Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Июнь » 27 » 14:50:31

Бригада АТ «Житомиргаз» представила Житомирщину на всеукраїнських змаганнях     Реклама  

27.06.2019, 14:50:31 9904 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Бригада АТ «Житомиргаз» представила Житомирщину на всеукраїнських змаганнях

25 та 26 червня у м. Біла Церква відбувся перший етап фінальної частини всеукраїнських змагань фахівців діагностики газопроводів "Наша майстерність — ваша безпека!". У професійному вишколі взяли участь 7 команд із різних регіонів України.

На змагання всеукраїнського рівня з'їхалися бригади комплексно-приладового обстеження газопроводів (КПО) з газорозподільних підприємств України. За першість на цьому етапі змагалися команди із «Чернігівгазу», «Вінницягазу», «Миколаївгазу», «Житомиргазу», «Чернігівгазу», «Хмельницькгазу», «Черкасигазу».

«Погода пошкоджує газопровід, ізоляційне покриття на ньому – це все природні процеси. В приорітеті – безпека громадян, а ми слідкуємо за тим, аби газові мережі нашої області були в належному стані,» - розповідає учасник змагань дефектоскопіст АТ «Житомиргаз» Сергій Рожанчук.

За умовами змагань конкурсна комісія перевіряла теоретичні знання фахівців, слідкувала за послідовністю дій обстеження газопроводу в шурфі, комплексного приладового обстеження підземного та надземного газопроводу. На кожне із завдань команди мали обмежену кількість часу, тому фахівці повинні були працювати злагоджено і оперативно приймати рішення.

За рік фахівці комплексно-приладового обстеження газопроводів обходять тисячі кілометрів  газопроводів. Тільки минулого року спеціалістами було попереджено понад півторитисячі аварійних ситуацій на газопроводі.

Прес-служба АТ «Житомиргаз»












Тэги: Житомиргаз, Соревнования

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: