Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2018 » Июль » 17 » 08:20:08

Депутати «Об’єднання «Самопоміч» в обласній раді: «У період війни потрібна державницька інформаційна політика»     Реклама  

17.07.2018, 08:20:08 2082 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Депутати «Об’єднання «Самопоміч» в обласній раді: «У період війни потрібна державницька інформаційна політика»

У соцмережному чи медійному просторі, свідомо чи несвідомо, вряди-годи з’являються провокаційні матеріали в адресу української армії. Звісно, причетність до військових формувань ні в якому разі не може бути індульгенцією від покарань за скоєння злочинів та правопорушень, а тим паче коли йдеться про корупційні схеми.

На думку депутатів фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді, Україна потребує системну державницьку інформаційну політику у період не просто військового протистояння агресору, а й нахабної гібридної війни. Адже будь-які згадки про персоналії українських військових, які потім можуть бути спростовані чи підтверджені, викликають неоднозначну реакцію у громадськості. Залюбки провокації використовують кремлівські видання, які у притаманному їм спотворюючому стилі оприлюднюють публікації чи сюжети з метою паплюження честі та гідності Української армії. Зазвичай узагальнюють та перебільшують ситуацію, приписуючи негативну подію усьому війську чи усій армії.

Фракція “Об’єднання “Самопоміч” в обласній раді закликає не поливати брудом Українську армію, адже відома формула “рейтинги – сенсації - фейки” ні до чого позитивного не призведе.

Прес-служба фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді


Тэги: информационная война, АТО, Самопоміч, облсовет

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: