Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Июль » 31 » 15:43:48

«Особистим кабінетом» на сайті 104.ua користується понад 94 тисячі споживачів газу Житомирщини     Реклама  

31.07.2019, 15:43:48 3196 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Особистим кабінетом» на сайті 104.ua користується понад 94 тисячі споживачів газу Житомирщини

За 7 місяців 2019  року кількість клієнтів Житомиргазу, що мають «Особистий кабінет» на сайті 104.ua зросла майже на 14 тисяч. Зараз онлайн-сервісом користуються 94 тис домогосподарств, що складає більше 26% від числа клієнтів компанії.

Вже майже 5 років кожен клієнт АТ «Житомиргаз» має можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн. За допомогою «Особистого кабінету» клієнти компанії можуть передати показання лічильника, сплатити за спожитий газ, перевірити стан свого особового рахунку, дізнатися, розмір субсидії чи пільги.

«Зареєструвавшись на сайті, споживач може самостійно або проконсультувавшись із менеджером контакт-центру. Для реєстрації потрібен нормер особового рахунку та сума останньої оплати за газ або номер Вашого лічильника», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу  АТ «Житомиргаз» Сергій Пікуль.

Якщо з якоїсь причини ви втратили доступ до «Особистого кабінету» (забули логін чи не маєте доступу до поштової скриньки), натисніть «Забув логін» на сторінці авторизації (входу) та видаліть свій аккаунт. Після цього ви зможете повторно зареєструватись.

Окрім такого інтернет-ресурсу доволі популярними серед споживачів природного газу Житомирщини є й інші дистанційні сервіси. Такі як «Viber-бот», за допомогою якого можна передавати показники лічильників та сплачувати онлайн, SMS на номер 7104, який допоможе дізнатися баланс рахунку та передати показання лічильника.

Цьогоріч компанія запропонувала споживачам мобільний додаток 104 Mobile Light для гаджетів на операційній системі IOS. Також близько року працює мобільний додаток "104.Mobile", який можна завантажити з Google play. Зручний інтерфейс додатку дозволяє налагоджувати зворотній зв’язок із газорозподільною компанією, а ще й контролювати декілька особових рахунків.

Прес-служба АТ «Житомиргаз»
 


Тэги: показания счетчика, Житомиргаз

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: