Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2017 » Октябрь » 10 » 14:36:54

Фонд родини Розенблат видав та презентував збірку поезій обдарованих житомирських школярів. ВІДЕО

10.10.2017, 14:36:54 2634 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фонд родини Розенблат видав та презентував збірку поезій обдарованих житомирських школярів. ВІДЕО

9 жовтня у Житомирі презентували збірку поезії «Музика наших сердець», до якої увійшли вірші житомирських школярів та студентів. За словами представників Фонду родини Розенблат, до книги увійшли вірші  лауреатів та дипломантів конкурсу «Моя рідна українська мова».
 

«Ми побачили скільки в нас талановитих дітей, яким необхідно бути почутими. І поезія - це музика серця, музика душі. І своєю збірочкою ми хотіли, щоб цю музику почули й інші. Це діти зі своїм світоглядом, зі своїми думками, дуже часто досить дорослими думками. Іноді, коли читаєш поезію, а потім дивися на вік дитини, то навіть не уявляєш, що дитина в такому віці може писати такі дорослі вірші», - розповідає співзасновниця Фонду родини Розенблат Олена Розенблат, - інформує Житомир.info.

Впродовж презентації юні автори читали свої твори, які подекуди здавались абсолютно недитячими. Дар’я Собчук – студентка першого курсу музичного училища, однак свій вірш «Солдате, я пишу тобі листа…» написала ще навчаючись в школі.
 

«У мене є хрещений батько, його звати Андрій. І на той момент, а це був початок військових дій, його відправили в АТО. Звичайно, це було важко як для мене, так і для усієї моєї сім’ї. І, звичайно, усі ці моменти втілились у цей вірш», - розповідає Дар’я.  

Дівчина зізнається: це вперше її твори опублікували у збірці.  

«Коли дізналась про книжку, це були просто неймовірні враження, я була в шоці. Бо мені здається, що в житті таке випадає лише один раз. Принаймні, в моєму житті – це вперше. Емоції просто зашкалювали. Якось, знаєте, і самооцінка піднялась. І, звичайно, батьки за мене дуже раділи», - каже дівчина.

Надзвичайно важливо підтримувати та розвивати таланти дітей ще змалку. В цьому переконаний гість презентації мовознавець Олександр Авраменко.

«Обов’язково – не боятись, розкривати себе. Якщо не буде таких людей, як Олена Розенблат і такі фонди, що підтримують, то хто ж їх розкриє? Важливо, щоб люди в себе повірили. Дитина може писати поезію і навіть не знати, що це дуже талановито», - вважає мовознавець Олександр Авраменко.

«Музика наших сердець» - це перша книга, яку Фонд родини Розенблат видає самостійно, взявши на себе усі організаційні та фінансові питання. Раніше благодійники вже фінансували видання житомирських авторів і готові підтримувати обдаровану молодь й надалі.

Як повідомляв «Журналу Житомира», Фонд родини Розенблат оплатить складну операцію для житомирського військовослужбовця в Ізраїлі.
 









  IMG_8166


IMG_8283


IMG_8323


IMG_8353


IMG_8358

IMG_8359

Тэги: Книга, фонд родини Розенблат, Житомир, поэзия

Схожі новини:


Комментариев: 5
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 16:40:56, 10.10.2017 [Материал]

Борис Саламонович !, а дети знают о том , чо вы под следствием и вас обвиняют в обворовывании этих же детей ??? Цынизм высшей степени... Дети действительно на Житомирщине талантливые, но вы начинаете дратувать взрослых. Тут на носу социальный взрыв назревает от таких как вы и вам подобных. учитесь у Азарова , Яценюка втиклы. живые и с деньгами. Но это им так кажется. Прекратите паплюжить детей и прививать им мнение, что коррупция не победима.
Depytat
3 Сергей Станиславович (Depytat)   • 16:53:01, 10.10.2017 [Материал]

Уже все дети знают, что Розенблат коррупционер, взяточник и так далее... а взрослые знают тем более. Бориска - не відмиєшся, так просто не відмиєшся....
RapidDuck
4 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 17:02:32, 10.10.2017 [Материал]

Что-то ты слишком много вякаешь.
Даже ватный бырсырк уже осознал, что Розенблат нормальный человек.
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 16:52:42, 10.10.2017 [Материал]

В обл.администрации надевали на голову Рыжуку презерватив, обливали зеленкой ..во время революции. Следы от зеленки на занавесках между третим и четвертым этажами. Новые выблядки сняли эти шторы... я вам советую опять их повесить...может таким образом вы сможете себяч остановить!? Или сходите в больницу...говорят, что клептомания излечима. Это касается всех чиновников, а не только Борю
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 08:14:54, 11.10.2017 [Материал]

Астанавітєсь!))
Оголошення на ЖЖ інфо: