Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2018 » Апрель » 5 » 09:45:52

ТМ Хліб Житомира запрошує скуштувати Кекси великодні!     Реклама  

05.04.2018, 09:45:52 2487 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ТМ Хліб Житомира запрошує скуштувати Кекси великодні!

Великдень - чудове символічне свято, яке з радістю в серцях зустрічає кожна родина. За великим столом збираються найближчі та найдорожчі люди. Діти смакують солодкими пасками та влаштовують крашанкові баталії. Весь Пост ми очищались від усього гріховного саме для того, щоб з чистою душею зустріти Диво - Воскресіння Ісуса Христа.

                Великдень - свято, що об'єднує усіх! Разом з Воскресінням Господнім відроджуються наші надії та сподівання, прагнення Миру та благополуччя, дається поштовх новим та друге дихання старим ідеям. Ми віримо, що дива трапляються, що завтрашній день принесе нам нові щасливі моменти.

                Колектив ТМ Хліб Житомира щодня творить маленьке диво - випікає хліб, який полюбляє більшість житомирян та мешканців області. Це тиха непомітна робота, яка, втім, стосується ледь не кожного. На Великдень маленьке диво хлібної науки перетворюється в дещо більше!

                Часто ми навіть не задумуємося, що ж таке великодня паска. А це ж не просто традиція, не просто данина моді. Паска - це символ божественного Воскресіння, до якого і вимоги, і побажання завжди дуже високі. Ісус Христос заповідав: " Я хліб живий, що з неба зійшов. Хто їстиме хліб, житиме повіки. Хліб же, який Я дам, є Плоть Моя, яку Я віддав за життя світу". Задумайтесь над цими словами! Випікати якісні та смачні паски - це величезна відповідальність!

                Пропонуємо Вам оцінити смачні класичні паски - Кекси великодні - від ТМ Хліб Житомира, в які ми, без перебільшення, вкладаємо душу. Традиційна рецептура, до якої звикли багато поколінь, майстерність пекарів, що відточилась за роки плідної роботи, та чудовий смак - найкращий вибір для всієї родини до Великодня!

                Свято має бути смачним!

                Христос воскрес!


Тэги: Хліб Житомира, пасха

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: