Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2019 » Май » 24 » 16:50:02

Обери тренажерну залу в Житомирі, та зроби сьогоднішній день - понеділком!

24.05.2019, 17:00:02 4753 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Обери тренажерну залу в Житомирі, та зроби сьогоднішній день - понеділком!

Настав час запитати себе - скільки ще «понеділків» треба прожити, щоб почати займатися спортом? Бо заплановані на понеділок ранкові пробіжки та тренування досі не відбулися в житті багатьох людей.Аби підняти своє життя на новий рівень, а тіло привести у бажану фізичну форму важливо починати діяти вже сьогодні! 

Для жителів Житомира Discount Shop BRO підібрав найкращі пропозиції. Не зволікай! Обери для себе тренажерну залу і починай займатись своїм тілом та здоров'ям.


«Адреналін»

  
«Адреналін» - це спортивний клуб, де можна за допомогою силових тренажерів привести себе у бажану фізичну форму та покращити своє здоров’я, займаючись у професійній кардіо-залі. Зала має найбільший гантельный ряд в місті, а кваліфіковані інструктори вищої категорії допоможуть підібрати методику тренувань, враховуючи рівень вашої спортивної підготовки. Тому новачкам не варто турбуватися про те, з яких вправ починати щоб тренування принесло бажаний результат.

Створити тіло своєї мрії в тренажерній залі «Адреналін»!


«Xtreme»

  
Один з кращих тренажерних залів «Xtreme» устаткований професійним тренажерним обладнанням для силових та реабілітаційних вправ.

Кардіозона налічує арсенал ефективних тренажерів для зміцнення серцево-судинної системи. Для підготовки спортсменів до різноманітних змагань в наявності є потужні силові обладнання. На базі залу можна брати участь у змаганнях з бодібілдингу та фітнес-бікіні.

Фахові інструктори вміють працювати з початківцями та діючими спортсменами. Відвідування тренажерної зали «Xtreme» принесе вам очікуваний результат: позбавлення зайвої ваги, досягнення та підтримка фізичної форми, сильний та витривалий організм.


«YESport»

 
Спортивний клуб «YESport» оснащений декількома якісними залами для тренувань та має широкий спектр направлень з багатьох видів тренувань: бодібілдинг, фітнес, фитнес-лайт, карате, тхеквандо, стрейчинг (розтяжка), танці, спортивна аеробіка та багато іншого.
Тут працюють кваліфіковані тренери, діючі майстри спорту високого класу. 

Заняття з персональним тренером в «YESport» це:
  • максимальний результат;
  • безпека і мінімальний ризик травм;
  • висока ефективність тренувань і швидке відновлення;
  • підтримання постійного інтересу до занять;
  • різноманітність методів і варіювання інтенсивності;
  • рекомендації по харчуванню.

У спортивному клубі «YESport» вам допоможуть бути завжди підтягнутими, молодими, бадьорими і красивими.


«NRG»


Тренажерний зал «NRG» представляє всі необхідні умови для успішних і продуктивних занять. Тут можна покращити фізичну форму і підтримувати її, зміцнити здоров’я і залишатися бадьорим.

Тренажерний зал обладнаний сучасними тренажерами, що дозволяють досягти кращих результатів в кожному конкретному випадку, в залежності від поставлених цілей.

До послуг відвідувачів:
  • силові та кардіо-тренажери;
  • боксерський куток;
  • фітнес-бар;
  • чоловіча та жіноча роздягальня, душова, туалет;
  • послуги професійних тренерів;
  • складання індивідуальних програм тренувань. 

«NRG» допоможе досягти тієї мети, до якої ви прагнете! Спорт це здоров'я, а здоров’я це довготривале життя!

Детальну інформацію про послуги Ви можете дізнатись на сайті bro.zt.ua

Тэги: спортзал, Спорт, Здоровье, фитнес

Схожі новини:


Комментариев: 1
dodo
1 No Name (dodo)   • 00:08:22, 26.05.2019 [Материал]

Только Геркулес.Не большой,отличный коллектив,всегда чисто и лежит на местах.Порядок в зале прежде всего! По сравнению со старыми перекрашеными и не настроенными станками в других залах))
Оголошення на ЖЖ інфо: