Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Май » 21 » 10:55:48

Скоро Житомирский мост снова будет с разноцветной подсветкой

21.05.2018, 10:55:57 4399 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Скоро Житомирский мост снова будет с разноцветной подсветкой

Половина пешеходного моста в Житомире снова с освещением, над другой еще работают коммунальщики.

Об этом в комментарии Житомир.info 21 мая рассказал главный инженер КП «Горсвет» Виктор Степанчук.

«Камеры со стороны Заречанах еще не устанавливали, в планах есть, но пока еще не устанавливали. Запустили не весь мост, а половину - первый пилон. С сегодняшнего дня приступили к выполнению работ по второму пилону. На вторую часть нужно где-то до недели работы. А запустили освещения еще в пятницу», - сказал главный инженер КП «Горсвет».

Напомним, в Житомире 16 апреля 2018 на пешеходном мосту в парке Гагарина коммунальщики начали подключать освещение.

Как сообщалось, в начале февраля 2018 директор КП «Горсвет» рассказывал о том, что с началом весны коммунальщики приступят к восстановлению освещения, и установят еще одну камеру со стороны Заречан.

15 ноября 2017 житомирянам стало известно, что две недели назад в парке им. Гагарина вандалы срезали блок управления цветного освещения с подвесного моста.

Тэги: мост, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 5
Гражданин
1 Гражданин (Гражданин)   • 10:58:02, 21.05.2018 [Материал]

А можно не делать клоунады и подсветить одним цветом?
Davido
2 Давид (Davido)   • 11:18:16, 21.05.2018 [Материал]

Мэрия, а где старая подсветка которую сами же стащили? уже продали, денежки отмыли? На новую не забудьте виделить бешеную сумму, а потом опять стащить.....да, и главное камеры то уже не вешайте))) клоуны
SAT
3 Nostradamus (SAT)   • 12:34:51, 21.05.2018 [Материал]

Да, місто унікальне. Житомирян корінних тисяч 20-30, все решта , те що зветься понаїхалово, яке і намагається робити погоду, культуру, звичаї у місті на свій лад, не маючи елементарних понять у голові.
Навіщо потрібна ця підсвітка ? Щоб 15-20% її вартості капнуло на рахунок фірми жінки Сухомліна. Да , це так. І ми про це знаємо. Жи2 деребанить не лише державний бюджет, а і грошики у цих самих понаїхалово, яким, між іншим, насрати на це все. Їм основне не місто, а де б що заробити , вкрасти, урвати,роздерибанити, а потім просадити це все у гендлях того ж Сухмлина, Малиновського,Розенбл_ді, Рабіновіча і Ко.
Чи не краще поновити фонарі такі, якими вони були на мосту років 10-15 назад, тільки підняти їх стояки на пару метрів і плафони зробити з загартованого скла, щоб дикий жлобомирський електорат не бив їх камінням, а в середину поставити потужніші світлодіодні лампи. Бо світлодіодні стрічки через рік-два-три вийдуть з моди, а фонарі під старовину завжди будуть у моді. Чи місцевим чинушам ліньки розкинути мізками, якщо вони у них є .
Може вже пора місту придавати європейский( не єврейський) стиль та вигляд і гордитись ним, а не бути времєнщиками! Від того, що Корольва чи Гундича нарядять у вишиванку, в місті не стане чистіше, охайніше, зеленіше, культурніше. Може заміть гедлів та аптек на площадях та в парках, на центральних вулицях потрібно будувати галереї, музеї та виставкові зали ! Може вже пора для цього всього понаїхалово не зважаючи на те, хто воно є - губернатор чи простий робітник, проводити призвичування до культурного та естетичного, любові та поваги до своєї Батьківщини, міста, де ти заробляєш гроші, живеш, навіть якщо живеш тимчасово. І робити це не заради того, щоб відрапотрувати по совковому перед вищестоячою "владою", як зараз це все робиться, бо совок у головах починаючи від порошенка і закінчуючи останніми чинушами місцевого значення, а робити заради себе, оточуючих, своїх дітей та прийдешніх поколінь. Врєменщики приходять і йдуть геть, про них лише матюками згадують, а справжніх очільники міста входять в його історію !!! Нинішній таким не буде !
vovik-zt
5 ВовикЬ (vovik-zt)   • 18:43:14, 21.05.2018 [Материал]

100% коли кугутня виїзджає (на свята чи картоплю) то місто стає тихим та затишним, яким я пам'ятаю його років з 20 тому... Ще й ці генделі у житлових кварталах працюють цілодовово і там повно бидлоти що волають до ранку...
Stiven30
4 Дмитрий (Stiven30)   • 15:53:25, 21.05.2018 [Материал]

Снова её спиздят вместе с камерами видео наблюдения и все начнется заново!
Замкнутый круг!
Оголошення на ЖЖ інфо: