось повернули житомирянам 6 квартир та кошти, які люди не могли забрати зі збанкрутілих банків.
 

«За час роботи громадської приймальні житомирянам вдалось повернути близько 1,5 мільйона гривень. Це кошти, які перебували в банках, які банкрутували. Люди приходили до нас в розпачі, адже у них майже не було надії повернути власні заощадження. Проте ми з колегами брались за це і нам вдавалось допомогти», - каже Володимир Красовський.


Загалом, у Житомирі діють дві громадські приймальні народного депутата Борислава Розенблата. В одній з них, за адресою майдан С.П.Корольова, 3/14, працюють троє юристів, які надають безкоштовні консультації житомирянам.
 

«Під час роботи на окрузі, спілкуючись із житомирянами, я бачив, які проблеми турбують людей. Часто для вирішення і відстоювання своїх прав людям була потрібна консультація толкового юриста. Тому я вирішив зробити так, аби житомиряни отримували правову допомогу. Тож сьогодні в одній з моїх приймалень працюють троє юристів, які абсолютно безкоштовно допомагають людям  вирішувати правові проблеми», - розповів народний депутат України Борислав Розенблат.


Юрист громадської приймальні Борислава Розенблата, Руслан Цимбалюк, ділиться: роботи вистачає. За останні півроку по допомогу звернулись понад півтисячі житомирян.
 

«Часто звертаються  житомиряни, які потребують допомоги під час оформлення спадщини чи земельних ділянок, допомоги у створенні або щодо діяльності ОСББ, коли виникають труднощі із невиконанням судових рішень. Також часто по консультації звертаються учасники АТО або їхні рідні. Ми допомагаємо», - говорить Руслан Цимбалюк.


Керівник громадської приймальні Софія Павлова каже – юристи Громадської приймальні Борислава Розенблата не бояться братись за нелегкі справи.
 

«За увесь час функціонування приймалень нашим юристам доводилось працювати зі справами різної складності. І ми бачимо результати їхньої роботи, люди  приходять і дякують хлопцям за допомогу. Ми пишаємося тим, що роблять наші правозахисники», - наголошує Софія Павлова.


Загалом, за 2,5 роки діяльності до Громадської приймальні народного депутата Борислава Розенблата звернулись 2400 житомирян. Усі вони отримали безкоштовну правову допомогу.




Тэги: Розенблат Борислав, громадська приймальня

Схожі новини:


Комментариев: 9
Antoshkin
1 АнтоN (Antoshkin)   • 08:58:56, 18.07.2017 [Материал]

ліцо цього нещасного дядьки напрягає на початку новин- дав дві консультації і на все місто кричить! шлак а не новина.!
bender123
2 vasya (bender123)   • 09:17:41, 18.07.2017 [Материал]

надеюсь одним взяточником на воле станет меньше... он конечно не самый яркий коррупционер страны - но надо же с кого-то начинать.
yahimsol
3 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 09:37:48, 18.07.2017 [Материал]

Ну да лучше проконсультируйте как правильно подкупить суд, что бы порешать свои вопросы, в этом профи.
Artmaker
4 Евгений (Artmaker)   • 15:37:02, 18.07.2017 [Материал]

Сокамерники зело уважали Борю за то, что он, будучи на свободе, предоставлял простым гражданам юридическую помощь)))
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 19:13:29, 18.07.2017 [Материал]

Я ж такий хороший))) Чепюк вже не знає, що писати)
Semen1952
6 Semen (Semen1952)   • 20:59:57, 18.07.2017 [Материал]

Здесь решающим будет слово Бергмана.
European_Man
7 Viacheslav (European_Man)   • 09:32:37, 19.07.2017 [Материал]

Було б більше толку, Соломонович, від оновлення фасаду, на якому ваша вивіска висить. Після завершення всіх ремонтних робіт вивіску назад вішати не обов'язково.
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 21:31:55, 19.07.2017 [Материал]

"...одним взяточником на воле станет меньше... надо же с кого-то начинать..."
Вот увидите: начали то они всё помпезно, с прессухами, с вертолётами, с кортежами, а вот как закончат - заведомо знамо!
Cobalt
9 Cobalt (Cobalt)   • 21:33:39, 19.07.2017 [Материал]

На 7. Каким боком Розенблат к этому фасаду? В том фасаде сидят другие "честные", которые и должны отвечать за фасады. Да и не только за этот.
Оголошення на ЖЖ інфо: