Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Июль » 19 » 17:22:11

Як має змінюватись місто. Борис Ткаченко - про наболіле   PR  

19.07.2019, 17:22:11 2421 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Як має змінюватись місто. Борис Ткаченко - про наболіле

Голосуймо за справжніх! Голосуймо за особистість!

Борис Ткаченко – містобудівник, який не один рік працює у сфері будівництва та архітектури і фахово займається здійсненням технічного нагляду за об’єктами будівництва Житомира та області. 

Наш кандидат у депутати до Верховної ради має свою історію успіху і значні здобутки у професійній діяльності. Вони – в зміні міських ландшафтів, появі нових сучасних об’єктів соціальної сфери в обласному центрі. Кропітка і щоденна робота з пошуку і прийняття щоразу нових ефективних технічних рішень, які дозволили покращити життя наших жителів. Але це ще й фахове і просто людське розуміння – як треба змінювати місто, аби у ньому хотілося жити на повні груди, де хотілося б писати свою історію любові і куди завжди хотілося б повертатися з далекої подорожі. Сьогодні – лише про один аспект концепції Бориса Ткаченка, як має змінюватись місто.

Думка фахівця: одна з гострих проблем міста – його озеленення. Виявляється, він не такий уже й зелений наш Житомир. “За нормами містобудування, - каже Борис Ткаченко, - зелені насадження мають складати 15 відсотків від площі. Ми ж маємо під скверами, парками і зеленими зонами у десять разів менше - 1,5 відсотка”. Це те, що йому болить.

“Архітектура  є  визначальним чинником розвитку міста, громади і є культурною її складовою,  – каже Борис Ткаченко. – Шкода, що в управлінській сфері у нас про це забувають, віддаючи пріоритет розміщенню кіосків, об’єктів торгівлі, АЗС тощо. Натомість страждають об’єкти благоустрою зеленого господарства, створення і розвиток нових зелених зон обласного центру.  Я вже не кажу, що не з’являються  нові зони, створені за стандартами сучасного європейського ландшафтного дизайну, про які мали б дбати і якими мали б пишатися. Не реконструюються і належно не утримуються старі. Я далекий від думки, що в нас немає фахівців у сфері зелених насаджень у міському середовищі. Знаю, що є талановиті, натхненні і професійні. Треба лише дати їм відчути, що в  них є потреба. А ще запросити до співпраці  креативну молодь. Впевнений, що це був би вибух краси. Поки що ж, як це не прикро, від повернення нашому парку його прекрасної історичної назви – Шодуарівський – ми далеко не пішли. Міський парк, Ботанічний сад мали б стати справжніми перлинами і гордістю нашого міста”.

Ми, житомиряни, не раз чули обіцянки від влади, що Житомир буде містом троянд  і зеленим садом. Обіцянки залишилися обіцянками, а місто не має особистості, яка б вболівала за нього душею, не допускаючи неохайності його вулиць і скверів.

Борис Ткаченко відомий тим, що в нього відстань між словом і ділом, задумом і втіленням – не велика. Вся його професійна і громадська діяльність свідчить, що це людина нової формації, позбавлена марнослів’я і пафосу. Ефективність, динамічність його роботи як керівника і професіонала доведена на ділі.

Прес-служба кандидата в народні депутати Бориса Ткаченка


Тэги: вибори 2019, Борис Ткаченко

Схожі новини:


Комментариев: 1
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 09:13:05, 22.07.2019 [Материал]

Где это ОНО занимается строительством? В каком городе? Фахивэць нашелся.
Оголошення на ЖЖ інфо: