Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Август » 8 » 11:35:12

На Польовій встановили новий дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат. ФОТО     Реклама  

08.08.2018, 11:35:12 3858 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Польовій встановили новий дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат. ФОТО

У подвір’ї трьох будинків по вулиці І.Огієнка, 6, 8 та 10 справжнє дитяче свято. Тут відкривають новий дитячий майданчик. Нову й сучасну ігрову зону подарував мешканцям Фонд родини Розенблат.

«Цього року ми отримали багато звернень від житомирян, які просять допомогти облаштувати їхні подвір’я, створити умови для дозвілля діток. Зокрема, з таким проханням звернулась мешканці будинку №6 по вулиці Огієнка. Поруч з ним розташовано ще кілька багатоповерхівок, але жодного нормального майданчика не було. Буквально за тиждень виконали усі підготовчі та монтажні роботи і діти мають можливість гратися у своєму дворі, а не ходити по сусідніх», -  відзначає народний депутат Борислав Розенблат.

Житомиряни, які живуть поруч, не приховують свого захоплення, адже такої ігрової зони потребували вже давно.  

«Мені дуже сподобалася організація встановлення майданчика, все дуже оперативно. Особливо радіють діти, вони чекали цього майданчика років п’ять. Ми звертались в міську раду, але там нам завжди відмовляли: то рано, то пізно, то грошей вже немає. Борислав Розенблат – це єдина людина, яка нам допомогла і ми всі вдячні йому за цей майданчик. Тепер сюди приходитимуть діти з 7 навколишніх будинків», - каже Леся Ткаченко, представниця ініціативної групи.

Багатодітна мама розповіла, що раніше мусила зі своїми малятами ходити до сусідніх зон відпочинку.

«У мене троє маленьких дітей і я постійно їх водила на інший майданчик. Тепер будемо гратися тут. Дуже класно зробили, нам подобається», - відзначає Неля.

Загалом, за роки своєї діяльності Фонд родини Розенблат вже встановив в Житомирі та області близько 30 дитячих майданчиків.

«Ми завжди йдемо на зустріч ініціативним людям, які прагнуть до позитивних змін, хочуть щось робити. Разом з тим, я закликаю мешканців багатоповерхівок об’єднуватися та створювати ОСББ. Таким чином ви отримаєте можливість самостійно розпоряджатися своїми коштами та майном», - резюмував Борислав Розенблат.



Тэги: Житомир, фонд семьи Розенблат, детская площадка, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 2
current_user
1 Current User (current_user)   • 12:56:41, 08.08.2018 [Материал]

А де агент "Катерина"?)
sofi
2 Ksenia (sofi)   • 20:00:03, 08.08.2018 [Материал]

І в цей самий момент він здає в ореду приміщення у будинках Фаворит для точки з гральними автоматами. Треба ж гроші заробляти, щоб було за що піаритись. Можна ще під бордель здати пару приміщень, а потім писати про те, який вони побудували гарний "житловий комплекс сімейного типу"
Оголошення на ЖЖ інфо: