Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Октябрь » 25 » 16:05:58

Встигніть придбати квартиру у ЖК «Фаворит»     Реклама  

25.10.2018, 16:05:58 5077 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Встигніть придбати квартиру у ЖК «Фаворит»

 ЖК «Фаворит» будують четвертий будинок. Частину квартир у ньому уже купили.

Сучасні, привабливі багатоповерхівки, зручні доріжки та тротуари, функціональні дитячі й спортивні майданчики – це найперше, що впадає в око, коли потрапляєш у ЖК «Фаворит» в районі вулиць Івана Сльоти – Вітрука м.Житомира.

Першу п’ятиповерхівку тут здали в експлуатацію у 2012 році і вже тоді окреслили грандіозний план забудови. Причому відразу поставили за мету створити по-справжньому комфортні та якісні умови для життя.Важливо, що цей житловий комплекс зводить саме житомирська  будівельна компанія і це не лише чергове підтвердження відповідальності, але й можливість постійного ведення конструктивних переговорів між інвесторами та будівельниками.

У 2015 році тут здали в експлуатацію вже другий будинок, восени 2017-го - дві секції третього, а наразі - завершують будівельні роботи у ще двох секціях цього будинку та розпочали зведення четвертого будинку.
 

«Це буде також 10-типоверховий комфортний будинок, вже традиційно на першому поверсі ми передбачили комерційні приміщення. Так, для ще комфортнішого проживання наших мешканців на перших поверхах у трьох будинках вже розташувалися різні магазини, тренажерна зала, відділення банку, аптека, майстерня дитячих свят, клініка зору» , - розповідає керівник Центру продажів ЖК «Фаворит» Ірина Струтинська.
 

Для житлового комплексу «Фаворит» також характерно те, що паралельно із зведенням багатоповерхівок облаштовувати навколишній простір. І тепер тут вже можуть похизуватися двома сучасними ігровими зонами для дітей, функціональними спортивними майданчиками, комфортними зонами відпочинку, безбар’єрними доріжками.
 

«Ми обрали ЖК «Фаворит» тому що у цього забудовника чудова репутація. Тут надійно, комфортно, є охорона, усі необхідні магазини, усі умови для дітей, поруч вокзали. Все сучасне і гарне. Величезним плюсом стало автономне опалення, планування квартир. Ми здійснили свою мрію і обрали найкращу квартиру, тут все на рівні Києва і навіть краще. Усім задоволені, тут тихо і дуже затишний двір», - розповідає житомирянин Михайло.
 

«Зараз усі охочі можуть придбати одно-, дво- чи трикімнатні квартири у четвертому будинку. Купуючи житло на етапі будівництва, люди отримують можливість внести свої побажання у плануванні оселі, провести інженерні та комунікаційні мережі, враховуючи власні задуми. Втім, ми також пропонуємо житло у вже збудованих будинках і навіть декілька квартир з ремонтом, як-то кажуть – «купуй та заїжджай», - додає керівник Центру продажів ЖК «Фаворит» Ірина Струтинська.

Що стосується автовласників, то для них тут є гостьовий паркінг біля кожного будинку, а нещодавно розпочали будівництво критої парковки.

«Ми будуємо для Вас» - це не просто головний слоган компанії забудовника, а слова підтверджені часом та справами. Втім, на досягнутому забудовник зупинятися не збирається і вже планує наступні кроки до покращення умов проживання та відпочинку мешканців ЖК «Фаворит».

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ продажів за адресою: м.Житомир, вул.І.Сльоти, 49-д, або за телефоном: (098) 461-65-69.


Тэги: квартира в житомире, ЖК Фаворит

Схожі новини:


Комментариев: 5
sofi
1 Ksenia (sofi)   • 17:23:07, 25.10.2018 [Материал]

"для ще комфортнішого проживання наших мешканців на перших поверхах у трьох будинках вже розташувалися різні магазини, тренажерна зала, відділення банку, аптека..." а ще "Космолот" з ігровими автоматами! Так що поспішайте придбати житло, може і вам пощастить жити над закадом, де цілодобово грає музика, а біля вашої машини на парковці "під охороною" шастатиме відповідний контингент.. І будьте готові, що вам пообіцяють побудовану парковку через 2-3 місяці, а на її місці не буде жодного сліду діяльності навіть через півроку... Ну і кожного року Фаворит буде думати, які дерева краще посадити в дворі, і так відповідально підійде до цього вибору, що не зможе його зробити навіть за 5 років.
viewer
2 Name Surname (viewer)   • 17:57:00, 25.10.2018 [Материал]

Вже обговорювали у коментарях під новиною на цьому сайті, які є перестороги при купівлі квартири у новобудові

http://zhzh.info/news/2018-10-04-37433
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 18:50:53, 25.10.2018 [Материал]

Спешите купить... Пока бизнес не отжали...
viewer
4 Name Surname (viewer)   • 08:27:54, 26.10.2018 [Материал]

До речі, наскільки я знаю, раніше будинки ЖК "Фаворит" обслуговувала управляюча компанія забудовника, а тепер бачу в цьому році співвласники цих будинків створили ОСББ.
Цікаво, з чого б це?

259 "Житловий комплекс "Фаворит" вул. Івана Сльоти 49 Б,В,Г,Д 07.06.2018
http://zt-rada.gov.ua/perelikOSBB
Ивасик
5 Телесик (Ивасик)   • 16:25:06, 26.10.2018 [Материал]

Даже в Китае, строя многоэтажки, на прилегающей территории высаживают деревья, причем не маленькие, к-рые будут расти хрен знает сколько лет, а высаживают уже взрослые деревья. У нас же - максимум газончик и простенькую детскую площадку под палящим солнцем.
Оголошення на ЖЖ інфо: