Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Май » 3 » 12:03:54

Час для себе з Discount Shop BRO     Реклама  

03.05.2019, 12:08:29 3867 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Час для себе з Discount Shop BRO

Здоров'я - найцінніший ресурс, що має кожен із нас. Тому важливо берегти і підтримувати його постійно, а не лише “якщо припече”. Здорова людина має чудовий настрій та гарно виглядає. Ми пропонуємо вам заклади, з якими піклуватися про своє самопочуття та зовнішній вигляд буде легше.

Yoga & Life” - студія йоги, яка пропонує своїм відвідувачам заняття з кваліфікованими викладачами. Заняття підійдуть як новачкам, так і тим, хто давно практикує йогу. Усі напрями перевірені практикою декількох тисячоліть і використовуються як лікувальна терапія. Йога допоможе позбавитись проблем із опорно-руховою системою, відновить кровообіг, покращить гнучкість.



Крім того, спеціалісти студії йоги проводять семінари, персональні практики та медитації. Такі заняття не просто покращують стан здоров'я, а і допомагають відкрити безмежний потенціал енергії.

Щоб мати привабливе рельєфне тіло, не обовязково проводити півжиття у тренажерці.

Можна зайнятись танцями у танцювальній майстерні “Tour de Force”. Сучасний танець допоможе підтримати тіло у гарній формі, а також розвинути гнучкість і витривалість.

Майстерня танцю “Tour de Force” відкрита для дітей і дорослих в будь-якій фізичній формі.



Сьогодні, щоб дівчині бути готовою до будь-яких несподіванок, необхідно завжди бути доглянутою. У цьому красуням допоможе СПА-салон “Фітобочка & Масаж”. Салон пропонує безліч корисних і приємних процедур: інфрачервона сауна стимулює циркуляцію крові, більшість видів масажу знімають стрес і м'язове напруження, а процедура “Шоколадний рай” - це пропозиція для справжніх поціновувачів СПА, де спершу ви відвідуєте сауну, а потім пілінг всього тіла і обгортання шоколадною маскою.



Порадуй своє тіло найприємнішими процедурами.

Звичайно, кожна дівчина хоче виглядати досконало до найдрібніших деталей.

У салоні краси “Кураж” ви можете зробити манікюр та педикюр, скористатися косметичними та перукарськими послугами або відвідати процедури з фотоепіляції та фотоомолодження.

Спеціалісти салону краси “Кураж” зроблять все, щоб ви виглядали неперевершено у важливий для вас момент.



Для тих, хто хоче бути в тренді, пропонуємо відвідати кабінет тату-майстра. Це місце, де ви зможете звільнити свої потаємні бажання і спробувати щось кардинально нове. Нанесення малюнку на тіло - справа відповідальна, тому варто серйозно поставитися до цього рішення і пам'ятати, що тату залишиться з вами на все життя.

Слідкуйте за собою і пам'ятайте, що справжня краса всередині.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: