Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Декабрь » 22 » 15:52:04

Оператори Контакт-центру ПАТ «Житомиргаз» працюють у посиленому режимі

22.12.2017, 15:52:04 4458 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Оператори Контакт-центру ПАТ «Житомиргаз» працюють у посиленому режимі

За останні чотири дні значно збільшилася кількість звернень споживачів природного газу до Контакт-центру за номерами (0412) 55 80 04 та (067) 33 38 104. Для надання консультації якомога більшій кількості людей штат операторів був збільшений майже в два рази. Проте, потік звернень дедалі збільшується: іноді в телефонній черзі чекають консультації близько 10-ти споживачів одночасно.
 

“Велика частка цих звернень - це консультації споживачів природного газу щодо графи “рекомендований платіж” у платіжках ТОВ “ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ”. Оператори Контакт-центру працюють у режимі “нон-стоп”. Ми приносимо вибачення нашим клієнтам за те, що вони змушені чекати на відповіді оператора довше, аніж зазвичай”, - коментує ситуацію начальник управління клієнтського сервісу ПАТ “Житомиргаз” Сергій Пікуль.
 

Прийнятий Верховною Радою в листопаді Закон України «Про житлово-комунальні послуги» запроваджує нарахування штрафних санкцій – пені. Згідно нового закону, пеня може з’явитись при найменшому порушенні термінів платежу за комунальні послуги та газ, адже в законі передбачено, що відсотки будуть нараховуватись  за кожен день несплати. В зв’язку з цим, постачальники газу в рахунках для споживачів ввели нову графу – рекомендований платіж на наступний місяць. Сплата рекомендованого платежу дозволить споживачам уникнути боргів за газ, а разом з ними – нарахування пені та штрафів. Сплата «рекомендованого платежу» не є обов`язковою, проте  важливо контролювати регулярність платежів і не доводити до того, щоб виникала заборгованість.

Аби зекономити дорогоцінний час усі споживачі природного газу мають можливість стежити за своїм особовим рахунком не виходячи з дому, зареєструвавшись в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua . Без трати часу у чергах клієнт може  звернутися до фахівців газової компанії із запитанням, скаргою чи пропозицією  або ж замовити послугу «Call back». У «Особистому кабінеті» самостійно можна роздрукувати квитанцію, ввести показники лічильника з 1 по 5 число кожного місяця або звірити поточний баланс, а також отримати роз’яснення про нововведення, зокрема і про «рекомендований платіж.

Також роз'яснення щодо нововведення у платіжках можна побачити на сайті ТОВ “ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ”, на зворотній стороні квитанції або у ЗМІ.

 


Захоплення-1

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»

Тэги: колцентр, Житомиргаз, квитанции

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: