Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Декабрь » 19 » 14:28:15

«Житомир отримає ще 4 млн грн на обладнання для міських лікарень», - Борислав Розенблат     Реклама  

19.12.2017, 14:28:15 2496 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Житомир отримає ще 4 млн грн на обладнання для міських лікарень», - Борислав Розенблат

У Житомирі для міських лікарень закуплять нове обладнання. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Борислав Розенблат.

«Черговим розпорядженням Уряду України, ми знову отримали кошти з державного бюджету, на соціальний розвиток нашого міста! Ці кошти підуть на завершення програми оновлення обладнання міських лікарень, яку ми разом з міською радою визначили пріоритетом на цей рік. Я завжди стверджую, що здоров`я та освіта це найголовніше в житті кожної людини», - написав Борислав Розенблат.

Згідно розпорядження №861 Кабінету міністрів України, Житомир отримає 4 мільйони гривень на придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров’я.

За два роки Житомир, з ініціативи народного депутата Борислава Розенблата, отримав з державного бюджету понад 40 мільйонів гривень. Всі ці кошти були витрачені на придбання якісного і сучасного обладнання, яке нині слугує для потреб пацієнтів у міських лікарнях.

Зокрема, 30 листопада у ЦМЛ №1 презентували частину обладнання, придбаного за кошти з держбюджету. Це сучасний рентгендіагностичний комплекс на 3 робочих місця, відеоендоскопічна система, автоматична машина для миття та дезинфекції ендоскопів, ультразвуковий дисектор, електрохірургічний блок з аргоноплазменним коагулятором, операційний стіл та наркозно-дихальний апарат.

Народний депутат переконує, що й надалі працюватиме над тим, аби мешканці міста могли отримувати якісну медичну допомогу в Житомирі.

«На сьогоднішній день маємо ситуацію, коли люди їдуть на лікування чи операції в столицю, за кордон, адже там кращі умови, апаратура, то ми працюємо над тим,  аби лікарні Житомира ні в чому їм не поступалися», - резюмував Борислав Розенблат.

Прес-служба нардепа Борислава Розенблата







 


Тэги: медицинa, субвенция, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: