Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Май » 14 » 12:46:59

Борислав Розенблат: я обіцяю всебічну підтримку, аби у Житомирі з’явився пам’ятник загиблим героям     Реклама  

14.05.2019, 12:46:59 4095 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат: я обіцяю всебічну підтримку, аби у Житомирі з’явився пам’ятник загиблим героям

13 травня народний депутат України Борислав Розенблат зустрівся з матерями загиблих на Сході військових. Під час зустрічі обговорили проблеми з якими стикаються сім’ї загиблих. Також він привітав матерів військових з Днем матері, який в Україні святкували 12 травня. 

Такі щорічні зустрічі вже стали традиційними, наголошує Борислав Розенблат.
 

«Сьогодні зустрівся із мамами загиблих героїв. За останні роки наші зустрічі до Дня матері вже стали традиційними. Щороку обговорюємо наболіле – пільги, зневажливе ставлення деяких чиновників, підтримку держави. Маємо кілька ідей, як допомогти мамам, яких війна позбавила дітей. А поки…поки найбільше болить пам’ятник загиблим воїнам, якого досі в Житомирі нема!», - написав Борислав Розенблат на своїй сторінці у фейсбук.


Матері військових також наголошують, меморіал потрібно встановити, адже війна триває 6-й рік, Україна продовжує втрачати своїх синів.
 

«Нам уже байдуже, де пам’ятник поставлять, головне,  аби поставили. Нам з 2015-го року обіцяють. Ми хочемо дожити до пам’ятника, щоб у місті створили місце, куди можна усім разом і схилити голови.  Наша область друга по Україні за кількістю загиблих, а в Житомирі пам’ятника досі нема. Ми про це постійно говоримо. Ми дуже вдячні Бориславу Розенблату, що він нас не забуває і проводить такі зустрічі. Ми говоримо про те, що нас турбує», - розповідає Світлана Абрамович, матір загиблого Артема Абрамовича.


Під час зустрічі народний депутат запевнив, що й надалі сприятиме тому, аби у Житомирі з’явилось місце вшанування загиблих героїв.

«Я обіцяю всебічну підтримку, аби цей меморіал з’явився якнайскоріше. А поки ці мами приходять схилити голови до своїх хлопчиків на кладовища, або ж до капсули, яку ми заклали минулого року біля Монумента Слави. Мені соромно, що в Житомирі досі не змогли облаштувати гідне місце, де б могли зібратися рідні полеглих героїв, куди б могли прийти житомиряни, військові для того, щоб вшанувати», - зазначив народний депутат України  Борислав Розенблат.
















Тэги: Розенблат, памятник

Схожі новини:


Комментариев: 4
current_user
1 Current User (current_user)   • 13:00:39, 14.05.2019 [Материал]

І Кропачова підтримав на Facebook, коли той "розпилив" бабцю.
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 18:49:47, 14.05.2019 [Материал]

И сестричка его сильно переживала за состояние кропачева. Поддерживала из всех сил. А бабушка просто биомусор. Разворотила хорошему человеку машину.
MAS-ter
3 Mast (MAS-ter)   • 18:50:59, 14.05.2019 [Материал]

Чего они пришли к тому кто на войне зарабатывает?
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 10:33:24, 15.05.2019 [Материал]

Пам'ятники героям війни ставлять тоді, коли війна ЗАВЕРШЕНА.
Оголошення на ЖЖ інфо: