Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2017 » Октябрь » 4 » 14:13:48

На Житомирщині створено професійний волейбольний клуб

04.10.2017, 14:13:48 3481 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Житомирщині створено професійний волейбольний клуб

Голова обласної ради Володимир Ширма презентував 3 жовтня у спорткомплексі «Динамо» волейбольний клуб «Житичі», який представлятиме нашу область на всеукраїнському рівні.

Участь у презентації клубу також взяли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, голова Житомирського обласного відділення  НОК України Олександр Оніщук, начальник управління сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь, - повідомляє прес-служба обласної ради.

Представляючи загалу клуб,Володимир Ширма зазначив:  «Хоч команда створена лише три місяці назад, але декілька перемог уже отримала.  Наші хлопці стали справжнім відкриттям на VI Всеукраїнському турнірі «Кубок Свободи», присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні, що проходив у Чернівцях».

Також Володимир Ширма наголосив, що лише спільним  зусиллям обласної  федерації волейболу, обласної  ради, облдержадміністрації створено команду.

У складі команди спортсмени з Житомира, Лугин, Ємільчина, Олевська.

Всі вони є вихованцями  наших ДЮСШ з районів і міст. Деякі хлопці професійно грали  у складі команд інших міст України та  за кордоном. Але тепер вони всі гратимуть у складі волейбольного клубу «Житичі» та представлятимуть  на спортивній арені рідну Житомирщину.

Також голова обласної ради  анонсував представлення жіночої волейбольної команди.  « А в перспективі ми  хочемо і вже зараз опрацьовуємо питання  створення комунального  спортивного  інтернату у чи ліцею для обдарованої молоді. Адже  для нашої області вкрай важливо, щоб талановиті спортивні кадри зростали і залишались у нас», - сказав Володимир Ширма під час спілкування з пресою.

Зазначимо, що у  складі волейбольної команди грають  Ігор Завіруха та Олег Антонюк – вихованці Житомирської обласної школи інвалідів Житомирської облради, які вибороли друге місце XXIII Дефлімпійських ігор 2017 року з волейболу у м. Самсун в Туреччині.

За волейбольний клуб «Житичі» грають:

  1. Ігор Завірюха – капітан команди, діагональний
  2. Олег Антонюк – зв’язуючий
  3. Дмитро Кузьменко – ліберо
  4. Ігор Кузенко – догравальник
  5. Володимир Мірчев  - догравальник
  6. Іван Черняк – центральний блокуючий
  7. Андрій Король—центральний блокуючий
  8. Дмитро Голуб – догравальник
  9. Артем Омельченко – догравальник
  10. Олександр Кобелянський – діагональник
  11. Сергій Дем’янчук -  центральний блокуючий
  12. Костянтин Іваницький - центральний блокуючий

Перший тренер команди - Сергій Терейковський, Вадим Кравченко – тренер. Директор клубу  - Олександр Гибало.










Тэги: команда, Житомир, волейбол

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: