Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Май » 14 » 07:36:11

По случаю Международного дня семьи в Житомире прошло торжественное шествие. ФОТО

14.05.2018, 07:36:11 6622 37 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
По случаю Международного дня семьи в Житомире прошло торжественное шествие. ФОТО

13 мая в Житомире в торжественном шествии по случаю Международного дня семьи приняли участие несколько сотен человек. Праздничным шествием с военным оркестром участники мероприятия прошли по главным улицам города от Соборной площади: Киевской, Театральной, Большой Бердичевской и Михайловской.

В руках они держали плакаты с лозунгами: "Тато, мама і дитина - щаслива родина!", передает УНИАН.

Также участники шествия скандировали "Кожен тато - для родини!". Участники акции несли государственные флаги, желто-голубые шарики и тому подобное. На некоторых плакатах были лозунги против нетрадиционных сексуальных отношений и браков.

Участие в шествии приняли молодожены, семьи с детьми, активисты, молодежь и представители различных церквей. Охрану общественного порядка обеспечивали работники полиции.

Также на улице Михайловской был организован фестивальный городок с различными локациями для семейного отдыха, вечером состоялось концертная программа.
















Тэги: шествие, День семьи, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 37
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 07:51:55, 14.05.2018 [Материал]

православие или смерть!

чем вам не угодили представители других меньшиств блин???
Їжачок
5 Блукаючий (Їжачок)   • 11:56:04, 14.05.2018 [Материал]

Проти них ніхто не виступає! Живіть собі і робіть собі що хочете - це ваше життя! Але не пропагуйте і не нав'язуйте це моїм дітям!Виступають проти пропагаднди неприродніх стосунків! Виступають проти того, щоби завтра мажна було б назвати маму- мамою, а тата-татом, а не "родітєтьль №1 і №2", проти того, щоб завтра я мав право назвати свою доньку - дівчинкою і щоби вона також змогла стати мамою, а мій син - татом і жили у нормальній природній родині!
nvvetal
8 Ololo (nvvetal)   • 12:16:04, 14.05.2018 [Материал]

Ще раз! Хто сказав що ці стосунки не природні?
І як це можна нав"язати???
Їжачок
12 Блукаючий (Їжачок)   • 13:30:43, 14.05.2018 [Материал]

Чому не природні? Почитайте біологію!
Як можна нав'язати? Почитайте психологію та соціологію!
Можливо тут ще хтось вміє #опою розмовляти, дихати чи харчуватися? хоча слухати вміють багато...
Hoakina
24 Марина (Hoakina)   • 18:29:20, 14.05.2018 [Материал]

На 12. Між іншим, серед тварин теж є гомосексуалізм. Це я так, до слова. Так що не треба про біологію.
Їжачок
26 Блукаючий (Їжачок)   • 22:11:52, 14.05.2018 [Материал]

Перепрошую, Ви кваліфікований біолог і досліджували гомосексуалізм у тварин. чи прочитали про це в інтернеті?
Людський організм має певні органи і певні системи органів, які мають конкретне призначення і функцію. Але можна звичайно товкти головою горіхи, а для задниці купити вазелін...
RaID
33 Сергій (RaID)   • 01:39:24, 15.05.2018 [Материал]

То де та межа за яку не можна переходити бо є певні ограни і їх призначення? Не можна бути донором? Бо це ж не пряме призначення? Не можуть люди займатись біохакінгом роблячи з своїм тілом що їм там бажається? Не можуть стати добровольцями для випробувань лікарських припаратів? Хто ми всі такі щоб їм розказувати що їм робити і як жити?
Stoics
34 Вольдемар (Stoics)   • 07:16:38, 15.05.2018 [Материал]

"То де та межа за яку не можна переходити"
есть естественная грань - любое извращение не способно размножаться. пока ущербные толкут друг другу говно на заднем дворе - это их проблемы. как только пытаются размножиться ( пиар, скрытая реклама, , а уж тем более попытки усыновления) - тут надо категорически пресекать. жестко. вплоть до жестокого. как за распространение спида .
nvvetal
35 Ololo (nvvetal)   • 08:48:46, 15.05.2018 [Материал]

Рашечку сразу видно
Это вопросы морали и поэтому извращение чисто в вашей голове
Анальный секс практикуется с женщинами тоже, как и оральный
toxi
32 Роман (toxi)   • 01:03:21, 15.05.2018 [Материал]

А Ви порівнюєте людей з тваринами виходить?:)
Alex_Zander
17 Александр (Alex_Zander)   • 15:19:35, 14.05.2018 [Материал]

У меня встречный вопрос: А чем вам таким угодили представители меньшинств? :)
И тут не православие, а христиане всех конфессий - это так, между прочим.
Если вам нравится идея, что в следующем году в школе вашему сыну будут говорить, что он не мальчик. И он к 18 годам может себе выбрать кем он будет, то без проблем, продолжайте сидеть на своем мягком месте. Я же считаю это нарушением моих прав как отца, что кто-то будет моего сына учить такой диче. Это к стати на повестке голосования в парламенте.
RaID
25 Сергій (RaID)   • 19:35:05, 14.05.2018 [Материал]

Не треба перекручувати. Ніхто не буде казати хлопчику що він не хлопчик. Це вже на рівні маразму. Але й переховувати від підлітка, який вже розуміється на пєстіках і тичинках, не будуть, що бувають й інші - ніхто не буде. Ми не живемо у вакуумі, навколо нас є люди яким подобається дещо інше, і від того що схвалюємо ми це чи ні нічого не зміниться, вони будуть. Тим більше підлітки це давно знають і без всякої там освіти чи нас з Вами. Тому мова йде не про пропаганду, а про розуміння цього світу. Де взагалі та пропаганда? Дайте її хоч почитати. А то всі її так бояться, а я її і не бачив. І взагалі, навіть якщо б вона була, то що всі стануть нетрадиціїної? Ви реально у це вірите? Це як вірити що якщо по ящику рекламують прокладки, то ви зразу підете їх собі купувати? Або вірити що як попи пройшлись центром міста, то завтра всі будуть у церквах причащатись і сповідувати гріхи.
Їжачок
27 Блукаючий (Їжачок)   • 22:19:10, 14.05.2018 [Материал]

Тобто гей-паради по-вашому для розуміння світу?
Ви, напевно, торшки не втемі. Почитайте, що робиться у світі і будете знати. До речі, певні країни у європі вже на законодавчому рівні пропонують знизити вік дитини з якого можна притягати до відповідальності за педофілію до 12 років. Коли Ви конкретно відчуєте цю пропаганду вже буде пізно щось робити!
RaID
28 Сергій (RaID)   • 23:02:28, 14.05.2018 [Материал]

Я можу також не розділяти всякі хресни ходи, але якщо комусь це треба, то окей, як то кажуть якщо мене це не цікавить, я просто не прийду. Які проблеми? І ви плутаєте в одну кучу. До чого тут гей паради до того, що дехто хоче мати такі само права як і ви? І дайте ссилку про 12 років.

Скрізь є різні ситуації, є всякі диваки на гей парадах якими лякають по телебаченню людей, а є 99,99% людей які не такі. Так само є нормальні сім'ї, а є трешові алконавти де діти не вміють розмовляти чи живуть з собаками, зато традиційні. Скрізь є полюси, але ж не всі такі, причому з обох боків. І якщо хтось наприклад не хоче бути звільненим лише за те що він/вона не такий і є такий закон, то це не пропаганда, а захист прав. Якщо хтось хоче мати право наприклад як близький родич на певні речі, як то може спадок, чи у лікарні приймати рішення за людину яка у відключці чи ще багато чого, то це про права, а не про пропаганду. Зараз більше цю тему пропагують ти хто проти, а так прийняли там закони тихенько і ними користуються ти для кого воно зроблено, але починаються паради гомофобів.
Їжачок
29 Блукаючий (Їжачок)   • 23:55:15, 14.05.2018 [Материал]

почитайте про вік сексуальної згоди. В Іспанії він уже був затверджений у 12 років потім правда через протести його підняли. тепер пропихають знову!
і скажіть будь-ласка де у нас сьогодні геї позбавлені своїх прав? Здається у нас сьогодні море "стилістів" і "перукарів" та інших, які досить нормально живуть. Он так звана Монро, хто і де її (чи то його) переслідує? Де нерівність?
RaID
30 Сергій (RaID)   • 00:45:54, 15.05.2018 [Материал]

Я вам навів приклад. Прийде одна людина у лікарню підписати папірці за того хто у відключці. Його спитають ви хто йому приходитесь? По закону ніхто. Або спадок. І ще багато чого. Ви що не знаєте у якій країні живете де без бумажкі ти ніхто? Ну і якщо когось звільнять лише за то що він/вона не такі. То чи то не є нерівність? Про вік почитав, більшість країн це 16 років. І до чого взагалі тут вік? Хтось десь просуває щось про вік чи як тільки десь хтось щось каже одразу у всіх лізуть на гору всі їх страхи? Навіть якщо у Іспанії певний час був вік згоди 12 років колись певний час, то Іспанія стала у ті роки дика країна гвалтівників педофілів? Щось не віриться, от би статистику побачити.
Карта по Європі.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe#/media/File:Age_of_consent_in_Europe.svg
Їжачок
36 Блукаючий (Їжачок)   • 13:52:54, 16.05.2018 [Материал]

Це все маячня! Ідіть до нотаріуса і зробіть собі заповіт чи доручення на свого "коханого" і всі проблеми запросто вирішуються! Якщо Ви хороший фахівець і не порушуєтєте привселюдно загальнолюдських норм моралі, ніхто Вас не вижене.
До того ж в Україні одностатеві шлюби - протизаконно! Стаття 51 Конституція України:
Шлюб грунтується на вільній згоді жінки і чоловіка.
Доречі, а де мої права? завтра вони зникнуть разом з Вашим!
Так у Каліфорнії вже заборонено називати офіційно людей у шлюбі чоловіком і дружиною, і також наречених нареченим і наречено. Тапер тільки Партнер А і Партнер Б. Ваш це влаштовує? Мене - ні, я чоловік і батько!
У Франції на 5000 євро оштрафували жінку, за те, що вона на питання, що вона думає про ЛГБТ, прочитала стрічку з Біблії, яка каже, що це мерзота? Запитаю, де її права, на висловлювання соєї думки?
У Швеції та Норвегії католицькі церкви змушені перестати вінчати зовсім, бо на них подають до суду за відмову вінчати представників ЛГБТ. Де мої права на мій світогляд? Нехай збудують собі свій "храм" і там "вінчаються", ні, вони нахабно лізуть у мій зі своїми "правами"!!!
У федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія пішли ще далі. Там уже 18 шкіл називаються «Школою різноманітності» (Schule der Vielfalt) - за назвою ЛГБТ-організації. На уроках школярі беруть участь в рольових іграх. Наприклад, учень повинен зображувати гея і розповісти про це своїй «матері» - другому учню. Або написати відповідь хлопчикові, який в листі повідомляє, що його мати любить жінку.
У Німеччині під натиском організацій ЛГБТ у всіх федеральних землях в шкільну програму введені обов'язкові уроки сексуального виховання. Міністерство освіти для цих уроків розробило спеціальні валізи в яких знаходяться моделі чоловічих і жіночих статевих органів, різностатеві ляльки, фалоімітатори та інші речі, необхідні для освіти німецьких дітей, а заодно і для практичних ігор на уроці.
У Німеччині під натиском організацій ЛГБТ у всіх федеральних землях в шкільну програму введені обов'язкові уроки сексуального виховання, причому вже з другого класу. При цьому треба врахувати, що в Німеччині діти йдуть в школу з 6 років, а за невідвідування учнями обов'язкових уроків для їх батьків передбачена відповідальність аж до тюремного ув'язнення до 40 днів.
Шкільні програми для цих уроках розроблені представниками сексуальних меншин з відповідним ухилом. Наприклад, в програмах федеральних земель Баден-Вюртемберг і Шлезвіг-Гольштейн прямо записано, що тема гомосексуалізму є обов'язковою, і вчитель зобов'язаний говорити про всі позитивні аспекти цього явища.
Німецькі ЛГБТ-активісти тепер борються вже не за свої права - тут не залишилося нічого, за що ще можна боротися. Сьогодні вони борються проти права батьків виховувати своїх власних дітей, бо своїх мати не можуть!
Вам цього мало? ну що ж толеруйте, приймайте, чекайте! Завтра буде ще цікавіше!
Ви ще не гомосксуаліст? У Вас є діти? Тоді ми йдемо до ВАС!
RaID
31 Сергій (RaID)   • 00:49:21, 15.05.2018 [Материал]

Стаття про міфи
https://life.pravda.com.ua/projects/5a0b01b1bee64/2017/11/16/227473/
Їжачок
37 Блукаючий (Їжачок)   • 20:07:58, 16.05.2018 [Материал]

Якщо у цьому нічого страшного немає, то чому тоді є таке?

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 лютого 2013 р.
за № 323/22855

ПЕРЕЛІК
груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ
До груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ належать:
1. Споживачі ін’єкційних наркотиків.
2. Особи, які надають сексуальні послуги за винагороду.
3. Чоловіки, які мають сексуальні стосунки з чоловіками.
4. Статеві партнери споживачів ін’єкційних наркотиків.
5. Клієнти осіб, які надають сексуальні послуги за винагороду.
6. Cтатеві партнери чоловіків, які практикують секс з чоловіками.
Oleg_Random
2 Олег (Oleg_Random)   • 09:20:37, 14.05.2018 [Материал]

О Господи! Тамжедети!!!!
Pound
3 Рула (Pound)   • 10:59:03, 14.05.2018 [Материал]

Нічого не маю проти нетрадиційних орієнтацій (хай собі там тихенько живуть), але вважаю, що діти мають народжуватися і виховуватися, де є чоловік і жінка, а не мама-мама або тато-тато. Якщо це так нормально і природньо, то чому чоловік сам не народжує? Ми й так маємо суспільство з відхиленнями.
nvvetal
4 Ololo (nvvetal)   • 11:17:14, 14.05.2018 [Материал]

Хто сказав що чоловік та жінка це нормальна сім"я?
А як щодо алкаша чоловіка та жінки простигоспаді?
Так, я за щоб жінка народжувала!
Якщо чоловіки зможуть народжувати то дивіться як прикольно буде - чоловік та жінка завагітніли одночасно і них буде 2 дитини! Це ж потенційно населення України почне зростати! Чи дві жінки так само запліднилися від сперми космонавта Каденюка і в них будуть дві потенційно круті дитини!!!!
Їжачок
6 Блукаючий (Їжачок)   • 12:01:48, 14.05.2018 [Материал]

а як Ви думаєте, ті дві круті дитини мають право мати свого батька чи ні? Мають право піти з ним за руку до парку чи на рибовлю? І не мішайте котлети з мухами! При чім тут алкоголізм до нормальних природніх стосунків чоловіка і жінки?
nvvetal
11 Ololo (nvvetal)   • 12:18:46, 14.05.2018 [Материал]

Риболовля - знищення тварин :)

Викликаю веганів в студію!
Їжачок
13 Блукаючий (Їжачок)   • 13:31:52, 14.05.2018 [Материал]

Салати - знищення рослин!
і не змінюйте тему, якшо не маєте що сказати!
nvvetal
19 Ololo (nvvetal)   • 15:44:57, 14.05.2018 [Материал]

Так і є! Знищення рослин! Я проти :)
Що тепер?
Їжачок
21 Блукаючий (Їжачок)   • 16:09:51, 14.05.2018 [Материал]

Я ловлю рибу і їм салат і цим не переймаюся! Це роблять усі і це номально! А що хочете довести Ви, я не знаю! Можете нічого не їсти і записяти у гей-клуб, якщо це ваш вибір і це зробить Вас щасливим!
nvvetal
22 Ololo (nvvetal)   • 17:06:24, 14.05.2018 [Материал]

так і це теж нормально як і ЛГБТ, так само себе і тварини поводять
toxi
7 Роман (toxi)   • 12:14:34, 14.05.2018 [Материал]

Будемо говорити про нормальну середньостатистичну сім"ю, де є один тато і одна мама, які доповнюють один одного і роблять кожен свою справу: чоловік - чоловічу роботу, а жінка - жіночу роботу, виховують гарних діточок і вкладають в них свої сили, здоров"я та життя.

Якщо чоловіки будуть народжувати, то це вже буде не природньо, тому що чоловіки ніколи не народжували дітей. Це буде вже мутація людей, тому що по іншому не можна буде назвати.
Зараз більшість чоловіків ведуть себе, як жінки. Не можуть допомогти дружині, не беруть на себе обо"язки, які потрібно виконувати чоловікам, не поважають свою думку, свій вибір і себе, коли ходять наліво від дружини і потім кажуть, що затримались на роботі, або що "ти вже мене не задовільняєш", або "я вже перелюбив/розлюбив тебе". Це слабкість, яка керує чоловіками, коли вони дають їй волю.

Чоловіки повинні бути сильні, вірні своєму слову, своій справі і своєму вибору (і жінці також, яку вони ж і самі обирали), повинні цікавитись життям дружини та дітей, не зважаючи ні на що.

Якщо брати до уваги алкашів, то це буде інша розмова і кожну ситуацію з алкашами треба розглядати окремо.
nvvetal
9 Ololo (nvvetal)   • 12:16:34, 14.05.2018 [Материал]

Таких сімей не існує в природі :)
Їжачок
14 Блукаючий (Їжачок)   • 13:36:09, 14.05.2018 [Материал]

Існують і немало! Як би Вам того не хотілося!
nvvetal
15 Ololo (nvvetal)   • 14:49:14, 14.05.2018 [Материал]

Дайте приклад хочаб однієї
Їжачок
16 Блукаючий (Їжачок)   • 15:11:36, 14.05.2018 [Материал]

Цікаво, як я Вам його наведу? Чи Ви знайомі з тими людьми, яких знаю я? Чи відповідь Степан і Галя та троє дітей Вас влаштує? Особисто я знаю багато таких родин. Просто кожен бачить те що хоче бачити: бджола бачить навно себе квіти і мед, а туалетні мухи - лише лайно!
nvvetal
18 Ololo (nvvetal)   • 15:44:23, 14.05.2018 [Материал]

нє нє, вик конкретніше розкажіть чим вони займаються, чим володіють, в яку школу-садок ходять
що їдять, яке питво вживають
що читають, що дивляться, що слухають
Їжачок
20 Блукаючий (Їжачок)   • 16:03:31, 14.05.2018 [Материал]

так виглядає, що Вам немає чим занятися! Це звичайні нормальні люди, які люблять і поважають один одного!
nvvetal
23 Ololo (nvvetal)   • 17:06:47, 14.05.2018 [Материал]

отож, тут сразу і усе закінчилось :)
nvvetal
10 Ololo (nvvetal)   • 12:17:50, 14.05.2018 [Материал]

>> Чоловіки повинні бути сильні, вірні своєму слову, своій справі і своєму вибору (і жінці також, яку вони ж і самі обирали)

визиваю гендерний патруль!
Оголошення на ЖЖ інфо: