Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2018 » Март » 7 » 12:31:38

Володимир Ширма на сесії облради відзвітував перед депутатським корпусом та громадою Житомирщини

07.03.2018, 12:31:38 2230 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Володимир Ширма на сесії облради відзвітував перед депутатським корпусом та громадою Житомирщини

На виконання статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 7 березня у ході чергової п’ятнадцятої сесії обласної ради  голова обласної ради Володимир Ширма прозвітував про свою роботу та про результати діяльності обласної ради, її постійних комісій у 2017 році.

Звіт голови ради погодили  57 депутатів, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради. 

Протягом звітного періоду Житомирська обласна рада проводила свою роботу послідовно і конструктивно, виходячи з інтересів територіальних громад області та визначених пріоритетів.

Було проведено 6 пленарних засідань обласної ради, на яких загалом депутатами обласної ради було прийнято 420 рішень з різних питань, підтримано 28 депутатських запитів до місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їхніх посадових осіб, а також до керівників правоохоронних структур.

Направлено 29 депутатських звернень до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з окремих суспільно значимих для області питань, які переважно, стосувалися внесення змін до чинного законодавства з метою його удосконалення. Зокрема, були прийняті звернення щодо прискорення розгляду законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко та підтримки села»; збільшення розміру допомоги при народженні дитини; підтримки законопроекту про Виборчий кодекс України;         Стратегії реформування лісового господарства України на період до 2022 року тощо.

В області зараз діють 34 галузеві програми, які знаходяться на контролі у профільних постійних комісіях.

У 2017 році проведено 59 засідань постійних комісій, якими загалом розглянуто 1167 питань та прийнято відповідні рекомендації.

Володимир Ширма у своєму звіті наголошує, що кожне питання, яке вноситься на розгляд ради, розглядається профільними постійними комісіями, пропозиції яких обговорюються на засіданні президії обласної ради, де узгоджуються з головами фракцій та головами постійних комісій, а чимало корисних справ, які вдалося у минулому році реалізувати, є результатом роботи тієї чи іншої постійної комісії.


Тэги: облсовет, депутаты, Володимир Ширма

Схожі новини:


Комментариев: 1
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 12:43:11, 07.03.2018 [Материал]

кто набирал этот текст?
Ему бы тоже героя!
Оголошення на ЖЖ інфо: