Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2018 » Сентябрь » 12 » 14:34:57

Кадрові рішення, депутатські звернення, земельні питання – підсумки позачергової сесії облради

12.09.2018, 14:34:57 2430 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Кадрові рішення, депутатські звернення, земельні питання – підсумки позачергової сесії облради

Сьогодні, 12 вересня, у ході сесії Житомирської обласної ради, яка тривала по над чотири години, загалом було розглянуто та опрацьовано 30 питань порядку денного. Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Депутати підтримали зміни та збільшили обсяг обласного бюджету на загальну суму 2414,609 тис. грн, спрямували кошти у розмірі понад 1 млн грн. на вирішення проблем у населених пунктах області.

Обласні парламентарі розглянули та прийняли кадрове рішення стосовно складу президії. А саме до її складу введено депутата Ігоря Романського, як представника міжфракційної депутатської групи «Бердичівляни».

Нагадаємо, що під час чергової 17 сесії обласної ради відбувся розпуск фракції,Радикальної партії Олега Ляшка в обласній раді. Відтак Житомирська обласна рада налічує 7 депутатських фракцій та 6 позафракційних депутатів.

Під час сесії розглянуто і прийнято три звернення до центральних органів влади. Зокрема депутати звернулись до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо подвійного оподаткування земель лісового господарства.

До Кабінету Міністрів України також надійде звернення щодо перерозподілу коштів на ремонт доріг загального користування. 

«Депутатський корпус обласної ради звертається з проханням спрямувати кошти при їх перерозподілі на виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) на ділянках км 4+344 – км 11+000 та км 11+000 – км 19+000», - йдеться у зверненні.

Також депутати заслухали інформацію тимчасової контрольної комісії, яка 31 серпня працювала на місці незаконного видобутку піску для будівництва ділянки об’їзної дороги Київ-Чоп.

Після чого начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко прокоментував ситуацію, що склалась у селі Городище Черняхівського району. Наразі триває досудове слідство у кримінальному провадженні, збір доказів та підтверджуючих документів у цій справі.

Тэги: сессия, депутаты, облсовет

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: