Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2019 » Апрель » 19 » 09:59:18

Направляємо енергію дітей у правильне русло     Реклама  

19.04.2019, 10:00:18 1981 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Направляємо енергію дітей у правильне русло

Діти завжди повні енергії та сили. Іноді здається, що ніщо не здатне вгамувати дитячу активність. Частенько стається так, що батьки не знають чим забавити своє чадо аби час був проведений з користю. А ми знаємо, що можна порадити батькам, які проживають у Житомирі - скористайтеся послугами Discount Shop BRO та запишіть свою дитину на заняття чи курси, які розвивають та розкривають творчий та інтелектуальний потенціал.

Discount Shop BRO допомагає батькам економити й зменшує час на пошуки навчальних курсів для дітей.

«Hello English» – центр англійської мови. Професійні викладачі центру мають індивідуальний підхід до кожного з учнів: дитини, підлітка, дорослого. Вдала навчальна програма плавно прививає учням не тільки знання, але й любов до англійської мови. Тематично-розважальні програми центру не залишать дітей байдужими або незадоволеними, а враження від вивчення англійської мови буде незабутнім! Кожне заняття - це спільна праця на максимальний результат.

В кожну дитину закладений великий потенціал, якому потрібно ще розкритися. Креативний центр «Просто» спеціалізується на тому, щоб розкрити таланти вашої дитини та розвинути їх. Креативний центр пропонує безліч сфер для розвитку дитини, а популярний курс журналістики від телеведучого Сергія Яцика прямо зараз запрошує осіб від 10 років та включає в програму такі теми:
  • Публічні виступи перед телевізійною камерою.
  • Алгоритми написання журналістських розслідувань.
  • Ведення авторських колонок та блогів.

Творчий центр спрямований на результат: тут дитина зможе визначитися з майбутньою професією, оволодіти основами мультиплікації, навичками виступу перед аудиторією та відеокамерою.

Модельна агенція «Gloria Models» пропонує зробити перші кроки у модельній кар’єрі та запрошує юних моделей віком від 4 років до захоплюючого навчання. Члени агенції регулярно приймають участь у майстер-класах та фотозйомках. Найкращі отримують запрошення на українські та міжнародні покази мод.

«Gloria Models» пропонує розвиватись у таких напрямках: дефіле, акторська майстерність, фото-майстерність, перукарська майстерність, візаж, уроки етикету, психологія, риторика, школа джентльменів, уроки стилю, хореографія.
Учні постійно розвиваються і створюють свої фото-проекти. Агенція допомагає прокласти особистий модельний шлях.

Перший у Житомирі спеціалізований дитячий мовний центр «Bee» дотримуються кращих традицій Британської освіти та демонструє високий рівень у навчанні дітей різного віку: дошкільнят (4-5 років), молодших школярів (6-9 років), школярів (10-12 років).
Усі заняття з англійської мови проходять у невеликих групах по 6 – 8 дітей.

Окрім занять у групі в навчальну програму входять:
  • майстер-класи з носіями мови;
  • розмовний клуб;
  • відео клуб;
  • граматичний клуб.
 

Дітям цікаво навчатися в ігровій формі та в Британській атмосфері.


Академія розвитку інтелекту «SMARTUM» пропонує ряд унікальних методик для інтелектуального розвитку дитини. Тут тренують в дітях аналітичне мислення, спостережливість, швидке сприйняття інформації, впевненість у власних силах, рішучість і відповідальність. Навчання розраховане на дітей віком від 5 до 16 років.

На заняттях з ментальної арифметики розвивається аналітичне і творче мислення.

Заняття зі спеціальними розвиваючими вправами проходять цікаво, весело та в ігровій формі.

Центр танцю «AVANTE» навчає дітей різних напрямків танцю. Розвиваючі та динамічні ігри у суміші з основами танцю допомагають зацікавити навіть самих маленьких діточок. На заняттях у дітей розвивається гнучкість тіла та пластика, формується правильна хода та постава.

Також центр танцю «AVANTE» навчає сучасному напрямку танцю, який поєднує в собі класику, балет, модерн та акробатику.

Головними цілями хореографічного центру є не просто хореографічне виховання, а й створення зручної атмосфери для навчання та заохочення учнів до участі у різноманітних танцювальних заходах і розвитку високого рівня майстерності.

Кожна дитина схильна до танцю, її треба лише навчити.
 
Детальну інформацію про послуги Ви можете дізнатись на сайті bro.zt.ua
Сторінка у Facebook: facebook.com/broztua/
Сторінка в Instagram: instagram.com/discountshopbro/













Тэги: скидки, образование, дети

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: