Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Сентябрь » 1 » 17:56:11

Житомирська місцева прокуратура вивчить законність надання дозвільних документів на спорудження автозаправки у Житомирі

01.09.2017, 17:56:11 3690 7 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирська місцева прокуратура вивчить законність надання дозвільних документів на спорудження автозаправки у Житомирі

Будівництво автомобільної заправної станції на земельній ділянці за адресою проспект Незалежності, 29 у Житомирі викликало хвилю занепокоєння щодо екологічної безпеки об’єкта у місцевих жителів, які мешкають у неподалік розміщених житлових будинках.

У п’ятницю, 1 вересня 2017 року, керівництво Житомирської місцевої прокуратури зустрілося із представниками місцевої громади, які звернулися із заявою щодо законності такого будівництва, - повідомляє "Журналу Житомира" прес-служба прокуратури Житомирської області.

З метою встановлення наявності усіх передбачених чинним законодавством дозвільних документів на спорудження об’єкта підвищеної небезпеки у центрі міста, Житомирською місцевою прокуратурою вирішується питання про витребування у відповідних установах та органах місцевого самоврядування належних дозволів.

Зокрема, готуються запити до Житомирської міської ради та низки регіональних установ: Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Державної екологічної інспекції, Управління Держгеокадастру, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління Державної служби України з питань праці.

Після одержання відповідних офіційних документів місцевою прокуратурою буде вивчено законність надання усіх дозволів та надано юридичну оцінку для прийняття відповідного рішення.

Нагадаємо, як повідомляв "Журнал Житомира", вчора житомиряни перекривали вул. Покровську, протестуючи проти будівництва АЗС по проспекту Незалежності.  Сьогодні інвестор через публікацію у "ЖЖ.інфо" звернувся до мешканців з проханням прийти до діалогу.

Тэги: АЗС Житомира, строительство, прокуратура

Схожі новини:


Комментариев: 7
toxi
1 Роман (toxi)   • 21:02:42, 01.09.2017 [Материал]

Есть вероятность, что все решится тихо и без пыли и все разрешающие документы появятся в два счета, оформленные задним числом и еще окажется, что этот участок ужа давно продан, но никто об этом не знает, кому он продан и когда.
bda
2 ДДД (bda)   • 23:10:12, 01.09.2017 [Материал]

А, без перекрытия дорОги, эта "громада", не могла написАть заявление в прокуратуру?
garold
3 Кonstantin (garold)   • 08:24:35, 02.09.2017 [Материал]

Вы думаете без перекрытия их кто нибудь услышал?
bda
4 ДДД (bda)   • 16:37:22, 02.09.2017 [Материал]

на 3. следуя, Вашему предположению - человек (несколько), перед подачей ЗАКОННОГО заявления в прокуратуру, обязан(ы) устроить акцию протеста?? )) Поверьте, заявления принимают в обычном порядке и, Законом предусмотрено обжалование в суде бездеятельность прокуратуры. В правовом-же, блин, государстве живём ;)
П.С. тут, через час, после комм, наминусовали))) видать, не верят, что в правовом гос-тве живём ))))
garold
7 Кonstantin (garold)   • 19:25:33, 02.09.2017 [Материал]

Окститесь,правовое государство это когда закон один для всех!Знаете мы с АЗС сделали наоборот прокуратура,слушания,исполком до перекрытия не дошли просто многие сдулись,и вуаля Маршалл работает,прикиньте в правовом государстве куева туча нарушений но её всё равно втулили,а так да в правовом....
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 17:37:40, 02.09.2017 [Материал]

"...А, без перекрытия дорОги, эта "громада", не могла написАть заявление в прокуратуру?..."
Ну, видимо нет. Не все, видать "перекрывальщики", букварь в школе проходили.
А так, как обычно - синдром лифта.
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 17:40:53, 02.09.2017 [Материал]

К стати, в назидание пикетчикам, их "блокировку" успешно объезжали по ул. Генерала Потапова.
Вот только пассажирам троллейбусов и маршруток не повезло...
Оголошення на ЖЖ інфо: