Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2018 » Август » 2 » 10:58:47

Анатолій Гриценко у Житомирі: Не має проблеми, яку не можна вирішити     Реклама  

02.08.2018, 10:58:47 2856 8 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Анатолій Гриценко у Житомирі: Не має проблеми, яку не можна вирішити

По Україні тривають робочі поїздки лідера партії «Громадянська позиція» та кандидата у президенти України Анатолія Гриценко - сьогодні, 1 серпня, він завітав у Житомир.

У обласному центрі він провів зустріч зі ЗМІ та партактивом «Громадянської позиції» Житомирщини.

На прес-конференції він заявив журналістам: «Наступні президентські та парламентські вибори є визначальними для країни. Я думаю, що всі вже відчули на собі «Життя по-новому», і люди зробили висновки. Сьогодні усі сподівання людей на реформи, на надію. Тільки через реформи у економіці можна підняти соцстандарти та підняти впевненість людей у завтрашньому дні. Бо еміграція українців закордон набула великих масштабів: вже важко знайти високваліфікованих спеціалістів – у країні залишаться тільки пенсіонери та бюджетники».

За словами Анатолія Гриценко його команда готує план дій, як змінити ситуацію в Україні.

- Ми завершуємо формування плану дій реформування економіки та команди людей, яка його може реалізувати. Але треба чітко розуміти, що вибори - це лише 10% від результату, а решта 90% - це робота після виборів.

Спілкуючись з представниками ЗМІ, Анатолій Гриценко зазначив основі кроки, які він та його команда почнуть реалізовувати у разі перемоги Гриценка, як кандидата:

  • Влада повинна не заважати підприємцям запроваджувати бізнес, мене про це прохають самі підприємці
  • Справедливий суд: захист прав людей та права власності
  • Реформа енергетики у енергозбереженні та енергоефективності – ми повинні споживати менше енергоресурсів у вітчизняному виробництві.
  • Реформа силового блоку – сьогодні силовики захищають владу від свого народу, але не готові захищати народ від зовнішнього ворога.
  • Стимулювання створенню бізнесу та робочих місць, а також залучення інвестицій.
  • Зменшення кількості податків та спрощення процедури їх адміністрування.
  • Подолання корупції.

 

«Я не бачу жодної проблеми, яку не можна вирішити. Потрібна лише політична воля,- вважає Анатолій Гриценко. Ключовий пріоритет в економіці для нашої команди – це створення нових робочих місць. Має бути не експорт сировини закордон, а випуск продукції у нас. Не може бути демократії, коли люди сидять на субсидіях і не можуть звести кінці з кінцями. Ринок землі – настане час і в Україні буде ринок землі. Але базару землі за копійки не буде».

У травні цього року партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та «Народний контроль» Дмитра Добродомова створили спільну політичну платформу «Народна довіра». Учасники платформи планують їздити Україною для залучення в свою команду нових людей.

Поїздки по регіонам дозволяють Гриценку бути почути народом, поспілкуватися з ним. «Для мене четвертий рік заблоковані державні канали, тому ми постійно на колесах, постійно у регіонах», - вкотре стверджує він.

 «У мене не має «кумів», бізнесу, офшорів, тому не буде «кумоства», бізнес-партнерів, сліпих трастів. На відміну від чинного президента, для кого армія - це заробіток, для мене армія це життя. І українська армія має стати найкращою», -  заявив Гриценко.

Відповідаючи на питання журналіста про деокупацію Донбасу та Криму, Анатолій Гриценко зазначив: «Це не буде миттєво, а поступово, 3-5 років, тому я не буду обіцяти, що це вирішиться за два тижні. Лише на розмінування мінних полів потрібно до 5 років. Не буде ніякої амністії для тих, хто робив злочини проти людства. Повернути Донбас та Крим в Україну можна тільки з міжнародними партнерами - Європою та Америкою,  – тільки так, інших шляхів не має. Нинішню владу цікавить затягування війни та торгівля на крові».

Також цього дня Анатолій Гриценко зустрінеться з мешканцями міста Радомишля та Радомишльського району. Нагадаємо, останній раз Анатолій Гриценко був у Житомирі на початку березня.








Тэги: Житомир, выборы, Гриценко, кандидат в президенты

Схожі новини:


Комментариев: 8
SAT
1 Nostradamus (SAT)   • 11:33:21, 02.08.2018 [Материал]

Якщо все задовбало, то щось потрібно робити реальне і не за клавіатурою. Наприклад, набити морду політику, який один з тих, які довбуть, чи прибрати там, де сам нагадив, чи організувати мітинг тих, кого все задовбало і т.д. А то виходить чукча не читач, він - письменник )) І так весь електорат, на якому купка олігархів та їх поплічників робить свій бізнес ((
TarasS
5 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 12:55:56, 02.08.2018 [Материал]

"на якому купка олігархів та їх поплічників робить свій бізнес"

Про "купку олігархів" вам розповів путінський телевізор 2014 року. І ви 4 роки талдичите це, як дурні папуги.

Феодали захоплюють землі під нелегальну забудову, вирубують ліси, засирають річки - а містечкові борці все шукають купку олігархів десь у Києві...
andriiua
2 andrii (andriiua)   • 12:10:56, 02.08.2018 [Материал]

Я буду голосовать за Гриценко.

Не вижу дальнейшего развития страны с данными личностями: Порошенко, Тимошенко, Рабинович, Бойко, Ляшко, а также перечень артистов больших и малых театрально-цирковых кружков.
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 12:50:10, 02.08.2018 [Материал]

У даному разі "немає" пишеться разом.
nvvetal
3 Ololo (nvvetal)   • 12:37:10, 02.08.2018 [Материал]

вот тут вы правы, нужно смотреть по действиям
Provocateur
6 Agent Provocateur (Provocateur)   • 13:10:50, 02.08.2018 [Материал]

Дядя Толя молодець! Дядя Толя в тьоті Юлі прихильників на свій бік переманює!
Fedya
7 jose (Fedya)   • 07:06:41, 04.08.2018 [Материал]

Дядя Толя підкаблучник у тьоті Юлії (Мостової)
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 13:23:58, 06.08.2018 [Материал]

Как только выборы на носу, так и поналазит разное отребье на типа зустричы з людЯмы! И все такие грамотные и ласковые, хоть к гемморою прикладывай!
Оголошення на ЖЖ інфо: