Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Июнь » 2 » 19:23:42

У Житомирі відлунало Свято Морозива та дитячих посмішок. ФОТО     Реклама  

02.06.2018, 19:23:42 7539 11 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирі відлунало Свято Морозива та дитячих посмішок. ФОТО

Кольорове Свято щирих, дитячих посмішок та смачного морозива №1 вже традиційно - 2 червня, до Дня захисту дітей  - пройшло у Житомирі. Компанія «Рудь» знову - вже 13-й рік поспіль - подарувала житомирським сім’ям МЕГАПОЗИТИВНІ враження та приємні емоції.

З нами поспілкувалася Вікторія, мама двох хлопчаків: Тимура та Сашка, які прийшли сьогодні на захід: «Сини завжди чекають на Свято Морозива - ми приходимо кожного року. Дуже приємно, що організатори окрім ігор пропонують і багато творчості, ось ми з конструктора вже будували та робили цікаві поробки. Зараз підемо на аквагрим - а потім танцювати. Дуже вдячні компанії “Рудь” за такий справді потрібний та цікавий соціальний проект».

Дітям не було часу сумувати - від кількості цікавинок очі розбігаються – адже хочеться встигнути усюди. Тут і конкурси, і  танці, і розваги з аніматорами, і звісно - батути! А ще миттєві тату, аквагрим, «миттєва гіфка», розмальовки, стрільба з лука та багато-багато інших розваг. Навіть навчають робити ляльку мотанку. І звісно - яке ж Свято Морозива без найсмачнішого морозива? Його було досхочу та на усі смаки. Кожен, хто купував на Святі морозиво – автоматично отримував квиток на атракціон. 

Цього року територія Свята розширилась -  до нього додали Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь в активностях парку розваг не потребувала квитків. Веселощі кожної локації включали конкурси та естафети, показові виступи і змагання. Звісно, при цьому всі учасники отримали дарунки, цінні призи та найсмачніше морозиво «Рудь»!

Президент компанії «Рудь» – ПАТ «Житомирський маслозавод» — Петро Володимирович Рудь відкрив Свято та привітав усіх присутніх з Днем Захисту Дітей.
 

У коментарі журналістам він зазначив: «У цьому році Свято Морозива реалізується під девізом «МЕГА»! Ми доклали всіх можливих зусиль, щоб кожен наш гість отримав мегазадоволення та 100 відсотків неймовірних вражень! Розширено соціальну складову проекту, розроблено нові активності, збільшено загальну кількість розваг. Сподіваюсь, що кожна родина, яка завітала сьогодні на захід, змогла відчути себе одним цілим. Адже найголовніше, чому ми приділяємо увагу на Святі Морозива – родинна участь, дружнє єднання, взаєморозуміння. Вдячні кожному, хто сьогодні прийшов, кожному споживачеві за довіру та лояльність до компанії. Від себе – обіцяю, що торгова марка «Рудь» і надалі буде радувати новинками морозива, цікавими смаками та тримати планку якості».  
 

За його словами, діти з малозабезпечених та особливих сімей - як то учасників АТО, отримали спеціальні перепустки, за якими вони потрапляли на усі атракціони без квитків.

У 2017 році СвятоМорозива завітало у понад 30 різних куточків України, як то: Житомир, Новоград-Волинський, Кропивницький, Кам’янець-Подільський, Тернопіль, Коломия, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Коростень, Краматорськ, Ємільчине та інших.

Святковий настрій вдалося подарувати понад 90 000 гостям. Тільки уявіть: це більше ніж населення такої європейської держави, як Андорра, або в два з половиною рази більше, ніж жителів Монако.

Дітлахами та дорослими було з'їдено близько 10 тонн морозива: тобто цілий залізничний вагон, доверху наповнений пакунками холодного смаколика.

Публічне акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — це лідер серед українських виробників морозива.

Щоденно компанія на виробництві переробляється 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн.

«Рудь» — перший виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.

Компанія прагне до постійного зростання показників якості та екологічного стану довкілля. Підприємство несе повну відповідальність за якість та безпеку виробленої продукції, а також впливи на екологію. «Використання нових технологій та підходів до роботи, міцні партнерські зв’язки, вірність традиціям дозволяє нам завжди та в усьому бути на крок попереду — ми працюємо для споживачів!», - говорять у компанії «Рудь».

Більше подробиць Свята - за посиланням: https://svyato.rud.ua/


Тэги: Житомир, свято морозива, Рудь

Схожі новини:


Комментариев: 11
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 19:48:36, 02.06.2018 [Материал]

ага, 300 тон молока. А чому нове чорне морозиво з комбінованої сировини?
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 20:15:59, 02.06.2018 [Материал]

Противникам Праздника Мороженного от ТМ "Рудь": а хде можно посетить подобные празднества от других производителей мороженного? Ну, всяких там ласунок, трёх медведей и прочих бярозъ? Такие праздники от "Рудя"
колесят по всей Украине.
(Ни в коем случае не реклама).
Berserk80
4 Che (Berserk80)   • 09:55:43, 03.06.2018 [Материал]

А как же Рошен??? Ну как что-то за бюджетные деньги поставят, каток там или еще что, всегда висит реклама Рошен. Молодцы! Не то что Рудь за за свои, как лошара
chlor1
3 alex (chlor1)   • 21:47:10, 02.06.2018 [Материал]

(Ни в коем случае не реклама).
Ну как бы да...
anastas
5 igor (anastas)   • 15:50:39, 03.06.2018 [Материал]

На 4: Не сглазьте. Вспомнят про Рудя не там где нужно и будет как с "житомирскими ласощами". А Рудь молодец, что такой праздник сделал. Сам видел и на фото куча счастливых детских лиц
Hoakina
6 Марина (Hoakina)   • 18:31:32, 03.06.2018 [Материал]

На 5. Чула, що Рудю фабрика не належить, а лише ТМ. Ще при янику віджали тихо
Яблочный
7 Алексей Федорович (Яблочный)   • 18:41:30, 03.06.2018 [Материал]

Здається вже не вперше це говорите. Якісь докази є?
Рудь активно займається фабрикою, а не тільки на Святі Морозива показується.
Hoakina
8 Марина (Hoakina)   • 19:36:51, 03.06.2018 [Материал]

На 7. Мені розказала його сусідка, з якою він живе через паркан в Довжику і вони спілкуються. Але сьогодні спробувала забити власник Рудь. Є тільки те, що він президент, відкрите акціонерне товариство. А хто власник контрольного пакету ніде нема.
Admiral8
9 Papa (Admiral8)   • 17:42:45, 04.06.2018 [Материал]

то что химия с мороженного не выводится с организма и будет мучить ребенка всю жизнь это ладно. Но культ еды это както тупо.
Cobalt
10 Cobalt (Cobalt)   • 20:09:26, 04.06.2018 [Материал]

Действительно, культ бухла куда актуальнее. :-)
Berserk80
11 Che (Berserk80)   • 23:27:40, 08.06.2018 [Материал]

ты не понял. Адмирал -сыроед. А это жуткое дело. Видел я одного такого в Глобале. Сожрал из лотка всю курагу. А когда его охрана крутила, обосрался в фойе, сказал, что он старовер и попросил отпустить его в лес.
Оголошення на ЖЖ інфо: