Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Декабрь » 4 » 13:40:12

У 2018 році Українська збірна лікарів візьме участь у 8-ми турнірах за підтримки «Фармак»     Реклама  

04.12.2017, 13:40:12 2875 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У 2018 році Українська збірна лікарів візьме участь у 8-ми турнірах за підтримки «Фармак»

2 грудня у Житомирі ПАТ «Фармак» та Українська футбольна асоціація медиків (УФАМ) підписали Меморандум про взаємну співпрацю протягом 2018 року на знак закріплення партнерських відносин в організації спортивних заходів.

Ця подія відбулась під час V-го Всеукраїнського Чемпіонату з футзалу серед лікарів, що проходив цими вихідними у Житомирі.

Як стало відомо «Журналу Житомира», у Меморандумі ПАТ «Фармак» та УФАМ домовились вживати усі необхідні заходи для забезпечення повної підтримки та взаємодії для належної організації та проведення турнірів з футзалу.

Директор з маркетингу та продажу компанії «Фармак», Сусана Халілова у коментарі журналісту «Журналу Житомира» розповіла, що компанія «Фармак» зацікавлена у намірах людей вести здоровий спосіб життя:

- Компанія «Фармак» протягом семи років займає місце є одним із лідерів фармацевтичної галузі України. Ми завжди підтримували і буде підтримувати прагнення наших громадян вести здоровий спосіб життя. А коли лікарі України на власному досвіді показують, що основою гарного самопочуття є спорт – ми, як соціально-відповідальна компанія, не могли залишитись осторонь. Саме тому компанія «Фармак» прийняла рішення підтримати «УФАМ», та укласти Меморандум про співпрацю на 2018 рік. Для нас він, як «союз» за для здоров’я.


На Чемпіонат у Житомир приїхали команди медиків з усіх куточків України: Херсону, Івано-Франківська, Києва, Львова, Рівного, Вінниці, Одеси, Дніпра, Хмельницького, Чернівців, а також із Львівської, Рівненської, Волинської областей. Пліч-о-пліч з ними змагалась і команда з Житомира.

Потягом нинішнього року УФАМ провела більше 500 матчів по всій Україні. В лавах цієї організації  більше 400 лікарів нашої держави. Кращі з них входять у збірну України, яка представляє державу на світовій арені, і досить гідно: так цього року українська збірна завоювала срібло на Чемпіонаті світу «Mоrell Cup», що проходив у Австрії.
 

- На цьогорічному чемпіонаті ми зібрали рекордну кількість лікарів – це 16 команд з різних регіонів України. Наш медичний рух стрімко розвивається. Зауважу, що  асоціація створена не тільки для гри у футбол, а й для спілкування та популяризації здорового способу життя як серед лікарів, так і серед пацієнтів. Мені приємно, що саме у Житомирі ми підписали цей меморандум з лідером вітчизняної фармацевтичної галузі, компанією «Фармак». Ця компанія розуміє мету нашої асоціації. Сподіваюсь, наша співпраця буде плідною для обох сторін, - розповів  Голова Української футбольної асоціації медиків Олександр Балицький.

 

 

Довідково: ПАТ «Фармак»  - одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України. Сьогодні у компанії працюють 2306 осіб. На підприємстві діють 19 виробничих лінії, що відмові даються вимогам GMP. У компанії впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів. У портфелі компанії є 220 продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20 нових препаратів. Продукція експортується у 20 країн світу. Частка ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%.

 

IMG_4964


 IMG_4952

IMG_4924


Тэги: Житомир, Фармак, футзал

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: