Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2018 » Декабрь » 17 » 15:57:51

Різдвяний ярмарок у Житомирі відкриють на День святого Миколая. ФОТО     Реклама  

17.12.2018, 15:57:10 4512 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Різдвяний ярмарок у Житомирі відкриють на День святого Миколая. ФОТО

У Житомирі 19 грудня о 17:00 на майдані ім. С. Корольова відкриють п’ятий Різдвяний ярмарок. Цього року гостей дивуватимуть оригінальними смаколиками, ілюмінацією, фотозонами та іншими видовищами.

«Це п’ятий Різдвяний ярмарок у Житомирі, тож цього року ми  підготували особливі сюрпризи для житомирян і гостей міста: ілюмінація, ошатно прикрасимо будиночки, будуть фотозони, одна з яких буде повністю ручної роботи. Особливу увагу ми приділили чашкам та магнітам  з унікальним, спеціально для ярмарку розробленим, малюнком. На них зображені  визначні місця Житомира: Водонапірна вежа, підвісний міст, камінь, на якому викарбуваний рік заснування міста, Свято-Михайлівський кафедральний собор м. Житомира, будівля Житомирської міськради, Дім Трибеля, пам’ятник Сергію Корольову, і, звісно, наш Різдвяний ярмарок.  Тож родзинок на ярмарку буде багато», - розповіла організатор ярмарку, керівник Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат.

Цього року  льодових скульптур на Різдвяному ярмарку не буде.

«На жаль, цього року льодових фігур не буде. Навіщо витрачати сили та кошти на те, що одразу поруйнують вандали і так з року в рік? Минулого року ми не встигли їх встановити, як уже крижаному оленю відтяли голову…» - розповідає співорганізатор Різдвяного ярмарку Олександр Ревнівцев.

У дерев’яних будиночках в центрі міста житомиряни зможуть придбати різноманітні сувеніри, прикраси та інші вироби ручної роботи, а у відокремленій фуд-зоні - пригоститися смачними стравами та гарячими напоями. Багато виробів та смаколиків у Житомирі будуть представлені вперше. Цього року охочих взяти участь у ярмарку було так багато, що організатори розмістили 44 будиночки.  Це значно більше, ніж у попередні роки.
 

«Різдвяний ярмарок став справді традиційною подією. А колись про це лише тільки мріялось. Раніше, відвідуючи різні країни, я спостерігав за святковою атмосферою європейських міст і вирішив, що потрібно започаткувати подібні традиції у рідному місті. І ось уже вп’яте житомиряни мають нагоду разом з сім’ями та друзями зустрічати новорічні та різдвяні свята на майдані ім. С. Корольова», - розповідає ініціатор Різдвяного ярмарку, Борислав Розенблат.
 

П’ятий Різдвяний ярмарок відкриватимуть  19 грудня  і триватиме він до 19 січня, розповідають у Фонді родини Розенблат.












Тэги: рождественская ярмарка, Житомир, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: