Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2018 » Июль » 10 » 14:49:06

«Хочу відстояти справедливість» - потерпілий, що потрапив в ДТП за участі поліцейських

10.07.2018, 14:49:06 5881 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Хочу відстояти справедливість» - потерпілий, що потрапив в ДТП за участі поліцейських

5 березня 2018 року близько 17:00 на перехресті вулиць Шевченка та Ріхтера сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля поліції та BMW. Свідки ДТП розповіли, що автомобіль BMW рухався у напрямку центра, по вулиці Ріхтера, а поліцейський по вул. Шевченка.

«Журнал Житомира» повідомляв про цю подію 5 березня 2018 року. Сьогодні постраждалий у ДТП Андрій Чернявський надіслав у редакцію "ЖЖ" наступну інформацію:
 

«Поспішаючи на виклик водій патрульної автівки перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофору, проте «мигалки» він вимкнув за долі секунди до зіткнення», - розповідає свідок ДТП Віталій.

Від зіткнення тоді постраждало четверо пасажирів автомобілю BMW, серед яких хлопчик 7-ми років та чоловік 56-ти років. За даною справою відкрили адміністративну справу, яка тричі розглядалася Корольовським судом.

«Як мені пояснили, за браком часу справу не встигли розглянути, а тому закрили, - розповідає постраждалий Андрій Чернявський. Я маю намір захистити свої права та права родичів, які отримали тілесні ушкодження разом зі мною, в Апеляційному суді, так як, суд не взяв до уваги покази сімох свідків, і в рішенні вказує, що водій патрульного автомобіля їхав, увімкнувши попереджувальні сигнали, що йде в розріз із показами свідків - перехожих. ДТП добряче “трухануло" нас всіх. Син добре пам'ятає саму аварію і довгий час просив більше не возити його тією автівкою. Батько дружини дотепер має проблеми зі здоров'ям. Тому я буду боротися за справедливе рішення суду.”

Тим часом, засідання Апеляційного Суду Житомирської області призначили на 13 липня.







ФОТО Житомир.инфо












Тэги: ДТП в Житомире, суд, полиция

Схожі новини:


Комментариев: 4
AtomuliYadalato
1 Atomuli Yadalato (AtomuliYadalato)   • 15:40:35, 10.07.2018 [Материал]

Скільки там інспектор має заплатити штрафу - 350 грн? Андрію, воно того не варте - боротися з вітряками у цій країні. Як варіант - звернутися до адвоката і подати заяву на того, через кого було перевищено строк давності щодо притягнення до відповідальності, але неясно до кого. та й на адвоката прийдеться зайве потратитись. Здоровя вашим близьким, постраждалим в ДТП!
bobrikov
2 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 16:38:14, 10.07.2018 [Материал]

какие 350 грн ?) лол, у них тоже есть страховка, которая должна ремонтировать машину+ кто пострадал оплатить лечение (травмы). оплачивает виновник дтп, поэтому все правильно делает человек, хочет признать полицаев виновным..... а то что они дело тупо закрывают, свидетельствует что они и правду виноваты
AtomuliYadalato
3 Atomuli Yadalato (AtomuliYadalato)   • 22:45:34, 10.07.2018 [Материал]

читайте уважно. поліцейський винуватий, страхова все виплатить. закрили справу щодо його адмінвідповідальності (близько 350 грн штрафу)
ОЧЕНЬ
4 Больно_за_родной_город (ОЧЕНЬ)   • 07:04:36, 11.07.2018 [Материал]

Справедливость ??? О чем вы говорите ? ? ?

А если еще авто на евро номерах - тогда вообще , безполезно потраченное время !
Оголошення на ЖЖ інфо: