Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Август » 21 » 07:33:19

Житомирская область – один из лидеров по производству сельскохозяйственной продукции

21.08.2018, 07:33:19 3760 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирская область – один из лидеров по производству сельскохозяйственной продукции

Житомирская область занимает 2 место в общеукраинском рейтинге – индекс сельскохозяйственного производства составляет 109,7%. Об этом «Журналу Житомира» сообщает департамент агропромышленного развития и экономической политики ОГА.

По итогам января-июля 2018 года аграрии произвели валовой продукции сельского хозяйства на общую сумму 3 млрд 307,1 млн грн, что на 292,5 млн грн больше показателя соответствующего периода 2017 года.

Продукции отрасли растениеводства произведено на сумму 1 млрд 702,5 млн грн, что на 281,4 млн грн больше, чем за аналогичный период прошлого года.

Продукции животноводства произведено на сумму 1 млрд 604,6 млн грн, что на 11,1 млн грн больше, чем за аналогичный период прошлого года.

Напомним, в Житомирской области завершают жатву – обмолотили 229,4 тыс. га (93%) ранних зерновых и зернобобовых культур и намолотили 754,4 тыс. тонн зерна, что почти на уровне прошлого года.

Тэги: Производство, Житомирская область, сельское хозяйство

Схожі новини:


Комментариев: 1
SAT
1 Nostradamus (SAT)   • 09:34:08, 21.08.2018 [Материал]

А хто саме з чиновників про таке заявив, напишіть, будь ласка ?!
Бо це натуральній звєздьож на вуха тупорилого електората. Те, що Житомирщина займає 5 місце по площі, не означає, що вона таке місце займає і в с/х виробництві. Область стабільно з року у рік не може намолотити 1 млн.т зернових, не зважаючи на те, що сіє сонях, кукурудзу та ріпак. В минулому році намолотили: Одеська - 3,8, Запорізька та Харківська по 2,8, Дніпропетровська-2,6, Вінницька - 2,4, Миколаївська - 2,2 млн. т. Житомирська була на 9 чи на 10 місці. І це при тому, що різні джерела дають різні данні, в окремих - лідером є Вінницька область, як при зекові-президенту лідером була Донецька.
Без лідерства у зборі зернових не можна бути лідером у загальному обсязі товарного виробництва, бо і тваринництво напряму залежить від урожаю, бо скотину зараз тримають не на пасовищах, а у корівника, телятниках, свинарникахї і т.д. По рівню тваринництва ми давно вже скотились у середину другого десятка. Не вірите - зайдіть у любий супермаркет Житомира, подивіться, чиє молоко та "кефір" там продають і все стане зрозуміло. Овочівництво та садівництво на Житомирщині не розвинені, це факт. За рахунок лохини Літвина у Нов-Волинському та ближніх до нього районах у лідери не вийдеш.
От і виникає питання - а за рахунок чого ми вийшли у лідери і чи правдива ця інформація ??? Невже за рахунок власних жирових накопичень нашого губернатора ?))) Він що, робить ліпосакцію і здає їх ???
Думаю, що це звєздьож та марнославство для його зажирівших вух і було придумано. А журналюги ЖЖ його тут і розповсюдили.
Отак ми й перетворюємось на країну суцільної брехні ( для населення ) та догоджання ( для найвищих чиновників ). Сумно, панове журнашлюхи !!!
Оголошення на ЖЖ інфо: