Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Ноябрь » 1 » 14:00:37

Представники «Солідарності» привітали новообраних голів ОТГ з перемогою. ФОТО     Реклама  

01.11.2017, 14:00:37 3747 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Представники «Солідарності» привітали новообраних голів ОТГ з перемогою. ФОТО

Очільник житомирської «Солідарності» Олександр Рабінович та голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма привітали із перемогою новообраних голів об’єднаних територіальних громад, які йшли на вибори від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» або за його підтримки.

Зустріч відбулася в приміщенні обласного осередку партії 1 листопада.
 

«Обрані голови та депутати від «Солідарності» – це команда, яка є прихильниками децентралізації. Всі голови, яких обрали – це діючі сільські, селищні чи міські голови. Тобто, це не випадкові люди, це не аванс довіри, а результат їх роботи, яка здійснюється щодня. Результатом виборів ми задоволені. Тепер очікуємо покращення рівня життя у цих громадах. Буде краща якість у цих громадах – буде краща якість в області, і, відповідно, в Україні. Шлях правильний, іншого шляху немає», –  зазначив Олександр Рабінович.
 

Серед вищезгаданих переможців представники 6 ОТГ  – Сергій Волощук, у Ємільчинській громаді, Павло Кравчук у Піщівській, Іван Коруд в Овруцькій, Олександр Гаврилюк у Пулинській, Володимир Тетерський у Радомишильській та Сергій Сокальський у Глибочицькій громадах.

Голова обласної ради Володимир Ширма зазначив, що народні обранці тепер мають велику відповідальність та багато завдань.
 

«Голів ОТГ хочу привітати з перемогою, з тією довірою, яку висловили громади, але високий відсоток довіри зобов’язує гарно працювати, щоб не підвести людей. Потрібно і консолідувати навколо себе всі партії, направивши зусилля на вирішення проблем. У тих громадах, які уже існують, там є реальні результати. Навіть політичні сили, які в свій час критикували децентралізацію, вони сьогодні активно беруть участь у процесі, а це свідчить про те, що підтримують цю реформу», – сказав Володимир Ширма.
 

Поділився враженнями від виборчого процесу і новообраний голова Овруцької ОТГ Іван Коруд:
 

«Скажу відверто, жалкую, як міський голова, що ми відразу не пішли до людей і втратили два роки для роботи в рамках децентралізації. Тому що це, перш за все, підтримка зі сторони держави. Проблем у нас дуже багато. Важливим є дорожнє, автобусне сполучення, медицина, розвиток дошкільної, шкільної, позашкільної освіти і культури. Основне – це залучення інвестицій і створення робочих місць. Ми не відтягуємо, зараз будемо братися за роботу, щоб всі організаційні питання вирішити на першому пленарному засіданні сесії і братися за ті питання, які перед нами поставили люди.

Користуючись нагодою, хочу подякувати Володимиру Васильовичу Ширмі, Ігорю Петровичу Гундичу та Олександру Юхимовичу Рабіновичу за підтримку. Тільки спільними зусиллями можна вирішувати ці всі питання. Тому що протистояння ніколи до добра не доводять. Вони тільки дають негатив».

Під час зустрічі також обговорили результати кандидатів у депутати. Найбільший відсоток голосів представники «Солідарності» отримали у таких громадах: Ємільчинська (50%), Любарська (42%), Піщівська (50%), Словечанська  (30%), Овруцька (20,5%).

Голова Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» звернув увагу і на те, що у кожному районі області діють громадські приймальні партії. Там новообрані депутати регулярно проводитимуть прийом громадян. Тому, мешканців області запрошують до співпраці.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

 

IMG-3fed0e464accdd1b4ad5704ea0f53270-V
На фото зліва на право: Голова Пулинської ОТГ Олександр Гаврилюк, голова Ємільчинської ОТГ Сергій Волощук, голова Житомирської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Олександр Рабінович, голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, голова Овруцької ОТГ Іван Коруд, голова Піщівської ОТГ Павло Кравчук, голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський



IMG-d7aca6f4ffa3f5af1b0cb559d4343395-V

IMG-3ad5bb001234ef2ed2d8cf0dab2e6980-V

20171101_131004

Тэги: Рабинович, выборы, ширма, ОТГ, БПП Солідарність

Схожі новини:


Комментариев: 4
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 21:33:32, 01.11.2017 [Материал]

Так вот он какой - админресурс
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 23:57:10, 01.11.2017 [Материал]

Поздравления карусельщикам от админресурса.
Барыги прикормили новых, а где и старых, барыг. Сумно...
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 23:58:22, 01.11.2017 [Материал]

эЛОХторат никак не поймёт, что гречка и продуктовые подачки - не бесконечны.
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:18:33, 02.11.2017 [Материал]

Пошлите этого Рабиновича на..уй...и керуйте громадою с громадою. Опустили гривы.
Оголошення на ЖЖ інфо: