Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2019 » Март » 1 » 14:45:10

Ігор Гундич про стадіон «Полісся»: я буду головою ОДА, який завершить його реконструкцію

01.03.2019, 14:45:10 3085 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ігор Гундич про стадіон «Полісся»: я буду головою ОДА, який завершить його реконструкцію

Ігор Гундич про реконструкцію стадіону «Полісся»: Треба робити таким чином, щоб найближчі 50 років після мене ніхто цей об’єкт не переробляв.

Наймасштабніший проект Житомирщини стадіон «Полісся», реконструкція якого розпочалася ще у 2005 році, планують завершити цьогоріч. Завдяки корективам, які вносилися у проект, стадіон матиме категорійність для проведення міжнародних змагань, - повідомляє Житомирська ОДА.

Про це розповів журналістам сьогодні, 1 березня, голова ОДА Ігор Гундич під час брифінгу.

«Стадіон «Полісся» стане одною з найкращих спортивних арен не тільки області, а й нашої держави. Категорійність цього об’єкту буде дозволяти нам проводити чемпіонати всеукраїнського та міжнародного рівнів. Зрозуміло, що десь і від мене залежав термін здачі. Але я максималіст і, я вважаю, що треба робити таким чином, щоб найближчі 50 років після мене ніхто цей об’єкт не переробляв. Дуже багато коректив вносилися у проект після моїх особистих відвідин стадіону і після того, як я не погоджувався із тими проектними пропозиціями, які намагалися нам «впарити» проектанти. Тому ми і не змогли здати цей об’єкт у 2018 році. Я вже 5-й голова адміністрації, який обіцяє завершити цей об’єкт, реконструкцію якого розпочали ще у 2005 році, і я не просто обіцяю, я переконаний у тому, що у 2019 році я буду головою ОДА, який завершить реконструкцію цього об’єкту», – сказав Ігор Гундич.

Також керівник області додав, що вартість проекту збільшувалась, так як багато речей не були у нього включені – не був передбачений підігрів поля та накриття над трибунами.

«Коли я їздив у Коростень на футбольні матчі, особливо восени у період дощів, то сидів на трибуні із парасолькою. І це нормально! Але мене, як голову ОДА постійно намагалися затягнути на якусь віп-трибуну. Тому, перебуваючи саме у Коростені, я вирішив, що віп-трибуна має бути для всіх – і ми накриваємо 5 тисяч місць. Тому на нашому стадіоні ми будемо сидіти разом із вболівальниками під накриттям: і дощ, і сніг нам буде не загрозою для того, щоб подивитися футбольні матчі, легкоатлетичні змагання або навіть культурні події», – додав Ігор Гундич.

За його словами, вартість проекту по завершенню буде коливатися в межах 150 млн грн.


Тэги: стадион полесье, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 4
current_user
1 Current User (current_user)   • 17:00:27, 01.03.2019 [Материал]

Ще декілька років потрібно, щоб закінчити.
victorio
2 Виктор (victorio)   • 18:12:45, 01.03.2019 [Материал]

150 лямов за такую реконструкцию - не так уж и дорого.
Разобрали аварийную трибуну возле гостиницы - хорошо.
Разобрали трибуны за воротами - хорошо. (всё равно там никто и никогда не сидел. Даже на важных матчах.)
Перестелили поле. Сделали новую основу, дренаж, подогрев... - очень хорошо!!!!
Приводят в нормальный вид тенисные корты, раздевалки, туалеты, вход на стадион.... Это всё давно просилось на ремонт и реорганизацию.
Навес над трибуной и коментаторскими - вообще шикарно!!! (Раньше перед походом на футбол смотрели прогноз погоды. "А вдруг дождь")
Беговые дорожки оставили на месте. Это хорошо (лёгкая атлетика королева спорта) но!!! Никакие серьёзные соревнования на асфальте не проводятся! Нужно сделать резиновое покрытие как было раньше.
Что там с освещением? Прожектора на вышках установят или будут время соревнований подганять под световой день? Табло грозились поставить модное... Человек с фанерными цифрами может показать счёт на футболе а легкоатлетам? когда 3,4,5 бегунов в 10 командах и их результаты тоже нужно показывать.
В общем и целом - хорошо. Ждём "Полесье" в первой лиге, чемпионат Украины по лёгкой атлетике и много чего ещё.
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 10:40:14, 02.03.2019 [Материал]

гудок, ты что себе ещё три каденции намерял???!!!
Berserk80
4 Yuriy Bichurin (Berserk80)   • 10:51:35, 03.03.2019 [Материал]

Мне одному он Мухича напоминает?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS18CrdVo2SCTVUlOyx1JQ9BQgfXBKWOcr-cxnmU06TIEZrVDQVYA
Оголошення на ЖЖ інфо: