Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Апрель » 10 » 08:37:26

Житло у кредит - відповіді на поширені питання     Реклама  

10.04.2018, 08:37:26 2802 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житло у кредит - відповіді на поширені питання

Як оформити іпотеку на квартиру, чи можна достроково погасити кредит, скільки становить перший внесок, чи є “підводні камінчики” у такому кредитуванні - подібні питання цікавлять кожного, хто хоче мати своє житло.

Як оформити іпотеку у ПриватБанку?

Скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку. 

Жителям області для початку потрібно визначитись із житлом - яке саме, у якому будинку, за якою ціною. Якщо потенційному покупцю самому складно обрати, то можна звернутись із цим питанням у банк, де фахівці допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Після остаточного вибору помешкання клієнту треба сформувати пакет документів і надати банківським працівникам.

Важливою інформацією є й те, що при сплаті авансу у розмірі понад 25% від суми позики довідка про доходи не потрібна.

Перевірка пакету документів, які надає бажаючий взяти кредит на житло, і погодження власне самого кредиту займає 2-3 дні. Це те, що залежить від банку. Якщо клієнт надає неправильні документи, чи відсутні якісь документи, то, звісно, він витрачатиме додатковий час на формування нового пакету документів. Для того, щоб цього уникнути, можна попередньо проконсультуватись у будь-якому відділенні ПриватБанку.
 

Чи можна достроково погасити кредит?

За умовами програми ПриватБанку можна придбати, наприклад, житло з вторинного ринку із процентною ставкою 19,9%. Початковий внесок - 25%. Причому, максимальний строк повернення кредиту може становити і 20 років.

І головне - позику можна погасити достроково без додаткових комісій. Клієнт лише виграє, оскільки відсотки будуть меншими, бо нараховуються на залишок суми кредиту.
 

Чи є “підводні” камінчики у такому кредитуванні?

Умови надання кредиту на житло у ПриватБанку прозорі і не містять жодних прихованих комісій. Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. Всю інформацію про іпотечне кредитування детальніше можна проглянути на сайті банку “Житло у кредит”. Крім того, консультацію можна отримати й у будь-якому із 60 відділень ПриватБанку на Житомирщині.


Тэги: квартира в ипотеку, ипотека, квартира в житомире, ПриватБанк

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: