Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Июль » 27 » 09:39:15

В Житомире начала работу 12-я сессия областного совета: прямая трансляция

27.07.2017, 09:39:15 2812 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
В Житомире начала работу 12-я сессия областного совета: прямая трансляция

Сегодня в 10:00 в Житомире начала свою работу двенадцатая сессия областного совета седьмого созыва.

Как стало «Журналу Житомира»  известно, в сессионном зале зарегистрировалось и работают 60 народных избранников.

Сегодня депутаты областного совета рассмотрят 50 вопросов повестки дня, а также дополнительные. В общем планируют рассмотреть более 70 вопросов.

В холле возле сессионного зала депутат областного совета Елена Галагуза организовала фотовыставку в поддержку грудного вскармливания. В начале работы сессии председатель областного совета Владимир Ширма и председатель облгосадминистрации Игорь Гундич вручили почетные награды.
 

Перелік питань

 
1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 22.12.2016 № 414 «Про Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, закріплених за Житомирською облдержадміністрацією, та Житомирського обласного військового комісаріату на 2017 рік», зі змінами.
 
2. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.07.2016 № 285.
 
3. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.12.2016 № 406.
 
4. Про списання заборгованості.
 
5. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
 
6. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.
 
7. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва.
 
8. Про внесення змін у рішення обласної ради від 06.04.17 № 556 «Про розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2017 рік».
 
9. Про розподіл використання у 2017 році залишку коштів станом на 01.01.17, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.
 
10. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області.
 
Питання комунальної власності:
 
11. Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 10.04.14 № 1159 «Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами та доповненнями.
 
12. Про надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі.
 
13. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.
 
14. Про орендну плату.
 
15. Про затвердження передавальних актів комунальних підприємств «Аптека № 227» Житомирської обласної ради, аптека «Дитяча» Житомирської обласної ради.
 
16. Про приватизацію нерухомого майна, що знаходиться за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Герцена, 63.
 
17. Про зміну розміру орендної плати.
 
18. Про внесення змін до рішення обласної ради від 06.04.17 № 603 “Про встановлення орендної плати бюджетним установам”.
 
19. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи «Обласне патолого-анатомічне бюро» Житомирської обласної ради у новій редакції.
 
20. Про внесення змін до контракту з директором Романівського дитячого будинку-інтернату Житомирської обласної ради.
 
21. Про призначення директора обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради.
 
22. Про призначення директора комунального закладу “Обласна бібліотека для юнацтва” Житомирської обласної ради.
 
23. Про призначення директора обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича Житомирської обласної ради.
 
24. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
 
25. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи «Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Лісовий берег» Житомирської обласної ради у новій редакції.
 
26. Про призначення директора комунального підприємства «Облархпроект» Житомирської обласної ради.
 
27. Про призначення ректора комунального вищого навчального закладу «Житомирський інститут медсестринства» Житомирської обласної ради.
 
28. Про призначення начальника комунального підприємства «Бердичівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради.
 
29. Про надання дозволу на відчуження.
 
30. Про списання автотранспортного засобу.
 
31. Про списання медичного обладнання.
 
32. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.
 
33. Про призначення директора комунального закладу «Бердичівський педагогічний коледж» Житомирської обласної ради.
 
34. Про зміну назви комунальної установи «Поліський аграрний ресурсний центр» Житомирської обласної ради та затвердження Статуту в новій редакції.
 
35. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово».
 
36. Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Вепр-СК».
 
37. Про надання у користування мисливських угідь Радомишльській районній громадській організації «Радомишльські мисливці».
 
38. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України від 08.06.17 № 13074/03/12-17 щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «Українська гранітна корпорація».
 
39. Про зміни меж і площі існуючого об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення.
 
40. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України від 02.06.17 № 12699/03/12-17 щодо розширення меж спеціального дозволу на користування надрами ПАТ «Кварцсамоцвіти».
 
41. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «Поліський лабрадорит».
 
42. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами (Ястребецька ділянка).
 
43. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами (Прутівський рудопрояв, звернення від 28.04.17 № 9781/13/12-17).
 
44. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами (ділянка Юрівська).
 
45. Про Положення про Почесну грамоту та Грамоту Житомирської обласної ради.
 
46. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Нікітчина М.І.
 
47. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів з державного бюджету на лікування учасників антитерористичної операції.
 
48. Про звернення депутатів обласної ради до районних рад, районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад Житомирської області щодо використання земельних ділянок запасу, вкритих лісовою рослинністю, полезахисних смуг та забезпечення їх господарського використання.
 
49. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на одинадцятій сесії обласної ради сьомого скликання.
 
50. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

 

 

Тэги: Житомир, сессия, областной совет

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: